בביסלי גריל

ניקולי

New member
יכולות להיות כמה סיבות

א. אולי היא כן בהריון, צעיר מאוד מאוד מאוד שרק בדיקת דם יכולה להעיד
ב. יכול להיות שינוי הורומנלי שגם יכול לעקב את המחזור ג. יכולה להיות צ'יסטה באחת מהשחלות שהיא מעקבת את המחזור ד. יכול להיות מתח נפשי מכל סיבה שהיא ויכולות להיות עוד כמה סיבות אבל זה דוש בירור רפואי מה שרשמתי אלא הן רק השערות

חמודבה

New member
תודה

אז את חושבת שבכל מקרה יש צורך לפנות לרופא או לחזור על הבדיקה?

ניקולי

New member
אני חושבת ש...

עליה לחכות עוד שבוע אחד לפחות. לעשות שוב בדיקה במידה ולא תקבל ו/או כבר מחר לעשות בדיקת דם. ומכאן להמשיך הלאה ולברר

../images/Emo63.gifעיתון להיות הורים/להיות משפחה../images/Emo63.gif

מישהי מנויה על אחד העיתונים האלה? מרוצה/לא מרוצה? ממליצה/לא ממליצה?

בוליפלג

New member
לדעתי הורים וילדים. אולי מתוך הרגל. אבל

הכל ואף יותר אפשר לקרוא היום באינטרנט..

אילתית 2

New member
מנויה של הורים וילדים

עשיתי בזמנו כשהגדולה נולדה...דווקא עיניין אותי והיה בסדר...חידשתי בגלל שהיה מבצע שווה מחיר טוב ומתנות נפלאות שקיבלתי...עכשיו אוטוטו נגמר לי המנוי והפעם לא חידשתי..המחיר היה יותר יקר ולא עיניין אותי הפעם המתנות...
ובכלל בתקופה האחרונה אין לי זמן לקרוא.....והעיתונים נערמים לי...אז ויתרתי יש לי המון מהאינטרנט ..כרגע לא מחדשת אבל מהעיתון דווקא די מרוצה די נחמד

אפשר לשאול כמה עלה מנוי לשנה?

פשוט דרך העבודה של אמא שלי יש מבצע על מנויים לעיתונים האלה, ובפעם שעברה, כשיובל נולדה רציתי לעשות ובסוף ויתרתי. אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, כי למשל הורים וילדים הוא היקר מבין השלושה ורציתי לדעת אם מצדיק.

mAmA MiSiSiPi

New member
לולי עושה טוב בנשמה אפילו מרחוק

אז להיות בידיים שלה....חבל"ז.

מצטרפת למלצות על לולי../images/Emo45.gif

למרות ההברזה הקלה שלי ביום חמישי אני מקוה שבקרוב אני אצליח להגיע אליה שוב כי פעם קודמת היתה פשוט נהדרת

למעלה