gilmorefreak
New member
../images/Emo32.gifאפשר?../images/Emo7.gif
יופי... אז ככה...אני לא ממש פה לאחרונה..יש לי כמה דקות לפני הפרק של גילמור כי סיימתי את החוצץ של מדיניות הפיוס כמו שתכננתי- רק קצת לפני הזמן!
מה?
תודו שהתגעגעתם אלי..לא???
לא!
טוב בקיצור..רוצים לדעת על מה אני מדברת?
לא ממש אבל אני יודע שתספרי לנו בכל זאת..
מה שנכון נכון![משפט דפוק ד"א, לא?] אז ככה..יש לי בציפר דפוק!
נו מה חדש? לכולנו יש בציפר דפוק..
כן, טוב..גם נכון! רק ששלי הגיע לשיאים חדשים...
למה?
כי ביום שלישי יש לי מבחן ענקי בהיסטוריה שיכבתי על כל החומר של שנה שעברה..העניין הוא שהכיתה שלי ועוד כיתה אחת בשיכבה..לא למדה כלום שנה שעברה..[נתנו לנו מורה מאוווד מוצלחת..
*ציניות*] בכל מקרה עד יום שלישי אני בחרישה מטורפת למבחן..בתקווה שאחרי כל זה אני אצליח לעבור בלחץ..[תסכימו איתי- בשבוע כשמסיימים ללמוד כל יום בארבע אי אפשר להשלים חומר של שנה, נכון או לא נכון?]
נו, מסכימים..נגיד ש..
לא משנה...אז כן אני לא על המחשב..אני משתדלת בערבים לשבת עליו אבל כנראה שעכשיו גם זה ילך..
טוב אממ..כן..עוד לא סיימתי להתבכיין.. למי שידע/לא ידע/לא אכפת לא ממש..פירמטו לי את המחשב..ואמרתי שאח"כ אני אוריד מסנג'ר ויהייה ניתן ליצור איתי קשר מחוץ לפורומים- ולמסרים הלא כל כך נוחים...אז כן..פירמטנו וכן יש לי מסנג'ר אבל אני לא נכנסת אליו..ולא מגיבה להודעות..אז..רציתי להתנצל! ולהסביר- יש לי שני מסנג'רים אותו שם משתמש- שתי גרסאות שונות
תקלה רצינית..המחשב לא נותן לי למחוק אף אחד מהמסנג'רים..בקיצור..אני משתדלת לא לפתוח אותו..כי אז הראשון נפתח והשני נפתח והראשון מתנתק והשני לא מצליח להתחבר ואז הוא מתחבר והראשון מתחבר אז השני מתנתק ו..בעעעעעעעע..למחשב שלי יש חיים משל עצמו!
טוב אז כן..ביום שלישי אני אסיים עם עומס שיעורי הבית שכל המורות נותנות לנו לדחות לאחרי המבחן הענק בהיסטוריה ואני אשב לסדר את כל ענייני המחשב והמסנג'ר ואז באמת יהייה לי מסנג'ר ואני אתייחס להודעות שלכן! סורי על ההתעלמות עד עכשיו בנות..
למי שרוצה להוסיף אותי האימייל הוא- [email protected] וסורי על ההודעה החדשה הלא קשורה..לא היה
והייתי חייבת להוציא את הכל ולחלוק...מוזמנות לשרשר לכאן הודעות
לא קשורות... [מנהלות, מקווה שזה בסדר!] תראו גילמור! עוד כמה דקות מתחיל!
איילת..
יופי... אז ככה...אני לא ממש פה לאחרונה..יש לי כמה דקות לפני הפרק של גילמור כי סיימתי את החוצץ של מדיניות הפיוס כמו שתכננתי- רק קצת לפני הזמן!