בגריל!

ספירצ

New member
הוא דוגמן..

הוא דיגמן לדיאדורה, גולף, פוקס.. כל מיני.. אני אישית לא חושבת שהוא כזה חתיך, בראיון שהיה איתו בגיא פינס לנפי התוכנית הוא היה ניראה יותר טוב XD

YuvalSP

New member
VIP.. אה... בטח XD ../images/Emo203.gif

בחיים לא שמעתי על האנשים שם! חוץ משימי טבורי, קורין אלאל.. (איך שלא אומרים את השם משפחה שלהXD) ואהה...זאתי עם השיער השחור
חשבתי שיהיו סלבים מגניבים שאנשים מכירים!

ספירצ

New member
חחחחחחחחחח ניראה לך? XD

סלבים מגניבים שאנשים מכירים זה אנשים עם חיים שיש להם גם מה לעשות XD לשם באו כאלה שמשעמם להם, או ששכחו אותם והם צריכים לחזור לתודעת הציבור XD

YuvalSP

New member
כן... זה נכון ../images/Emo203.gif

כמו מנחם בן!!! מי שמע עליו?!?!

ספירצ

New member
אוי הבנאדם הזה,

פשוט להעיף לו כאפה! הוא כל כך מרגיז XD הוא מאמין בה', התנ"ך זה הדבר הכי חשוב לו, אבל הוא לא מאמין בברית מילה. אין כזה דבר איידס והוא נגד רפואת הסרטן. מה עבר על הבנאדם? XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הבחור הזה, אמרתי לאחי שהוא דומה לסקעת

ובדיוק אסי אמר את זה
קיצר, היום פתחתי את הטלויזיה וזה היה על ערוץ 20 O_O ראיתי איזה 10 דקות וזה היה די משעמם.. כאילו פאק, הלכו לשם אנשים שכל הקריירה שלהם דעכה או אנשים שרוצים קריירה זוהרת או ווטאבר.. עלק VIP אני מאוד מקווה שאני לא אראה את זה
אוח ועכשיו אימא הדליקה ערוץ 20

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

כ"כ.... בבוקר אמיר הזה התעמל עם כל חפץ בבית. וזה היה מוזר לחלוטין
והסופר ההוא. חפר לי בשכל כמו לאדעת מה וזה שיגע לי תחיים. כל דבר שהוא אומר הוא רוצה להסביר למה הוא אומר את זה. שלא נדבר על זה שהם כל 5 דק' כמו קיטור מעשנים וזה איכסה... כאילו ילדים יושבים בבית ורואים את זה שהם מעשנים והם חושבים לעצמם "ואוו. מפורסמים מעשנים גמני רוצה" וככה כל הנוער של ימינו יתדרדר
שום דבר טוב לא יוצא מהתוכניות האלו..

orw93

New member
אמיר פיי גוטמן ממש חמוד../images/Emo205.gif

אני מתה עליו חחח בבוקר היה ממש משעמם אבל אימא אמרה שהוא דיבר עם דודי והיה מענייןXD אימא התמכרה לזה, ואבא לא מוכן להזמין את הערוץ, אז כל היום היא היתה עסוקה בלשכנע את עצמה שהערוץ הזה לא טוב, ולא חינוכי ואסור להזמין אותוXD

xXx Lilo xXx

New member
הוא הומו נכון?../images/Emo29.gif

האמיר הזה איזה בזבוז בשביל הבנות. בשביל הבנים זה ממש טוב XD

orw93

New member
איי כפרעליו../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

איזה אכזבה שהוא הגיע לאחהגדול. הקריירה שלו מהזה לא גמורה. הוא אחד המוכשרים

Orange Sky

New member
אמיר../images/Emo99.gif כן הוא הומו חח

והוא כ"כ חמוד. והיי פייייב איזה להקהXD
ויש לו חבר ממש חמוד, עשו בהוט על אמיר פעם תוכנית משהו "יום בחייו" בערוץ הישראלי הזה של הוט והיו עם אמיר והחבר שלו=] וגם פעם נראה לי הראו שאמיר הלך לשופינג עם אסי עזרXDD

Emergency Exit

New member
זה כ'כ ביזבוז!../images/Emo125.gif

וזה גם מזה מוזר לעכל את זה כי היתי מעריצה שלו כשהיתי קטנהקטנה חחחחח ושמעתי שירים של היי פייב אני וחברה שלי ראינו אותו פעם יוצא החוצה מאחת ההופעות ומדבר בטלפון, כי ישבנו בחוץ ומזה התלהבנוXD

Orange Sky

New member
באמת?! כיף לכן!../images/Emo6.gif

אני אישית לא זוכרת אותו בכלל חח רק עכשיו כשזה כבר נחשב ללהקת עבר..אבל הם היו בתקופה של אחותי והיא הייתה מאוהבת קשותXD מוזר לעכל? תסתכלי על קליפים של היי פייב, הוא כ"כ גיי בהםXD כפרעליו

orw93

New member
XDDDDDDDD../images/Emo205.gif

איך אהבתי אותם פעם. ואז שהודיעו שהם התפרקו בגיא פינס התיישבתי על הרצפה מול הטלויזיה, בהיתי ובכיתי

xXx Lilo xXx

New member
עזבי. היום במשימה באח הגדול../images/Emo29.gif

הוא היה צריך לרוץ וזה היה כ"כ מצחיק בחיי. XDDDD אמא כזה ראתה האח הגדול ואני כזה קולטת את זה והייתה משימה בידיוק. נקרעתי מצחוק מרוב בטמטום שם. פשוט חבורה של מוגבלים וחסרי תקווה מנסים להוציא מהם משהו XD

למעלה