אפשר?

gilmorefreak

New member
באיזה כיתה את?

אצלנו אי אפשר להגביר ביוטכנולוגיה לבד..חייבים עם ביולוגיה או פיזיקה..[גיליתי שאפשר עם פיזיקה מאוחר מדי..
] ואממ..בי' היו לנו מעבדות שבוע כן שבוע לא..בי"א היו כל שבוע ובי"ב יש גם כל שבוע וגם כל מעבדה אנחנו עושים לבד..וזה 3 שעות מעבדה בביולוגיה ו3 שעות מעבדה בביוטכנולוגיה.. עכשיו את רואה בגלל שיש לך עכשיו הרבה שעות שבועיות- בי"ב כבר לא יהייה לך כלום! כמו שאמור להיות..שנה שכונה!
ופפחחח..10 יחידות ביוטכנולוגיה הייתי מתחרפנת!
בעע..לא אוהבת את זה בכלל..! אה..ואני עושה ביוטופ על נשרים בגמלא..

Kill Bernard

New member
לא! לא לא לא לא.. ../images/Emo2.gif

אל תתקרבי לעטלפים! זה אולי נשמע מעניין, אבל זה כ"כ לא.. בכלל לא רואים אותם אף פעם. זה יותר על עצים ו.. אממ.. כל מיני עכבישים ונמלים ודברים מיקרוסקופיים אחרים. ונופלות עליך כינים מהעטלפים ואז חולים ב אממ.. המחלה ההיא! קדחת משהו, ומתים מזה!!
לא ממליצה. תברחי מהר, כל עוד יש לך ההזדמנות לכך!

Nerade

New member
בלה.../images/Emo12.gif

לי יש 23 שעות שבועיות... אבל שעות כפולות - כל שיעור אצלנו הוא שעה וחצי חוץ משעת אפס שהוא רק שעה... אז... 36 שעות (של 3/4 שעה) + 5 שיעורים של שעה אחת. אין יל מושג מה זה אומר.
ואצלנו חייבים לבחור שתי מגמות...*.* או שהתכוונת למשהו אחר...?

Kill Bernard

New member
שעה וחצי? ../images/Emo2.gif איך אתם חיים?..

אני בשיעורים של 3/4 שעה מתחילה לעשות דברים שמראים על מצב נפשי קשה.. אוי, אני מתחילה להעריך את הבי"ס שלי..
את יודעת שבעקרון הם לא יכולים להכריח אתכם לבחור שתיים? אסור לחייב על מקצועות בחירה, אם יש לך את מספר היחידות המינימלי. שבד"כ יש גם עם מוגבר אחד. הם מחייבים לבחור שתי מגמות כדי שאם מישהו נכשל באחת או משהו שלא יהיה מצב שהוא ישאר בלי תעודת בגרות. לדעתי הם צריכים להרשות לצאת מאחת אם אתם משכנעים אותם שזה ממש מיותר לכם.. אם כי זה עדיין לא אומר שזה עדיף - בד"כ רואים יותר יפה בגרות עם שני מוגברים.

Nerade

New member
בלה.

מתרגלים.^^ הביצפר שלנו שפוט (כמה זמן לא אמרתי את המילה הזאת.
><) של אוניברסיטאות.
וזה לא כל כך נורא. חוץ מבשיעורי תנ"ך. אבל שיעורי תנ"ך תמיד משעממים, ואני וחברה שלי משחקות משחקים בשיעור אז בעצם זה כיף.
מה שהתכוונתי זה שבכיתה י' מתחילים תמיד עם שתי מגמות, אם זה באמת מעמסה אז מורידים אחת... יש כמה בשכבה שהם רק במגמה אחת.

gilmorefreak

New member
אהה..אמממ

אצלנו בכיתה י' לומדים 4 מקצועות בחירה
[2 כל מחצית, רק אחד מכל מקצועות הבחירה לא ניתן להגביר- שפת סימנים] בכל מקרה..אחרי זה צריך לבחור באחד להגביר..רק אם יש לך משו כמו ממוצע מעל 80 מותר לך להגביר 2 מקצועות..או איזשהו חוק טיפשי אחר..והרבה לא מגבירים 2 וגם מלא פורשים מאחד..אז כאלה שלומדים 2 מוגברים הם מהנדירים אצלנו.. ואממ..אם אני לא טועה באורט סינגלובסקי חובה להגביר 2 ומומלץ 3 או משו כזה...זה בכלל..בעעעעעעעעעעע..לעבור לגור בבציפר..

Nerade

New member
הא?

להגביר מגמה? מגמה אצלכם זה לא 5 יחידות? ויש לכם מגמת שפת סימנים???*_*o_Oיצפר הזוי יש לכם שמה.

gilmorefreak

New member
בלהבלהבלה..הסבר..

מגמה זה אכן 5 יחידות... הדבר היחיד שאי אפשר להגביר זה שפת הסימנים- זה מה שאמרתי.. יש לנו שפת הסימנים בגלל שאנחנו לומדים עם תלמידים חרשים משולבים בכיתות הרגילות.. ובהחלט יש לנו בציפר הזוי...

gilmorefreak

New member
מה?../images/Emo4.gifאיבדתי אותך...

לא יודעת..מוגבר זב 5 יחידות...אלא אם כן זה היסטוריה או ספרות..אז אתה רק צריך להשלים לחמש יחידות.. מגמה..לא יודעת..נו..מה?

Nerade

New member
אההההה...../images/Emo3.gif

נו, יופי.
גם אצלנו כל מגמה זה 5 יחידות... רק שזה לא נקרא "מורחב". אני לקחתי פיסיקה מחשבים. מחשבים זה איכסה. איכסה איכסה איכסה איכסה איכסה. אני שונאת פסקל!
בעעעעעע. למרות שכיף בשיעורים.
מצחיק שם.
המורה מברברת ומקשקשת ואחרי הסבר של 20 דקות היא שואלת: "למה אתם מסתכלים עלי ככה? מישהו הבין משהו?" כולם ביחד: "לא".
יש לי ידיד הזוי שם שמשום מה מתפקע מצחוק מהבדיחה הזאת - שני אנשים הלכו ביער. פתאום אחד נפל מצוק, אבל השני אוהב חומוס. ואז הוא מתחיל להמציא המון בדיחות לא מצחיקות עם חומוס. ובשלב הזה את כבר מחורפנת לגמרי.
גם המורה מצחיקה.^^: (
- המורה,
- ידיד שלי)
"תריך קלסר לשיעור, לא מחברת."
"אורית, חייבים קלסר? כי פשוט אני וקלסרים לא הולכים ביחד."
"את לא צריך ללכת איתו, אתה יכול לקחת אותו בתיק." טוב, זה היה מצחיק אז.
בלה... ממש ברברתי פה.
אבל מותר לי - למדתי מ-12 עד עכשיו.

למעלה