אפשר?

gilmorefreak

New member
../images/Emo32.gifאפשר?../images/Emo7.gif

יופי... אז ככה...אני לא ממש פה לאחרונה..יש לי כמה דקות לפני הפרק של גילמור כי סיימתי את החוצץ של מדיניות הפיוס כמו שתכננתי- רק קצת לפני הזמן!
מה?
תודו שהתגעגעתם אלי..לא???
לא!
טוב בקיצור..רוצים לדעת על מה אני מדברת?
לא ממש אבל אני יודע שתספרי לנו בכל זאת..
מה שנכון נכון![משפט דפוק ד"א, לא?] אז ככה..יש לי בציפר דפוק!
נו מה חדש? לכולנו יש בציפר דפוק..
כן, טוב..גם נכון! רק ששלי הגיע לשיאים חדשים...
למה?
כי ביום שלישי יש לי מבחן ענקי בהיסטוריה שיכבתי על כל החומר של שנה שעברה..העניין הוא שהכיתה שלי ועוד כיתה אחת בשיכבה..לא למדה כלום שנה שעברה..[נתנו לנו מורה מאוווד מוצלחת..
*ציניות*] בכל מקרה עד יום שלישי אני בחרישה מטורפת למבחן..בתקווה שאחרי כל זה אני אצליח לעבור בלחץ..[תסכימו איתי- בשבוע כשמסיימים ללמוד כל יום בארבע אי אפשר להשלים חומר של שנה, נכון או לא נכון?]
נו, מסכימים..נגיד ש..
לא משנה...אז כן אני לא על המחשב..אני משתדלת בערבים לשבת עליו אבל כנראה שעכשיו גם זה ילך..
טוב אממ..כן..עוד לא סיימתי להתבכיין.. למי שידע/לא ידע/לא אכפת לא ממש..פירמטו לי את המחשב..ואמרתי שאח"כ אני אוריד מסנג'ר ויהייה ניתן ליצור איתי קשר מחוץ לפורומים- ולמסרים הלא כל כך נוחים...אז כן..פירמטנו וכן יש לי מסנג'ר אבל אני לא נכנסת אליו..ולא מגיבה להודעות..אז..רציתי להתנצל! ולהסביר- יש לי שני מסנג'רים אותו שם משתמש- שתי גרסאות שונות
תקלה רצינית..המחשב לא נותן לי למחוק אף אחד מהמסנג'רים..בקיצור..אני משתדלת לא לפתוח אותו..כי אז הראשון נפתח והשני נפתח והראשון מתנתק והשני לא מצליח להתחבר ואז הוא מתחבר והראשון מתחבר אז השני מתנתק ו..בעעעעעעעע..למחשב שלי יש חיים משל עצמו!
טוב אז כן..ביום שלישי אני אסיים עם עומס שיעורי הבית שכל המורות נותנות לנו לדחות לאחרי המבחן הענק בהיסטוריה ואני אשב לסדר את כל ענייני המחשב והמסנג'ר ואז באמת יהייה לי מסנג'ר ואני אתייחס להודעות שלכן! סורי על ההתעלמות עד עכשיו בנות..
למי שרוצה להוסיף אותי האימייל הוא- [email protected] וסורי על ההודעה החדשה הלא קשורה..לא היה
והייתי חייבת להוציא את הכל ולחלוק...מוזמנות לשרשר לכאן הודעות
לא קשורות... [מנהלות, מקווה שזה בסדר!] תראו גילמור! עוד כמה דקות מתחיל!
איילת..

morini77

New member
בואו נשרשר מסנג'רים ואייסיקיו

וזה לא נצל"ש, כי מוזכר בהודעה מסנג'ר... שלי זה: [email protected] 167763612 אל תהרהר, התחל לשרשר!

scoobysnax

New member
שלי: (אני יודע אני יודע לא הייתי פה

הרבה זמן.. אבל יש לי טיפה זמן לאחרונה) אייסי- 164354623 מסנג'ר- [email protected] תוסיפו!

Nerade

New member
../images/Emo7.gif

מסכנה.
אבל... אממ... סתם שאלה: למה צריך לעשות מבחן על כל החומר של שנה שעברה? זאת לא מטרת הבגרות?>< ז"א, לא עשיתם בגרות שנה שעברה...?

