טוב יש זמן...אז....
שעת התחלה: 20:45 על עצמך 1. שם: ליאור 2. גיל: 16 (איזה כיף!) 3. מיקום בארץ: ראשל"צ האם אתה 4. מאחר הרבה? אממ...תלוי במה... 5. עובד? לצערי לא... 6. אוהב את המשפחה שלך? לא כרגע
! 7. אוכל מילקי? כשיש! וזה בדרך כלל! 8. יש לך אובססיה\סטייה? קלי
קלארקסון נחשב? 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? אני?
מה פתאום...
11. מדבר הרבה בטלפון? בעע...לא 12. מקבל ציונים טובים? בעע...לא....24 במתמטיקה זה טוב
? 13. כותב שירים\סיפורים? שירים...שירים! וגם מלחינה לי אותם! 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ככה אמור להיות לא
? 16. חוסך כסף? כן כן! להופעה של קלי
! כבר יש לי 700 שקל
! חח זה למטרה טוב אז אני מצליחה! (וזה מאד קשה לי לחסוך!
) 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן
...אממ...בעיקר על לקנות
במכונה
...נו..זה רק שקל וחצי! זה שווה
! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? מאמי חנוכה נגמר לפני שבוע... 19. קונה מתנות? למי
? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא
...אני אוהבת להציק
! זה כזה כיף לשגע אנשים חיחי
האם אי פעם 21. שיקרת? לענות בפקצתיות? דאאאאאאאאאאאאא! או דהההההההההההה! איך שאת רוצה! 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? חח כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא שזכור לי...
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אחים זה נחשב?
25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן! טלוויזיה רולז! 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא כל הלילה...עד 4-5...
29. היית בחו"ל? כן...אבל לא החול שאני רוצה! אחרי התיכון אני טסה (עפה) מפה מהר (או אחרי הצבא...מתי שאני אוכל...חח) ועוברת לגור לי בקליפורניה! 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לאאא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? אממ..לא תמונה...אבל הופיע לי ברכה לבת מצווה...(נו זה מה שעושות פרוטקציות.
..) 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן והרבה חחח מישהו רוצה רשימה? הרוב מהבית חולים! 33. הופעת על במה? כמה פעמים!
גם בבית חולים עם עפר ועמוס וחנה וכאלה מכוכב נולד ועוד כמה חחח היה סבבה! 34. גנבת משהו? קלפים
35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס! זה מגעיל עם מים...אז בלי?
37. הלכת לאיבוד? לא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? תתפלאו! 39. נשברה לך שן? בעע...כן...וזה כאב!
40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אמ...ספגטי 42. שקנית? ג'ינס (זה דבר נדיר אז להעריך!) 43. ספר אחרון שקראת? charmed mystic knoll 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? פיייי זה היה מזמן
...אממ....הטיסה (חושבת שככה קוראים לזה...)
... 45. הופעה אחרונה שהיית? בעעע...המורדים...
46. דיסק אחרון ששמעת? Kelly Clarkson - Breakaway! 47. שיר אחרון ששמעת? Hear Me 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Addicted 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונה של קלי חחח *שניה יוצאת לעזור להביא תקניות....* *חוזרת* 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?
http://charmedworld.srcom.info/ - הפורום שלי! כולם מוזמנים חחחחח (לא לא זאת לא פרסומת סמויה!
) 51. אדם אחרון שראית? אחי
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת....אבל רוב הסיכויים שזאת הייתה אמא שלי...
53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא
55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא
*אוקי זה היה מוזר* אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? אלאדין חחחחחח
58. ספר אהוב? לא קוראת...
59. זמר\ת\להקה אהובה? נו באמת? קלי!!!!
60. דיסק אהוב? ברייק 61. שיר אהוב? ארוך מדי עדיף לא לרשום!
62. תוכנית טלווזיה אהובה? Charmed (קקות ערוץ 3 שלא משדרים את עונה
5) 63. מאכל אהוב? תפוחי אמדה! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא דעת...אמ...אני? 65. מקצוע אהוב? אמור להיות לי כזה? 66. זמן ביום? ה15 דקות שלוקחות לי לחזור הבייתה מהבצפר
! להיפטר מהמורים!
67. ממתק\חטיף אהוב? במבה! (של אוסם) 68. אתר אהוב באינטרנט? קלי קלארקסון אקספרס! וכמובן שאיתו בא קלי מדיה 69. ערוץ אהוב? MTV hits ערוץ 3, סטאר, וכל החמולה... 70. קליפ אהוב? נו עוד פעם שאלות קשות? איך אפשר להחליט שיש לקלי כל כך הרבה קליפים שווים! העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה (נו בריטית....עזבו....)
73. כתום או צהוב? איכסססס כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפלא 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי על מי... 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת חחח מוזר קור ואילת......בעע...מתוסבכת....
82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות (אוף יש לאמא ולי אין
זה לא פייר!) 83. קרמבו או גלידה? גלידה! 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? mp3 חח...אממ....דיסקמן...זה נייד..
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? וול...לועזית רולז! 87. השיר שלנו או מיכאלה? טב"ע 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך! (נו תגידו לאמא שלי שמלוכלך רולז!) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? face to face! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? קפוצ'ון הכי שווה! 92. פסטיגל או פיטר פן? בעעע....
עוד פעם הצגות ילדים??? פסטיגל היה שם שירי מימון!
93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? התקופה ביניהם.. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? עוד אחת קשה! דייי kill me! קשה לבחור...יותר מדי שאלות מוזרות בשאלון אחד לא עושה טוב.... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? ארוך?
לא....מה פתאום...
99. האם נהנת לענות עליו? חח כמה שזה מוזר
....כן...
100. תן ציון לשאלון. 98.5! שעת סיום: 21:21 חחח מגניב!