בגריל!

Bella Swan

New member
תחשבי על זה

שעד שהיא תמשיך אותו במידה והיא תמשיך, את תגדלי ותתבגרי ותביני שאדוארד לא באמת קיים, שהוא בסך הכל דמות ותעברי הלאה לספרים אחרים. מי כבר יקרא את MS בעוד שלוש שנים? אני לא חושבת שזה יעניין אותי עם יחס כזה מצד סטפני לספר. היא עושה אותו באמת כאילו רק הכסף זה כבר מה שמשנה לה, מבחינתה היא סיימה כבר את הסאגה ולא תמשיך אותה.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif~נדחפת~אני מבינה שאדוארד באמת לא קיים

וזה. אבל בכל זאת, אם בעוד שלוש שנים היא תחליט להוציא את הספר אני בטווווח אקרא אותו כי זה יזכיר לי את אותם הימים שהייתי בת 16 וקראתי את כל הסאגה.
אני ממש מקווה שהיא באמת תסיים את הספר הזה, ואולי גם תבוא עליה המוזה לכתוב את כל הספרים מנקודת המבט של אדוארד.
ונאמר אמן.
-מעניין איך היא תעשה את ניו מון לא מייגע XD-

xXx Lilo xXx

New member
המממ../images/Emo58.gif לניו מון../images/Emo29.gif

אני בספק אם היא תחשוב על להוציא את NM מנק' מבטו של אדוארד.. כאילו אממ.... כמעט חצי מהספר הוא לא שם XD אולי במקום היא תספר על איפה הוא היה כשהוא עזב את בלה וכול זה
זה יהיה מעניין לשמוע

Orange Sky

New member
חח נו כן בדיוק ../images/Emo58.gif NM ~נדחפת גם חח~

מנקודת המבט של אדוארד בניו מון , פשוט יסופר לנו כל מה שהוא עשה מאז שהוא ברשעותו הרבה עזב את בלה וכל מה שהוא עושה עד שהיא פוגשת אותו שוב בוולטרה והכל...זה יהיה ממש מעניין לדעתי. למרות שרוב הזמן הוא בטח סתם יישכב בלי לעשות כלום וייבכה(בלי דמעות) על כמה שהוא אומלל או משהו חח

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif יש באתר שלה 4 עמודים ../images/Emo58.gifNM

על השיחה שלו ושל רוזלי שמספרת לו שבלעכס מתה.. לא משו מיוחד לדעתי.
אתמול התחלתי עם הנקודת מבט של ג'ייקוב בNM, והיא עצבנה אותי שבמקום שהוא ידבר בגוף ראשון הוא דיבר בגוף שני כל הזמן.

maya 1342

New member
חח נכון?../images/Emo6.gif

הוא דיבר כמו איזה עילג, אבל ממש אהבתי אתע הקטע שלו בכ"ז... ובכללי אני ממש מקווה שהיא תוציא גם את NM מהנקודת מבל של אדוארד כי זה הכי מעניין לראות מה הוא עשה כשהוא לא היה עם בלה, אבל קראתי איפשהו שסטפני לא מתכננת להמשיך אותו בגלל שהיא אומרת שזה יהיה עצוב מדי ובגלל שבMS יהיה כתוב עליו מספיק כדי שנלמד להכיר אותו... משהו כזה

orw93

New member
מה זה NM מנקודת מבט של ג'יקוב?../images/Emo205.gif

יש מצב לקישור?

adi dion

New member
יאוווו לא ידעתי שיש כזה דבר באתר שלה!

איזו מלכה היא! עכשיו שתוציא כבר את MS חחחחח בינתיים רק שמרתי את הקבצים.. נראה לי שאני אקרא הכל אחרי שאני אסיים את BD

elina002

New member
הלוואי שהיא תוציא את כל הספרים מנקודת מבט של

אדוארד בעיקר BD מסקרן אותי....

YuvalSP

New member
חחחחחח קריירת המשחק שלו לא תצליח? XDD ../images/Emo203.gif

הוא כל כך מצליח! הוא הגיע למעמד של הגשת פרס באוסקר DD: והוא ברצינות חושב שהקריירה שלו לא תצליח? לא נראה לי

orw93

New member
בקשר לMS../images/Emo205.gif

כל מה שיש לי להגיד זה: כסף. והרבה. אז גם אם יקח זמן היא תוציא אותו בשלב מסוים, בשביל הכסף. והיא תשכתב לו את האימאימא של הצורה

xXx Lilo xXx

New member
יש מצב רצית לשלוח לי את התגובה?../images/Emo29.gif

כי היא לא דברה על MS בכלל XDDDD

Bella Swan

New member
הוא לא אמר ככה הוא לא חושב

אבל זה הפלאן בי שלו :) בקריירה כמו של רוברט תמיד יש עליות ומורדות.

vampire girl1

New member
אנשים יקנו את הדיסק שלא...

אבל הרוב מסיבות לא נכונות. הרבה נערות יקנו את הדיסק רק בגלל שרוב חתיך ומאמי ובלהבלהבלה... ולא נראה לי שהן בכלל יאזינו לו, הן פשוט יתרוצצו ברחובות בצווחות "אומיגד! אומיגד!" הוא באמת אמן טוב, אני בטוח אקנה את הדיסק עם הוא יגיע לארץ, ואפילו יאזין לו.

למעלה