Kill Bernard

New member
אוי זה נשמע רע. ../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך. ואני לא מבינה איך זה הגיוני. אתם לומדים עד 4 כל יום? יש לכם מבחנים, אתם.. עושים דברים?
אנחנו כלום! אני לומדת בממוצע שלוש שעות ביום (מחר אחת, yay!), שום דבר ללמוד בבית.. אה כן. חוץ מביולוגיה. אני שונאת ביוטופ
לא סיימתם עם היסטוריה עדיין?..
באסה. ומבחנים של שנה שלמה זה רע. ואני כ"כ שונאת את זה שצריך ללמוד כל היום.. אני מזדהה לחלוטין. אבל יש לפחות בנות גילמור כל יום בשבע.. זה מעודד, גם אם צריך ללמוד. שיש שעה להפסיק עם המבחן. אם הצלחת לגרום לעצמך להתחיל בכלל (מה שאני מעולם לא הצלחתי לעשות).
בקשר למסנג'ר.. אממ את לא מדברת על הגרסה של windows (הישנה) וזאת שאת הורדת?.. גם לי יש את שתיהן, את זאת של windows אי אפשר למחוק, אבל אפשר לבטל את האפשרות של כניסה אוטומטית לשם (באפשרויות או הגדרות או איך שהם לא רצו לקרוא לזה) - ולמחוק את הקיצור דרך אליו ופשוט להשתמש בשני, עם התעלמות מוחלטת מקיומו של הישן. ואז הוא לא מפריע..
אממ.. בהצלחה במבחן.
היסטוריה זה דבר רע. תודה לאל שסיימתי!
אצלכם בקרוב.

original hila16

New member
גם אצלי..

יש את 2 הגרסאות- אחת חדשה ואחת של הווינדוס, ועשיתי בדיוק כמו שכתבת.. על מה את עושה ביוטופ?

gilmorefreak

New member
אממ..תגובה כוללת לכל ההודעות..

קודם כל..סיימתי ללמוד להיום!
שני חוצצים זה הספק מכובד למדי..לא? מדיניות הפיוס ומלח"ע השנייה..
טוב אז אממ..נכון בציפר דפוק כבר אמרתי? הוא החליט שבגלל שבי"א יש המון המון המון לחץ לנו יעבירו את הבגרות בהיסטוריה לי"ב... וזה מה שהוא עשה- שנה שעברה למדנו 3 שעות בשבוע במטרה לגשת לבגרות קיץ השנה..מוכנים ולא לחוצים..מה שקרה הוא שהחליפו לנו מנהל שהבין כמה הקודם היה דפוק.. לדחות את היסטוריה עד סוף י"ב??? למה??? והוא החליט שמכיוון שלא נותרה כל ברירה אחרת אז נעשה את הבגרות חורף.. בעיה נוספת צצה..בגרות חורף היא במתכונת הישנה ואילו שנה שעברה למדנו למתכונת החדשה[חומר שונה!
] אז לא נורא..השינויים לא רציניים..הודיעו לנו מהם ועכשיו עושים לנו מבחן מסכם על שנה שעברה כדי שניגש לבגרות השנה בחורף..אבל הכיתה שלי ועוד כיתה בשכבה שלמדו עם אותה מורה לא למדו כלוווווום..ועכשיו השלמנו מהכיתות האחרות את החומר ויש לנו שבוע ללמוד הכל..
מחר אני לא הולכת לבציפר
יש לי ברירה אחרת? זה בנוגע ללמה לא עשינו בגרות שנה שעברה ומה מטרת המבחן..! בנוגע למערכת הקשה שלי.. לא עשינו היסטוריה שנה שעברה..והיו לנו רק 3 שעות- השנה יש לנו 6 שעות! ביולוגיה מוגבר- 8 שעות בעיקרון אבל המורה שלי החליטה להוסיף שעה!
אז 9 שעות.. ביוטכנולוגיה[כן הגברתי שתי מקצועות- אל תעשו את זה!
] עוד 8 שעות.. אנגלית 5 יחידות- 5 שעות אם אני לא טועה.. מתמטיקה 5 יחידות- 5 שעות בנוסף ספרות, אזרחות, חיבור וספורט..חברו את הכל ותגיעו ל48..פאן פאן פאן!*ציניות* וזוהי המערכת שלי..ואני לומדת גם בשישי..
אנחנו מתכננים אחרי הבגרות בהיסטוריה לפצוח במחאה ובמסעי שכנוע שיבטלו לנו את שישי ע"י כך שיסדרו את המערכת מחדש! גילמור- מציל אותי כל יום- ההפסקה הזאת פשוט נחוצה!
וי"ב אמור להיות שכונה- אני יודעת..כל העולם צוחק על כמה שאנחנו עצובים..וכמה עלוב שככה נראית המערכת שלנו בשנה האחרונה.. אממ..מה עוד? בקשר למסנג'ר..תודה על הטיפים! אני אנסה- זאת אכן הבעיה..המסנג'ר שבא עם המחשב שאי אפשר למחוק..איזה מעצבן זה!!!
ואממ..אמרתי שאפשר לשרשר לפה הודעות
לכן זה בסדר השרשור מסנג'רים..מה גם שזה קשור אז בכלל..
וכן..ביוטופ זה רע!

