אפיקה!

Musta Susi

New member
אה, וכמובן ששמחתי לראות (ולחבק\

ללחוץ יד ל)המון אנשים מהפורום הזה

Shusho

New member
אעו. רשמים מאתמול../images/Emo3.gif

1. סימון כוסית. 2. הייתי עושה אותה. 3. עידן היה עושה אותה עוד יותר
4. יש לה שם ממש מטומטם. 5. אבל למי אכפת מהשם כשיש לה כזה קול?! 6. היה ממש טוב. 7. למה לא היה פיינט?
8. מונסקין משעממים חושרמוטה 9. גם הקלידן היה כוסון. 10. הוא העיף את הבקבוק מים שלו לפרצוף של מי שעמד לידי. 11. לאףףףףףףףףףףףףףףףףףף אחד אין מושג מי אני. אבללאף אחד
. סתם אמ לשלושה אנשים אולי כן היה. בכל מקרה אני הייתי עם החולצה הצהובה עם הליצן המקיא, אני די בטוחה שמי שראה אותי יזכור כי כולכם פריקים לובשים שחור
. 12. יאללה יאללה. זו היתה הופעה מעולה וזהו
. בין הטובות אם לא הכי טובה שהייתי בה. 13. בואנה! האיש השמן מחץ גם אותי! וערסים הביאו לי מכות. העיקר לא יצאתי עם סימנים כחולים, רק סימני שיניים וכאלה אבל זה ממש לא קשור:) טוב די היה סבבה לחלוטין.

Shusho

New member
כי את נחמדה ^_^.

וראית אותי 4 פעמים בערך, יש שם כמה שלא ראו אותי מעולם (עזבי שהייתי במפגש, כן?
)

AlteX

New member
Heavy Metal Tea!!! ../images/Emo190.gif../images/Emo185.gif

היום. השעה 10 בבוקר. הקול של סימון מלטף את אוזניי מתוך חלום שבו אני רואה קליפ שכביכול הקלטתי אתמול בהופעה... הקול של סימון מתחזק ומתחזק, ובסוף מעיר אותי... ואז אני מגלה שזה בכלל הקול של ליב קריסטין שבוקע מהרמקולים של הרדיו-דיסק, שהיה מכוון עם שעון מעורר לשעה 10, ועם הדיסק Vinland Saga בפנים.
בקיצור, אני מקווה לראות בקרוב גם הופעה של Leave's Eyes
...אבל עכשיו מדברים על אתמול. אההההההההההה איזה פיצוץ של הופעה!!!!!!! זה התחיל עוד עם Moonskin, הסופר-גרופ הישראלי, שפשוט הראו איכות מה היא. לדעתי צופה להם עתיד גדול... ואח"כ, אחרי ציפייה די מתמשכת והרבה התעסקות עם שטויות על הבמה, סוף סוף זה התחיל! אין אין אין על Epica!!! להקה כל-כך מושלמת שבא לי לבכות מרוב אושר! אפילו התמודדו מצויין עם מגבלות הסאונד של המקום!

Lady of Luna

New member
ההופעה הייתה מעולה!!!!!!

סימון כזאת כוסית !!!!!! הרבה יותר יפה מהתמונות גררר עליה!!! ההופעה הייתה טובה מה שהיצבן אותי זה האנשים שדחפו בזמנים הכי לא קשורים... וגם לחכות עד שהם יצאו היה קצת מעצבן אבל עברנו את זה וזה היה שווה!!! כול דקה!!!!!!!!! אני מאוד נהנתי!!! וגם שמחתי מאוד לראות אנשים מפה=]
למישהו פה יש תמונות מההופעה או משהו?

danduuu

New member
יאא איזה כיף לכם../images/Emo7.gif גמאני רציתיי../images/Emo7.gif

Epica ../images/Emo99.gif

תאמינו לי משתלם להיות נמוכה שקשה לה לנשום, אני וארגו הלכנו לעמוד בצד של הבמה מעל הכתבים- התברר שזה היה מקום מושלם!!-ראו משם הכל כולל את ההבעות "לא לקהל" של סימון, למי שתהה למה היא ירדה מהבמה שהיה את הקאבר זה היה בשביל לשחרר את המחוך קצת... היתה פשוט הופעה אלוהית,feint היה חסר יותר מידי!! הצלחתי לאבד את הארנק שלי, ולמזלי גם מצאתי אותו אממ ויש לי דיסק חתום מכל הלהקה והולנדים זה פשוט גררר |מזיל ריר| היה כיף לפגוש את מי שפגשתי מהפורום ומזל טוב לרשמיים...

DanieLushka

New member
טוב לשמוע שנהניתם ^^.

וואו זה מוזר.. הייתי בטוחה שאני אתחרט על זה שלא באתי.. מסתבר שלא. S:

DanieLushka

New member
סלאד פינגרז הזה.. סקסי אש. 3>

תכלס עכשיו, זה אחד הדברים היותר גאוניים שדיוויד מה שמו הזה המציא באתר ההזוי שלו.

למעלה