, באמאכם.

yogniz

New member
נכון אבל זה לא אותו דבר כרגע..../images/Emo109.gif

אני לא פוסל בכלל אפשרות שהם יבטלו XD אני אפילו לא אהיה מופתע (אם כי אני מאמין שכן תהיה הופעה
) אבל מה שאנחנו דנים עליו כרגע זה אם בכלל אושרה ההופעה או לא..ועל זה אין ויכוח- היא כן, ואין מה לדאוג לגבי זה
אם הם יבטלו זה בטח יהיה ברגע האחרון XD

yogniz

New member
כן גם אני שמתי לב לזה..../images/Emo109.gif

אומנם מוזר שהם לא רשמו את ההופעה בישראל...אבל מצד שני הם לא רשמו שום הופעה בתאריך שקרוב לתאריך הזה...הם כאילו דילגו ישר ליולי... ועד כמה שידוע לי יש עוד הופעות שאמורות להיות בתאריכים שלא נרשמו...יכול להיות שהעובדה שהכניסו את ישראל לרשימה קצת בלגנה להם את התאריכים והם צריכים לסדר את זה לפני שהם יפרסמו... זה באמת מוזר..אבל שוב..זה לא מדאיג..יש פרסומים בעיתונים ויש כרטיסים

yogniz

New member
ועוד משהו..../images/Emo109.gif

שימי לב שכל התאריכים החדשים (של יולי) הם הופעות בארה"ב בלבד... מה שלא פוסל עוד הופעות באירופה לפני

Lost Lullaby

New member
בני 14-17

אם יש לכם כוח לענות על שאלון קצת חופר ולעזור לחברה של אחותי במחקר שהיא עושה לאוניברסיטה, שלחו לי מסר עם כתובת המייל שלכם ואשלח לכם
תודה:]

West Doll

New member
עוד חודש יש לי 18

אז בטח אני לא נקראת
אני יכולה לשקר אם את רוצה

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gifחתולים למסירה!../images/Emo41.gif

3 גורי חתולים חמודימים ממש למסירה! הם בני כמעט 3 שבועות (נולדו בתאריך מגניב- 4.4.07)- אחד ג'ינג'י עם קצת לבן, אחד לבן עם קצת ג'ינג'י ואחד לבן עם כתמים אפורים. האפור שבתמונה כבר תפוס הגורים נמצאים בהוד השרון, אז אם אתם מהאזור אתם מוזמנים לאמץ! ליצירת קשר פנו אליי בפרטי. נ.ב. בגלל שהגורים קטנים רק עוד כמה שבועות הם יוכלו להינתן למסירה.

Freak Mor

New member
איזה חמודים. ><

אם אמא שלי הייתה מסכימה בכיף הייתי מאמצת.
בהצלחה עם זה. 3>

Freak Mor

New member
ההורים שלי לא מסכימים להביא

חיות הביתה. |: אני רוצה חתולי! ><

idanias

New member
פעם הבאתי אוגר הביתהXD

״ױׁ י׀ ײטחױ ׀ױך ג װ׀ױׂט

idanias

New member
באמת מה קרה???../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רשמתי שההורים שלי הוציאו אותי החוצה יחד עם האוגר

kittycatbone

New member
לא נורא../images/Emo10.gif

מהדברים שנזכרים ואז צוחקים! אין עליהםXD אני חושבת..

idanias

New member
חחחחחח שיהיה לי בית משלי יהיה לי חווה בבית../images/Emo6.gif

kittycatbone

New member
זה החלום שלי!!

שכשאני אהיה גדולה תהיה לי כבשה, תרנגולות, אולי פרה. ואני גם רוצה גמל!!! כמו שיש לבדואים בזרזיר! הם כאלה חמודים!
(עכשיו נטע תקרא את זה ותעשה פרצוף של אחת שלא מכירה אותי
)

למעלה