Kill Bernard

New member
../images/Emo2.gif איזה מפחיד! 48?!

אצלנו זה אממ.. רגע... 24. להוריד מזה בערך 4 שעות בשבוע שמתבטלות כשזבובית המורה לאזרחות לא מגיעה. ולהוריד בערך.. אממ, כמה? 3 שעות בשבוע של הברזות?.. אם הייתי יודעת מתמטיקה הייתי מחשבת בדיוק כמה זמן של שהיה בבי"ס יש בסה"כ. אבל אני לא.
אוי ויי. מלחה"ע השניה..
מדיניות הפיוס
אבל רגע - אם זה בגרות חורף, זה לא אמור להיות גם אותו מיקוד של קיץ שעבר? ז"א.. לא ירד כל הפרק של מדיניות הפיוס? ורק שתדעי. הבגרות קיץ היתה ממש ממש קלה. נתנו שאלות פשוט מטומטמות. כאלה שלא דורשות יותר מהבנת הנקרא ברמה בסיסית ויכולת חרבוש. ובד"כ בחורף של הסטוריה הם עושים רק יותר קל, כדי שכל אלה שנכשלו יהיה להם סיכוי. אז זה לא הולך להיות נורא מידי. אם כי זה הסטוריה. אז נורא זה בכל מקרה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo9.gifתודה על העידוד!

אבל המבחן בשלישי הולך להיות קשה- כל המורות כבר הכינו אותנו!
לפחות הבגרות תיהייה קלה.. לגבי המיקוד- אין לי שמץ..אבל אני אברר..
להוריד את כל מה שאמרת..17..אבל גם אני לא יודעת מתמטיקה1
זאת סתם העמדת פנים ה-5 יחידות האלה..זה סתם..באמת...שינון וחרישה..שום ידע אמיתי במתמטיקה..
סתם גורמים לך לחשוב שאת לא יודעת מתמטיקה! ואממ..פאק..24 שעות?? זה כלוווווום..אפילו הומניסטי אצלנו לומדים יותר..נראה לי! וכן..48..הכי מוקדם שאני מסיימת זה שלוש וחצי..מלבד יום שישי..אין לי שעות חלון, מתחילה כל יום בשמונה...עזבי..המחנכת שלי כבר מרוב שריחמה עלי הסכימה לתת לי יום חופש מאושר- מתי שיתחשק לי- כל החיסורים שלי לא יחשבו באותו יום!
כי מגיעה לי הפסקה
והיסטוריה- באמת נורא בכל מקרה!

original hila16

New member
בביצפר שלי

מי שבוחר ביוטכנולוגיה זה 10 יח"ל אז אי אפשר לבחור עוד משהו, אני לקחתי ביולוגיה וכימיה (אני גם צריכה לעשות ביוטופ- אולי על עטלפים...), כימיה זה מעצבן! לי יש 41 שעות בשבוע+ 3 שעות מעבדה ביולוגיה שהיא פעם בשבועיים(שבוע כן שבוע לא...)

למעלה