בדיכאון

Hasselblad

New member
../images/Emo32.gif בדיכאון

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. לצערי אין לי חשק למשימה כרגע... מת לי המחשב הנייד ואני בדיכאון
זכרו ששרשור האוף-טופיק הוא לא רק משימה; זהו המקום לכל מה שלא קשור לנושא הפורום, השתמשו בו בכיף.

אוף

אני צריכה להכין 2 דוחות בעבודה וזה משעמם אותי
. כל דבר בעבודה שלי צריך להיות מתועד...... ואין לי כח לתעד באנגלית על 14 עמודים כל פיפס שעשיתי באיכילוב.... בנוסף יש לי כל כך הרבה דברים דחופים שאנשים מחכים שאעשה. אבל אני לא מצליחה להביא את עצמי להתרכז.
אני עובדת עם גורמים מחו"ל והכל בלוח זמנים צפוף..... בקושי ישנתי בלילה - היה לי קר והמון מחשבות בראש. אוף. איזה כייף שמחר יום ששי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עוד לא, הלוואי והיה כבר 3
נו טוב, עוד 3 שעות הביתה

Guid

New member
../images/Emo201.gif

כמה זמן היה לך אותו? ומה הכוונה שהוא מת? אי אפשר לתקן?

Hasselblad

New member
מת זה מת... אין דופק

סתם.. המחשב לא עולה, נשאר מסך שחור כל הזמן רק עם הסמן של העכבר (מה שמעיד שזה לא המסך). לא עולה גם לא ב safe mode. יש לי אותו כבר שנתיים וחצי לדעתי. וגם אם אפשר לתקן זה כבר לא בטוח שווה את זה... המחשב היה כבר עגלה... אולי אתקן אותו רק כדי להוציא את מה שיש שם אבל הכוונה היא לקנות מחשב חדש. בכל אופן מייפל זאת ממש בעיה עכשיו כי המקלדת של המק מבאסת רצח וחסרים לי מלא מקשים כדי לשחק מייפל. מה גם שאני מניחה שאני אהיה קצת פחות זמינה לפורום כי המאייפון זה לא הכי נח לגלוש וכשאני כבר בחדר עבודה מול המק רוב הסיכויים שאני עובדת...
הכי מבאס שזה קרה דווקא לפני הסופ"ש. ואם כבר אנחנו מדברים על זה: אני אשמח להמלצות למחשב נייד טוב! השימוש היחידי שלי בנייד זה מייפל וגלישה רגילה באינטרנט - מישהו מבין בזה?

מ י ל ר

New member
בעע, נשמע שהלך לך ההארד דיסק

משער לעצמי שהארד דיסק חדש ויש לך בחזרה מחשב.

Guid

New member
לי יש Dell Studio 1555

הוא קצת מעבר לסתם גלישה ומייפל, אבל הוא סבבה לגמרי, ברוך ה'...
את יכולה להריץ עליו חיפוש בגוגל ולקרוא את המפרט, אם בא לך. אני חושב שגם תוכלי למצוא את הדגמים שלפני הStudio שנקראים inspiron במחירים ממש טובים. הם מחשבים חזקים, לפי מה שאומרים. חוץ מהם, אני לא ממש מכיר ניידים אחרים...

Hasselblad

New member
קיבלתי המלצה על דל ווסטרו 3500

אבל שוב אני לא הכי מבינה בזה...

Guid

New member
מחשב מעולה!

Vostro היא סדרת המחשבים שמעל Studio של Dell. יש לו מעבד חזק, זיכרון גדול, וכרטיס מסך טוב. זה קצת יותר מסתם "מחשב לגלישה ומייפל", בואי נגיד...

Hasselblad

New member
קיבלתי הצעה לא רעה

עם 5 שנים אחריות!!! אבל בינתיים אני מעדיפה לבדוק עוד אופציות.

yonVata

New member
בעיקרון עזרתי לואל עם המחשב שלה...

אם את צריכה עזרה דברי איתי
אגב, מין הסתם כל מה שאת צריכה בלפטופ שלך זה שיהיה לו כרטיס מסך (אני מדגיש, שיהיה... לא משנה איזה...) פחות או יותר....

Hasselblad

New member
אם אני כבר קונה חדש

אני רוצה מחשב טוב! תראה הנייד שהיה לי ז"ל לא היה משהו מבחינת ההתאמה שלו למייפל... למרות שהיה לו כרטיס מסך קשה להגיד שהוא "סחב" טוב. יש יותר טובים ויש פחות... אני רוצה יותר.... המלצות? אני רוצה מחשב שלא מתעייף מהר... שמייפל יהיה קטן עליו... יש לי הרבה BFים לצוד.

Blazefreezer

New member
ואני חשבתי שהמצב של המחשב שלי בקנתי...

מקווה שתוכלי להשיג מחשב טוב יותר בקרוב. עד אז - חיבוק! ^^'

למעלה