אפיקה!

Shusho

New member
דום אטמוספרי=מונוטוניות?

כי זה בערך מה שהיה שם:S יש להם אחלה קול והם באמת משתדלים אבל וואי, הם שיעממו למוות! וכל הקהל כזה לא ידע מה לעשות עם עצמו כי הוא לא בא לסוג כזה של מוזיקה.

שמקססן

New member
תלוי איך את מגדירה את זה

כאילו אני נהנתי לשמוע אותם, אבל זה באמת לא היה מתאים, להופעה זה קצת לא מתאים אבל עדיין סביר, אבל לקהל שהיה שם בטח...

Shusho

New member
הם לא היו נוראיים, זה נכון,

את השיר השלישי אפילו הכרתי אז היה קצת יותר מעניין והרביעי היה טוב, אבל כשקהל בא עם ציפיות לאפיקה ותוקעים להם דום זה מוזר
. הבחירה שלי במוזיקה היא לא דום בד"כ, בגלל זה. העיקר היה טוב בהופעה עצמה:)

littleAngel

New member
גם הבחירה שלהם בשיר פתיחה

הייתה גרועה.הם היו צריכים להתחיל עם השלישי או הרביעי ולא עם שיר "שקט" יחסית כי הקהל היה די עצבני כבר

מה?!?!? דאנס אוף פייט כ"כ התאים!!!!

כמובן שלדעתי סנסוריום יותר מתאים לפתיחה - אבל פאקינג דאנס אוף פייט היה מדהים, ומתאים. אני לא זוכר פתיחה יותר מושלמת מזו להופעה.

Musta Susi

New member
השיר הראשון היה ממש כבד, רדום כזה

אפילו השיר השני כבר היה יותר מהיר...

../images/Emo45.gifמה שהכי מוזר לי, זה שאפיקה בחרו

אותם במיוחד. לא הבחירה המוצלחת ביותר לדעתי.

שמקססן

New member
אגב זה לא כ'כ נכון

אפיקה רצו את Distorted אבל אחד מהחברים במונסקין הוא קרוב משפחה של המפיק של כל הסיפור אז הוא הכניס אותם...

גם אני הייתי שם. ../images/Emo9.gif

נועית לא מצאתי אותך :( וגם לא את סמדי >< את עידן ראיתי אבל הוא היה בתוך הקהל ואני הייתי למעלה מימין... =/ בקיצור- ההופעה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה, חלומית, אני לא האמנתי שזה קורה לי... עוד שיר מדהים ועוד אחד ועוד אחד, התחרפנתי שכמעט עפתי מהמפלס הזה כמה פעמים! הלהקה הייתה פשוט מדהימההה, שלא לדבר על סימון המלאכית המתוקה הזאת! והם שתו שוקו!!!!! הם כל כך חמודים! אני עדיין לא מאמינה שזה קרה... זה היה אחד הדברים הכי מדהימים שהיו! EPICAAAAA!!!!!!

שמקססן

New member
אולי אני נשמע כמו פאנבוי מעפן

אבל פאקינג שיט! זה היה פשוט מדהים אני עדיין בהלם מההופעה, וגם אחרי ההופעה היה אדיר, אני לא ראיתי בחיים להקה שפשוט באה לקהל והם היו כל כך נחמדים, פשוט כל מה שרצינו הם עשו.. אני כזה עומד בתור לתמונה עם סימון ניר מעביר לי חולצה והוא רוצה שהיא תחתום עליה אני אומר לה "Simone can you please sign the shirt for my friend?" והיא עונה לי "Uh but I dont have a pen..." ואני עושה כזה אה... והיא עושה לי "awwwwwwww" חחחחחח ואז הצטלמנו

Musta Susi

New member
God Bless Simon../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חוץ מזה באמת אחלה הופעה הייתה! כל שיר ושיר וConsign to Oblivion... היה = את כל ה119 ש"ח על הכרטיס וגם הMoonskin האלה היו נחמדים. ד"א, למישהו יש מושג איך קוראים ללהקה + אלבום שכל הזמן השמיעו בRepeat - משהו מהיר ועצבני שהשמיעו לפני ואחרי כל אחת מההופעות הנ"ל?

למעלה