בא לי שאלון.....

Blue Aura

New member
../images/Emo115.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שעת התחלה:16:09 על עצמך 1. שם:הילה. 2. גיל:15. 3. מיקום בארץ:צפון. האם אתה 4. מאחר הרבה?ממש לא. 5. עובד?לא. 6. אוהב את המשפחה שלך?ב-ה-ר-ו-ה-ו-ר-
7. אוכל מילקי?לפעמים. 8. יש לך אובססיה\סטייה?אובססיה לקולה
9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר?בכלל לא,אבל הייתי שנה שעברה. 11. מדבר הרבה בטלפון?לא. 12. מקבל ציונים טובים?הייתי אומרת שכן. 13. כותב שירים\סיפורים?לא. 14. משתדל לאכול בריא?לא ממש. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?כן. 16. חוסך כסף?לא. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?אה-הא
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?אה-הא
19. קונה מתנות?
20. חושב שאתה בנאדם טוב?לפעמים
האם אי פעם 21. שיקרת?דה!
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?אה-הא. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?יכול להיות. 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה?לא. 27. לא ישנת יום שלם?לא. 28. היית במחשב כל הלילה?לא. 29. היית בחו"ל?לא. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא. 33. הופעת על במה?לא. 34. גנבת משהו?אה-הא|מתבייש| 35. תפסת טרמפ?לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
,איח לא! 37. הלכת לאיבוד?כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא. 39. נשברה לך שן?לא. 40. עישנת סיגריה?פעם אחת. מה הדבר האחרון 41. שאכלת?קיסונים עם רוטב שאני ואחותי הכנו
42. שקנית? קולה. 43. ספר אחרון שקראת? לא זוכרת
44. סרט אחרון שראית בקולנוע?נרניה
45. הופעה אחרונה שהיית?המורדים
,אני לא ממש הולכת להופעות. 46. דיסק אחרון ששמעת?קלו'ש
47. שיר אחרון ששמעת?של SP,Crazy
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ^^ 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?עבודה באנגלית
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?פורום מכושפות. 51. אדם אחרון שראית?ידיד שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה שלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה שלי(^^) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?השכנה מאחורה. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?נילי(
)המורה שלי. אהובים 56. צבע אהוב?כחול. 57. סרט אהוב?מלחמת העולמות,סרטי הארי פוטר,נרניה. 58. ספר אהוב?לא ממש קוראת. 59. זמר\ת\להקה אהובה?קלו'ש
ו-SP,RK,YC. 60. דיסק אהוב?קלו'ש. 61. שיר אהוב?BOY. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?מכושפות
63. מאכל אהוב?קיסונים עם רוטב. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אמא
65. מקצוע אהוב?כלבנות. 66. זמן ביום?צוהריים. 67. ממתק\חטיף אהוב?סניקרס. 68. אתר אהוב באינטרנט?אורו'ש ודרו'ש ודדו'ש. 69. ערוץ אהוב?הוט 3. 70. קליפ אהוב?BTHE. העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו. 72. קפה או תה?קפה. 73. כתום או צהוב?כתום. 74. טלפון או פלאפון?פאל'. 75. סלקום או אורנג'?
76. שוקולד מריר או חלב?חבל
77. שיער אסוף או פזור?גם וגם. 78. ירח או שמש?ירח-הילה
79. קולה או ספרייט?קולה
*מכור* 80. קור או חום?קור. 81. אילת או חרמון?חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות. 83. קרמבו או גלידה?גם וגם,לא יכולה לבחור
84. לילה או יום?לילה. 85. דיסקמן או מערכת?מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית
ישראלית
87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה. 88. שחור או לבן?שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים אם זה כבר נפש. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם! 92. פסטיגל או פיטר פן?
93. נעלי בית או יחפים?יחפים
קיבוצניקית! 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי
95. ביצפר או צבא?אני עוד בבי"ס אז בי"ס. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?סבון נוזלי או רגיל. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?נעלי בית או יחפים. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא ממש. 99. האם נהנת לענות עליו?אה-הא
100. תן ציון לשאלון.9. שעת סיום:16:21.

