בא לי

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאנשיםםםםםםםםםם

ייאייייייייייייייי מצאתי שם לסימני ההיכר שלי!!!חחחח ז"א מצאתי שם ל-
מהיום קוראים להם שוקובו!!!!פחחחחחח וואווווווווווו סתם חשבתי לי לעצמי ומצאתי שם!!!חחחח סופסוף *הולכת להוסיף את שוקובו לחתימה*

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifפחחח וזהו!

למה אבל למה לפתוח את ההודעה אם אתם יודעים שלא יהיה פה כלום אהה?!?! אז מה אם זה ממכר...ואז מה אם זה עושה בחלק מה מהמחשבים את ההודעות כחולות ובלי שהן יהיו כחולות אתם לא תהיו מסופקים... למה לבזבז לחיצה על העכבר?!?נו באמת...
ולמה לרדת עד למטה?!הרי אתם יודעים שיהיה פה פרצוץ כזה תמים שמשגע אותי... אז למה??? נו באמת איתכם אנשים למה לרדת עוד למטה?!!?!?

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifנ"ש../images/Emo26.gif

מור הסתפרה!!!! חגיגהההההההההההההההה חחחחחחחח הייתי חייבת מור מזל טוב יאללה מסיבמבה לכבוד זה שמור הסתפרה...ומי שלא מבין למה אני עושה חגיגה זה בגלל שקודם השיער שלה היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ועכשיו הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קצררררררררררררררררר חחח סתם הוא לא קצר הוא ארוך אבל לא משנה חחח אני יצלם אותה וישים בפורום חחח *מור נכון שאת מרשה לי?!?* יאללה מסיבמביסלייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מדהיםםםםםםם חיחיחי../images/Emo3.gif

כן כן שירה צלמי אותיייייייייייייייייי *יאפפפפפ אני בין הבודדים ששונאים לצלם וחולים על להצטלם חיחי* יאללההההההההההההההה מסיביסלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וביום ראשון החתונה של שיין וג'יל כפרה עליהם מתוקים חמודים יפים מושלמים שלייייייייייייייייייייייייייי אז ביום ראשון עושים פה את המסיביסלי של הלייףףףףףף OK????? עכשיו זה מיני מסיביסלי חיחיחי טוב?? יופייייי ייאייייייייי מסיביסלייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!

למעלה