בגרויות?

C o s m i C

New member
לא, לי הכי כיף :D

עוד שנה אני מסיימת בית ספר. עשיתי כבר בגרות בתקשורות, בגרות בלשון, בהיסטוריה, באנגלית 5 יח"ל, ואני עושה את רוב מת' ואזרחות. אני כבר סיימתי כל כך הרבה מקצועות (לשון, אנגלית, אזרחות, תקשורת) ואתם עדיין לה התחלתם. נה נה בננה. :p חחח

14מתן

New member
תקשורת זה בסוף החודש...לא...?

חחחחח זה יכול להיות עצוב אם פספסתי את הבגרות

Juliann

New member
חחח כמה מאיתנו בתקשורת/קולנוע?

אנחנו עשינו השנה כולה פרומו לסרטים של י"ב.... ואגב, אני עורכת, מה אתם?

יו.. המקצוע הי קשה זה:

אזרחות!! למרות שהשנה אני לא לומד את זה בכיתה ח למדתי והנה הציונים שלי מהנמוך לגבוה: אזרחות 52 ספרות 84 ........... ראיתם איזה הבדל?! אם לא היה אזרחות הציון הכי נמוך שלי היה 84..

ח

חציל לעזאזל

Guest
בעע כולם פה ילדים טובים

ניראה לי אני הבן אדם היחיד עם טעון שיפור בהתנהגות.. ערס לייט..

Boran

New member
המווווון בתקשורת, הא? ../images/Emo8.gif

אני במאי ומי שלא יודע שבת הקרובה ברבע לתשע יש את הערב הקרנה של המגמה שלי, שבו יוקרן גם הסרט גמר שלי, אז מי שגר בסביבת פ"ת ורוצה לבוא מוזמן לשלוח מסר ויפית- זה לא שאלה, אם את לא באה אני שוחט אותך

SHTRUDIDI

New member
אני עשיתי בגרות בתקשורת כשהייתי בתיכון

וממש נהניתי מזה.עשיתי גם סרט גמר והייתי במאית ותסריטאית. על מה אתה עושים את הסרט?

14מתן

New member
איזה כיף לךךך

את מעשי ??? בבצפר שלי ביטלו או משו את המעשי ויש רק עיוני אז אני עושה 5 יחידות על ההיסטוריה של התקשורתתתתתתתת כייייייייייייייייייף

C o s m i C

New member
אני בקולנוע.. :)

השנה היה ריב גדול על התפקידים, כי רק השנה פתחו את מגמת קולנוע מחדש (התכוונו שהי"בניקים יסיימו ולא יפתחו את המגמה עוד..) אבל כמה בנות מהשכבה שלי דיברו עם כולם (עם המנהלת ומי לא) כדי שיפתחו לנו את זה מחדש כי לא פתחו לנו את זה בכיתה י', אז הסכימו לצרף את י' וי"א ביחד..אז כל מי שלא היה שנה שעברה בקולנוע נלחץ וכולם רבו על התפקידים הגדולים..וויתרתי והייתי ארט דירקטור ועוזרת הפקה (ונערת מים, בום גירל, הילדה שמכניסים לה את הסום לעין..חחח אל תשאלו..! :S ועזרתי בהכל..) זהו. :) היום היה לנו ערב הקרנה והיה ממש סבבה..אמרו שהסרט לנו היה הכי טוב :D שנה הבאה אני בטח אעשה תסריט ובימוי..

C o s m i C

New member
חח לא יודעת אבל

אני רק יודעת שביום שאחרי חופשת פסח הייתה לי בגרות בתקשורת. כעקרון אני בקולנוע אבל חלק זה יחידה אחת תקשורת עיוני (ד"א הדבר הכי מעניין שיש! מה זה אהבתי את השיעורים למרות שהיה צריך לכתוב מלא...איך אני אוהבת את דיויד אוגלבי! ואת סוגי העברת המסר! ו...הכל - אני לא מאמינה ששכחתי קצת! אני מתה על החומר הזהההה) חחח יאללה איזה חננה אני.

Boran

New member
אמת, לך הכי כיף

למרות שאני בעוד 30 יום בדיוק מסיים ביצפר באופן סופי אבל הייתי בכיף עושה עוד שנה בתיכון. ואם כבר אנחנו בקטע של מה סיימנו ומה נשאר... אז בעצם נשאר לי "רק" בגרויות באזרחות, ספרות, מ"מ ביום חמישי וערבית...

14מתן

New member
אוי ואבוי....

ערבית...? שפה זרה 2 זה נורא !! איך אני מצטער שלקחתי צרפתית מחר יש לי בגרות בעל פה ואין לי מושג איך אני עומד לעבור את זה...

C o s m i C

New member
גם לחברה שלי יש...

היא לא באה לערב הקרנה שלי בגלל שהיא למדה :( קצת מעליב, כי היא גם בתיאטרון וזה כמו שלא הייתי באה לערב מגמה שלה אבל חפיף. חפיף גם על עוד 3 חברות שלא באו :(((((((((( - חח סורי זה פשוט עצוווב boohoo boohoo אני לקחתי ערבית בחטיבה, וחשבתי שאני אמשיך עם זה כי רציתי ללכת למודיעין אבל ויתרתי. חחח אבל יש לי מלא חברים שהמשיכו. אה ועשיתי יחידה בשפת תכנות. אני פריקית מחשבים והרחבתי בהתחלה רק מחשבים עד שהשנה הלכתי לקולנוע והשעות התנגשו אז אמרו לי שאני צריכה לוותר על משהו. אמרתי יפה שלום למחשבים והלכתי לדרכי. איך אני לא מצטערת. קולנוע זה הכי כיף שיש. רואים סרטים ממש טובים ומעניינים, הולכים לכל מיני הקרנות, ממש יוצרים סרט שלם..זה מה זה חוויה!! :D ממש נהנתי מלצלם ת'סרט למרות שכולנו נכנסו לתחת של השני ובגלל שהקבוצה ללפנינו הרסה את הציוד התעכבנו בצילומים והיה יום שצילמנו מ9 בבוקר עד 3 בבוקר יום שאחרי ויום אחרי זה שוב התלחנו ב9 :S. קשה קשה.

Juliann

New member
חחחחחח גם אני הייתי צריכה לוותר

על מחשבים! עשיתי יחידה ב-י', היה נחמד [וקל] חשבתי שאני אמשיך אבל תקשורת תמיד היה בעדיפות ראשונה וזה התנגש אז לקחתי תקשורת, ואז הייתי צריכה לבחור מגמה מדעית כלשהי אז לקחתי ביולוגיה [בלעעעעעע].

למעלה