חחח במקום ללמוד למבחן בלשון :/

שעת התחלה: 16:33 על עצמך 1. שם:גל קליין 2. גיל:15 וחצי.. תכף 16 =] 3. מיקום בארץ:כפ"ס האם אתה 4. מאחר הרבה?חחח יותר מדיי 5. עובד?לא חח כיתה י' 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד מאוד 7. אוכל מילקי?כן חח 8. יש לך אובססיה\סטייה?בטוח יש אבל לא עולה לי משהו רציני לראש.. 9. אוהב חורף?בקיץ חח 10. מבריז הרבה מביצפר?לא.. 11. מדבר הרבה בטלפון?סביר 12. מקבל ציונים טובים?לרוב חח 13. כותב שירים\סיפורים?לא ממש 14. משתדל לאכול בריא?לא חח 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים לא ולפעמים כן... תלוי במצב 16. חוסך כסף?בערך 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כה חח 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?אחת.. 19. קונה מתנות?כן! 20. חושב שאתה בנאדם טוב?אכן.. אבל שאחרים ישפטו האם אי פעם 21. שיקרת?כולם שיקרו אי פעם חח 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?יש מצב חח 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?אולי 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא חושבת.. ואם כן אז בצחוק 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?לא זוכרת חח 28. היית במחשב כל הלילה?לא 29. היית בחו"ל?מלא חח 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?אכן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא זכור לי 32. חיבקת מישהו מפורסם?אמממממ אולי חחח 33. הופעת על במה?יאפ 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איכ לא חח 37. הלכת לאיבוד?כה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כןן 39. נשברה לך שן?כן! 40. עישנת סיגריה?כן! מה הדבר האחרון 41. שאכלת?אורז עם כלמיני דברים עליו חח 42. שקנית?אממממממ לא זוכרת חח סנדוויץ' נראה לי 43. ספר אחרון שקראת?קוראת עכשיו את יש ילדים זיגזג :] 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?אמממממ הארי פוטר 45. הופעה אחרונה שהיית?לא זוכרת :( (יום שבת מירי מסיקה :)) 46. דיסק אחרון ששמעת?שרק 2 :] 47. שיר אחרון ששמעת?אמממממ FAME בחזרות חחח 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?FAME 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?משהו בספרות.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?אתר עם סירטונים של קלי מהטקס האחרון חח 51. אדם אחרון שראית? מירב ומור 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אווו ממש לא זוכרת.. בטח אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך?נושי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?מישהי מאודישנים ללהקה בכפ"ס חח 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אמממ לא זוכרת.. אהובים 56. צבע אהוב?סגולללל 57. סרט אהוב?אויש נו יש יותר מדיי 58. ספר אהוב?כנ"ל 59. זמר\ת\להקה אהובה?קלושששששש והראל סקעת ומירי מסיקה ויש עוד אבל הם בעיקר 60. דיסק אהוב?לוידעת חח אני אוהבת הרבה.. 61. שיר אהוב?משתנה כל פעם.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?גררר גם משתנה 63. מאכל אהוב?חח לוידעת 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?משפחתי חח 65. מקצוע אהוב?אמממממ יש כלמיני חחח נמאס לי 66. זמן ביום?לילההההה 67. ממתק\חטיף אהוב?:/ 68. אתר אהוב באינטרנט?לוידעתתת קירצוץ חחח 69. ערוץ אהוב?ניקלודיאון וביפ חח 70. קליפ אהוב?לוידעתתתת העדפות 71. אביב או סתיו?אביבב חח יומולדת 72. קפה או תה?תההה 73. כתום או צהוב?צהוב :] 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?הממממממ תלוי במצב רוח חח 78. ירח או שמש?ירח :] בעצם גם שמש חח 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?בקור חום ובחום קור 81. אילת או חרמון?אילת כי בחרמון לא הייתי חחח 82. עיינים ירוקות או כחולות?אההההה שניהםםם לא יכולה עם בהירותת 83. קרמבו או גלידה?לוידעת חח שניהם :p 84. לילה או יום?לילוששש 85. דיסקמן או מערכת?מערכת!! 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?שתיהן.. 87. השיר שלנו או מיכאלה?הש"ששש 88. שחור או לבן?לבןן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות חח בעצם אם זה החדר שלי אז לא.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?בפנים :] 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?כובעעע 92. פסטיגל או פיטר פן?חחחחחח פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית.. אבל בקיץ תלכו יחפים גם ברחוב!!! 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי חח 95. ביצפר או צבא?אפחד חחחח ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?לוידעת הוא עיצבן אותי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?גם לוידעת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן!!! משתגעים מהר 99. האם נהנת לענות עליו?לא ממש חחח 100. תן ציון לשאלון. 5 חחח שעת סיום: 16:44 אמןןןןןן חחח נפטרתי מזה ואני הולכת ללמוד חח

RoteMi 75

New member
עונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 16:03
על עצמך:
1. שם: רותם 2. גיל: 13 בחודש הבא
3. מיקום בארץ: חסוי
האם אתה
4. מאחרת הרבה
ממ.. לא
איחרתי פעם אחת השנה
ונדפקתי עם עבודה