בגריל?

איזה שוס../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo186.gif

סידרתי היום ת´ארון לחורף (ולא משנה שהעפתי כ"כ הרבה דברים שיכולים להלביש 5 משפחות) מצאתי חצאית סקוטית מ-א-מ-מ-ת! יש

shaililo

New member
האא../images/Emo10.gif

למה אין לי אף פעם משהו טוב לספר? בעעע... הגעתי למסקנה - אני שונאת מורות למתמטיקה, זה רק אני או שהם נקמניות רצח? וגם כלבות שאוהבות לתת לי לשהות כל יום שבת על השולחן כתיבה ולא להבין דבר וחצי דבר מהתרגילים המסריחים שהן נתנו לשיעורי בית... נראה לי אני ארד רמה.. למה אני צריכה להיות בהכי טוב תמיד?! לא רוצה!
היה לנו ביום שישי הכנסה לגו"צ (משהו בשומר הצעיר) ואנחנו (שכבת ט´) התעללנו קצת בכיתות ז´ ח´ היה מבדר אבל כואבות לי הרגליים עכשיו... לא תכננתי ללכת ברגל את כל המסלול אבל החוצפנים הקטנים הכריחו אותי בעע... כבר ציינתי שאני שונאת ללמוד? (מצבי הנפשי בלתי מוגדר כעת... *משתגעת*)

The Girl Who

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

למה לכולם יש חצאית סקוטית ורק לי אין?! ארררג... מממממ...ביום חמישי הייתי בטיול קצר לניצנים, ולמרות שהיה ממש חם, היה נחמד! וביום שני יש לי אסיפת הורים, ואחותי הגדולה באה איתי!
ו.......אני משועממת.

אותך חיפשתי ../images/Emo11.gif

בדקתי אצל אמא שלי והשמלה הסקוטית שלה היא מ-HAGARA, כמו כן גיליתי שעון סווטש עם דוגמא סקוטית
אבל בצבעים מזעזעים

BIG wannabe

New member
אאאאאאאאאאא-בי!!../images/Emo99.gif

חולה על הבנאדם
הלו אבא? אני לא יכול עכשיו אני באמצע סרט! אה איך הבאתי לכם אותה בהפוכה אה אה?!?!(כפול שלוש) קורע אותי הילד

MaMi liraz

New member
~~~~~~~~~~~../images/Emo123.gif~~~~~~~~~~

לחלוק ציונים בלעדי??!?!??! רגע , רגע!! מתמטיקה: 100
אני גאון!! ערבית: 98 לשון: 95 אנגלית: 91 אני שונאת את המורה הזאת..... אל תשאלו למה
היסטוריה: 100
תנ"ך: 100, 100
אמממממ......... יום שלישי בחירות למועצת תלמידים
אני מתמודדת
תאחלו לי
אמממממממממ............... החיים סך הכל משעממים היום
ו....... אני כועסת קצת על ערוץ 11 שהחליטו לא לשדר פרק אחד של "השבט"
יש כאן מישהו שרואה את זה? אני מתה משיעממום....... אחותי בת 7 עשתה עלי הצגה!!
ו..... זהו ...... החורף הגיע!!
חיכיתי לזה הרבה זמן
וזהו.............

coolit

New member
בדיוק מה שהייתי צריכה! כנסו!!../images/Emo36.gif

אביב גפן נשוי, נכון? איך קוראים לאישתו? ובן כמה הוא? האאאאא

Nitsניץ

New member
על פי מה שאני יודעת... ../images/Emo163.gif

ואני לא יודעת הרבה בגלל שהוא בכלל לא מעניין אותי, הוא לא נשוי, הוא היה חבר של אילנה משהו (אני לא זוכרת, היא הגישה את התוכנית תוצרת הארץ) ובן כמה הוא אין לי מושג.

מרב881

New member
ארגגגג.... גם לי.

פאק. 4 ציונים מתחת לשמונים (הרבה מתחת לשמונים...).

למעלה