בגריל.

elina002

New member
שאלה לא קשורה בקשר לMS

יש ביקורות על הקטע שהודלף? אנשים אוהבים את זה בכללי או חושבים שזה מיותר?

maya 1342

New member
לא ראיתי תגובה רישמית..

מהסיבה הפשוטה שאנשים לא יפרסמו ביקורת על קטע שהיא אומרת שעוד לא מוכן (היא אומרת שהוא עוד לא עבר בדיקה ושינויים אחרונים), אבל כל הביקורות שקראתי היו או מאוד טובות (הרי כולם אוהבים את אדוארד) או שכתבו שהם לא הסכימו לקרוא מכמה סיבות: 1. חלק אמרו שהם לא קוראים בגלל שהם יודעים שזה עוד לא מוכן והם יודעים שסטפני לא רצתה שזה ייתפרסם בכלל למרות שהיא נותנת להם רשות לקרוא. 2. הם אומרים שכל העניין הזה שזה דלף לאינטרנט מפגר וזה מעצבן אותם שסטפני נותנת לאנשים לקרוא את זה וזה בעצם תהליך שיווקי שלה, או משהו כזה..

xXx Lilo xXx

New member
גמני לא ראיתי ביקורות../images/Emo29.gif

אבל אני אישית ממש אהבתי 0.0 הוא כזה יפההההה החלקים שהיא פירסמה ממש ממש טובים ^^"

elina002

New member
נכון

הוא כ"כ מושלם! אני מתה לדעת מה עבר לו בראש בקרחת היער וכשהוא שתה את הדם שלה בסוף טווילייט.... ומה עבר לו בראש כשהיא הפכה לערפד!!!!!!! זה הכי מעניין...

xXx Lilo xXx

New member
XDDD תקראי שוב את טוויליט ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif T ../images/Emo29.gif

הוא לא הופך אותה לערפדה בסוף טוויליט... אני תוהה אם הבנת בכלל את הסוף

elina002

New member
אממ הכנסתי את זה סתם

בלי שום קשר.... זה פשוט גם מסקרן.... סורי עם הספויילרים....

maya 1342

New member
מסכימה :)

זה כל היופי באגדות ומיתוסים כאלו, שכל אחד יכול לקחת את הסיפור למקום שלו.

Orange Sky

New member
ככה זה בדם אמיתי=]

אבל גם אם זה קיים בהרבה גרסאות זה לא אומר שזה חייב להיות בזו של סטפני חח היא ממציאה מה שהיא רוצה על ערפדים=]

Kawaii Me

New member
זה דבר די ידוע../images/Emo13.gif

בדמדומים הדבר הזה לא קיים, אבל במלא מיתוסים אחרים זה דבר די ידוע. ערפדים לא נכנסים לבית בלי הזמנה, אבל מספיקה הכוונה כדי שהם יוכלו להיכנס. מספיק שגורי בתוך קרטון- והם לא יוכלו להיכנס בלי הזמנה:)

למעלה