, באמאכם.

רגע רגע...

עכשיו אני הולך באמת לעשות אותך בהלם חחחחחחחחח אבל אני לא ניכנסתי לכאן המון זמן בגלל קוצר זמן, מצטער. אז יש לי כמה שאלות, איפה ההופעה בכלל? כמה כסף זה עולה? בכלל ישתלם לי לבוא? כי הבנתי שיהיה מוצף אנשים. אם אני בא אני נימצא איתך, סבבה?!
[היא הולכת להרוג אותי חחחח]

Honey girl17

New member
יונייי תרים ידיים!!

אני הולכת לירות בך עכשיו! רק עכשיו נזכרתתתת?? ילד רעעעעע! חח סתאם סתאם ההופעה באמפי פארק ברעננה כרטיס 360 שקל (יקר יקר,לא לבכות) ישתלם? איך אתה מעז לשאול דבר כזה???
ברור שכן! ואם אתה בא...סגור.ניהיה ביחד.

360 שקל? מאיפה יש ליייייייייייייייי

אין לי כסף בשיט... אז כניראה אני אצטרך לראות אותך במפגש הפורום מתישהו
לא לא, עכשיו ברצינות אבל, אין כ"כ מצב שאני בא, מהרבה סיבות, בלי שום קשר לזה שזה הרבה כסף, אני פשוט לא יוכל. אבל אל תדאגי, לראות אותי את תיראי אם תירצי או לא.

Honey girl17

New member
הנה זה מתחיל

"זה יקררררררר" חחח צפוי...... נו טוב...אז אתה תפסיד גם תהופעה וגם אותי........ כי מפגש פורום יהיה בעוד שנה וגם אז לא כ"כ בטוח שאני אבוא.........פאדיחות

Honey girl17

New member
אם אתה אומר......

נבדוק אותך בקטע הזה מתישהו
ואני רואה שאתה ממש במצב רוח טוב...זה כנראה בהשפעת הלהקה החדשה הא?

ראסמי..

אני לא מפסיק לשמוע אותם. כמו שאמרתי, אני בלופ מהבוקר רק עליהם, רק המוזיקה שלהם אצלי במחשב ... הם מכניסים לי אדרנלין...

מעולים זה לא מילה ../images/Emo3.gif

אני שומע אותם ומתרגש....חחח הם פשוט אחלה של להקה, יש להם הרבה אדרנלין במוזיקה שלהם.

הלהקה אמריקאית!!!

ולא בריטית. להקה מצויינת. הם הוציאו כבר שלושה אלבומים. הם מוכרים יותר בארה"ב בנוסף ללהקות אחרות שלצערי לא מתפרסמות כאן בארץ. להקה ותיקה..אם אני לא טועה מ-1998. תסתכלו בויקיפדיה.

בטוחה שהיא אמריקאית?

לא זוכר איפה היסתכלתי היה כתוב בריטית. טוב נו..אם את אומרת אז סבבה חחח. בדיוק לפני 20 דקות הסתיים לרדת האלבום השלישי שלהם אצלי באימיול, והנה עכשיו יש לי את כל שיריהם. והם באמת אחלה להקה, אני מהבוקר שומע אותם בלופ בלי הפסקה. נורא היתמכרתי, חבל שהם לא מוכרים בישראל.

rotemg10

New member
אם אני אגיד לך אני אצתרך להרוג אותך ../images/Emo11.gif

סתם :] אממ קיבלתי איזה קוד עם הספרה 47 וראיתי תכנית טלויזיה שסתם זרקו מספר טלפון עם פעמיים 47 (052-374747 משו כזה...) ועוד ועוד:]

למעלה