בגרויות?

amitooshacham

New member
../images/Emo32.gifבגרויות?

אז הבנו שלחצי פורום הייתה היום בגרות בתנ"ך. איך הלך?

maya567

New member
ולי יש רפרט ביום שלישי באוניברסיטה

(רפרט זו הרצאה של משהו כמו 10 דקות על נושא ספציפי - במקרה הזה על הנושא לעבודה הסמינריונית שלי בקורס "יחסי ישראל - ארה"ב" של פרופ' אבי בן-צבי, שהבחורים כאן בטח מכירים אותו כפרשן כדורגל בשירים ושערים ושאר ירקות). הרפרט הוא על יחסי שמיר - בוש האב, מקרה מבחן: משבר הערבויות. אני בדיוק מכינה את המצגת.

14מתן

New member
../images/Emo7.gif מה הלך שם ?!

הבגרות הכי קשה שהייתה לי בלעע וזאת לא הראשונה אחרי שכבר שמחתי שאין יותר תנך מסתבר שבחורף אני יפגוש לי שוב את הבגרות בפעם השניה

Boran

New member
לא היה כא"ל

אבל גם לא היה קשה וכל השכבה כזה "היה ממש ממש קל!" אז אני מודאג מה שמים לי בפרק 4 פרקים שירדו במיקוד? ופרקים שבכלל לא בתכנית החומר? אמור להיות פרק אנסין אחד, לא שניים. נו שוין, בעזרת השם יהיה טוב.

¥ Adi ¥

New member
לפי מה שהבנתי יש בי"ס שלומדים

פרקים אחרים בנוסף או במקום ובגלל זה היו פרקים שהרוב לא למדו..

lnofar

New member
נכון!!!!!!!!

וכמובן דפוקה שכמוני.......... התחלתי לעשות את נחמיה ואז קלטתי שאני בכלל כותבת על זכריה... ומאיפה הביאו את האנסין הזה???? אפילו המורה שלי אמרה שבגרות השנה הייתה יחסית קשה...

C o s m i C

New member
כן...יום חמישי זה היום שפחדתי מפניו

כל חיי..חחח התחלתי את השנה (י"א) ב5 יחידות אבל זה היה קשה לי מדי והמורה הלחיצה אותנו שאם אנחנו מתקשים ויושבים על מתחת ל95 המצב גרוע וצריך לחשוב פעמיים. באמת היה לי קשה אז ירדתי ל4 יחידות. אני ממש טובה שם! :)) אני עושה 2 יחידות מתוך 4..אבל כעקרון זה יותר כי זו הבגרות החדשה ול4 יחידות יש רכק 3 שאלונים אז אני עושה 2 מתוך ה3..יואווווו!

Boran

New member
2 אחרונות מתוך 5...

אני עוד מהזקנים שעושים בשיטה הנורמלית, לא הצבירה

בהצלחה לכולם...!! מחזיקה אצבעות...!

לי אין עדיין בגרויות...
אני בסוף ח'... איזה כיף לי... (זה לא מה שאני אחשוב עוד שנתיים...
).. ואז אצטרך לחרוש על החומר.. לפי מה שאני שומעת...

ח

חציל לעזאזל

Guest
גם אני סוף כיתה ח:)

באמת הכי כיף..

Eil

New member
לי אין בגרויות, אבל אל נא תקנאו:

במכללה שלי צריך להגיש 8 עבודות עיוניות ב-8 קורסים שונים (היקף גדול לכל עבודה עם מקורות ביביליוגרפיים רבים), עבודות מעשיות בציור ופיסול ותערוכה גדולה השבוע. וזה רק הלימודים, יש גם העבודה. ובכל זאת, מדובר במקצועות שאני יחסית אוהבת, אז בעצם, כן תקנאו בי. אבל אני מבטיחה לכם שזמן פנוי אין לי. בכלל.

C o s m i C

New member
תמיד חשבתי על זה..

ברור שהאוניברסיטה (או מכללה..וואטאבר..) זה הרבה יותר קשה כי זה יותר משפיע על העתיד, יש יותר חומר, אין מורים שמתחשבים, וכו' וכו' וכו'...אבל צריך להנות ממה שאתה עושה כי אתה בוחר מה אתה רוצה ללמוד ובדרך כלל יהיה לך כיף ומעניין גם להשקיע. למשל, אני רוצה ללמוד משחק פרסום וקולנוע (ועוד כמה דברים חחח) אז אני בטוחה שזה יהיה ממש קשה אבל זה הכי כיף בחיים ללמוד טקסטים, להכינס לדמות...להיות על הסט (זה מניסיון...אני במגמת קולנוע..) אז זה כיף להשקיע. זה לא כמו בבתי הספר שצריך ללמוד הכל. מתמטקיה, גאוגרפיה (שעם כל הכבוד עוד לא הבנתי למה הייתי צריכה ללמוד על מי תהום ועל הרי געש..למרות שאני חננה ודווקא אהבתי ללמוד על הרי געש אבל הבנתם את הפוינט.).

למעלה