שעד שהיא תמשיך אותו במידה והיא תמשיך, את תגדלי ותתבגרי ותביני שאדוארד לא באמת קיים, שהוא בסך הכל דמות ותעברי הלאה לספרים אחרים. מי כבר יקרא את MS בעוד שלוש שנים? אני לא חושבת שזה יעניין אותי עם יחס כזה מצד סטפני לספר. היא עושה אותו באמת כאילו רק הכסף זה כבר מה שמשנה לה, מבחינתה היא סיימה כבר את הסאגה ולא תמשיך אותה.
המממ../images/Emo58.gif לניו מון../images/Emo29.gif
אני בספק אם היא תחשוב על להוציא את NM מנק' מבטו של אדוארד.. כאילו אממ.... כמעט חצי מהספר הוא לא שם XD אולי במקום היא תספר על איפה הוא היה כשהוא עזב את בלה וכול זה
חח נו כן בדיוק ../images/Emo58.gif NM ~נדחפת גם חח~
מנקודת המבט של אדוארד בניו מון , פשוט יסופר לנו כל מה שהוא עשה מאז שהוא ברשעותו הרבה עזב את בלה וכל מה שהוא עושה עד שהיא פוגשת אותו שוב בוולטרה והכל...זה יהיה ממש מעניין לדעתי. למרות שרוב הזמן הוא בטח סתם יישכב בלי לעשות כלום וייבכה(בלי דמעות) על כמה שהוא אומלל או משהו חח
הוא דיבר כמו איזה עילג, אבל ממש אהבתי אתע הקטע שלו בכ"ז... ובכללי אני ממש מקווה שהיא תוציא גם את NM מהנקודת מבל של אדוארד כי זה הכי מעניין לראות מה הוא עשה כשהוא לא היה עם בלה, אבל קראתי איפשהו שסטפני לא מתכננת להמשיך אותו בגלל שהיא אומרת שזה יהיה עצוב מדי ובגלל שבMS יהיה כתוב עליו מספיק כדי שנלמד להכיר אותו... משהו כזה
אבל הרוב מסיבות לא נכונות. הרבה נערות יקנו את הדיסק רק בגלל שרוב חתיך ומאמי ובלהבלהבלה... ולא נראה לי שהן בכלל יאזינו לו, הן פשוט יתרוצצו ברחובות בצווחות "אומיגד! אומיגד!" הוא באמת אמן טוב, אני בטוח אקנה את הדיסק עם הוא יגיע לארץ, ואפילו יאזין לו.