בביסלי גריל

../images/Emo91.gif בחום ../images/Emo13.gif

ביום רביעי בערב הייתי אצל קוסמטיקאית מדהימה - אצל מירי (לולי למי שלא מכירה) עשיתי טיפול פנים והיה פשוט מדהים !!! הייתי כבר אצל כמה קוסמטיקאיות, אבל הפעם היה שונה ! בגלל שאני בהיריון (שבוע 36 פלוס משהו, מי סופר
) היא עבדה ממש לאט ובסבלנות ואני מתה כבר לחזור אליה לעשות שוב.... אז בגלל שאני אוהבת לפרגן למי שמגיע, אז הייתי חייבת !!! רציתי לכתוב עוד באותו היום שחזרתי ממנה, אבל יובל קצת לא מרגישה טוב..... משלשלת וכל הזמן אומרת שכואבת לה הבטן.... זה בטח "וירוס תחילת השנה"

א ג מ י ם

New member
איזה מקסימה את אחלה פירגון

לולי מדהימה כמו שכבר כתבתי בעבר לא סתם היא בעלת שם באזור השרון אין אחת שלא מכירה אותה
אישה מקסימה וקוסמטיקאית מעולה
ולך המשך הריון תקין

לוליLuli

New member
קדימה בואי בשמחה רבה ../images/Emo24.gifאני נמצאת ב:

הוד השרון אני מקבלת גם בשעות הערב שיהיה נוח לאמהות אחרי עבודה /ילדים/לימודים וכו... וגם בימי שישי מהבוקר ועד.............. אז לך נותר רק לשלוח לי מסר ,ו...לקבוע תור, ואני...אני מבטיחה לטפל ...לפנק.....להרגיע......

לוליLuli

New member
../images/Emo9.gifורד,המון תודה על המילים החמות...

ממש ריגשת אותי!!!
שמחה שנהנת ... שמחה שהיה לך כייף ומפנק... את מקסימה ,ואני שמחה שהיה לי את הזכות להכירך ולטפל בך!
ואשמח כמובן לעשות זאת שוב.....
ורד יקרה.. תודה תודה תודה על כל המחמאות
אני אוהבת לטפל ולפנק,וזה מחמם את ליבי כל פעם מחדש שאומרים לי שמרגישים את זה כשמגיעים אלי.....
ואשמח כמובן לטפל ולפנק בכל אחת מכן ,בנות פורום יקרות
כי למי אם לא לכן אימהות יקרות ,הכי מגיע בעולם??!!! אז קחו לכן פסק זמן לעצמכן. זמן שהוא כולו שלכן ובשבילכן!!! אני כאן תמיד בשביל כל אחת מכן!!!
ורד-החלמה מהירה ליובלי

שירשור ספונטאני - הזאטוטון של נילי

לא, אין לי מניות רק המון אהבה מי שמחפש/ת משפחתון שלא רואים בכל יום, כדאי להכנס לשירשור הספונטאני שהתפתח בפורום גננות בגני הילדים. השירשור התפתחת בעקבות הודעתה של "חוף מבטחים" על ה"זאטוטון" שלה אני מחנכת למוסיקה ולימדתי בזאטוטון שלה שנתיים. /www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=370&msgid=120953713

יה-יה

New member
וגם פה אני אגיב ../images/Emo6.gif

כמו ש(היו?) אומרים בערוץ הקניות: זה כדאי!!! לא אוסיף, כי זה באמת מתחיל להישמע כמו פרסומת לנילי

Nיה

New member
../images/Emo41.gif שאלה על תערוכת הדינוזאורים בחיפה -

האולם שמאכלס את התערוכה - ממוזג ? (נו, כבר, שיגמר הקיץ הזה!)

רוני471

New member
האולם עצמו ממוזג יש כמה

דינואזרים בחוץ שהם ללא הגנה מהשמש רוני

חוגגים את סיום החופש ב-../images/Emo43.gif אנשים

לרגל סיום החופש הגדול, אנו מזמינים אתכם למסיבה הגדולה מכולן:baby loves disco- הפנינג הורים וילדים שכבש את העולם ... ספרו לנו על הדבר המעניין ביותר שעשיתם עם ילדכם במהלך החופש הגדול ואולי תזכו בכרטיס זוגי! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=120886362 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=120887400
הצביעו למצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=120975022

אילה272

New member
הדפסת לוח שנה

הפקתי לוח שנה דרך אתר לול- עיצבתי ויצא מדהים עם תמונות של ביתי. כשהתקשרתי לקבל הצעת מחיר להדפסת הלוח בבית דפוס אחד אמרו לי 170 ש"ח לאחד ובשני 130 ש"ח. למה זה כ"כ יקר והאם מישהי מכירה מקום באיזור רחובות ראשל"צ לא יקר?

krokodilla

New member
זהירות ממובילי דירות- ראיתם?

ראיתם את הכתבה הזו? אני יודעת שיש הרבה זוגות שעוברים דירה עם תחילת השנה- תזהרו ערוץ 10 חושף

חמודבה

New member
../images/Emo32.gifשאלת מחזור בשביל חברה../images/Emo2.gif

איזו סיבה יכולה להיות לאי קבלת מחזור חוץ מהריון? לחברה שלי יש איחור של חמישה ימים. לא לוקחת גלולות ובדרך כלל המחזור סדיר מאוד. בדיקה של מקלון הזהב יצאה שלילית. היא לא עשתה שום דיאטה קיצונית או משהו כזה....

למעלה