כי זה בערך מה שהיה שם:S יש להם אחלה קול והם באמת משתדלים אבל וואי, הם שיעממו למוות! וכל הקהל כזה לא ידע מה לעשות עם עצמו כי הוא לא בא לסוג כזה של מוזיקה.
נועית לא מצאתי אותך וגם לא את סמדי >< את עידן ראיתי אבל הוא היה בתוך הקהל ואני הייתי למעלה מימין... =/ בקיצור- ההופעה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה, חלומית, אני לא האמנתי שזה קורה לי... עוד שיר מדהים ועוד אחד ועוד אחד, התחרפנתי שכמעט עפתי מהמפלס הזה כמה פעמים! הלהקה הייתה פשוט מדהימההה, שלא לדבר על סימון המלאכית המתוקה הזאת! והם שתו שוקו!!!!! הם כל כך חמודים! אני עדיין לא מאמינה שזה קרה... זה היה אחד הדברים הכי מדהימים שהיו! EPICAAAAA!!!!!!
אבל פאקינג שיט! זה היה פשוט מדהים אני עדיין בהלם מההופעה, וגם אחרי ההופעה היה אדיר, אני לא ראיתי בחיים להקה שפשוט באה לקהל והם היו כל כך נחמדים, פשוט כל מה שרצינו הם עשו.. אני כזה עומד בתור לתמונה עם סימון ניר מעביר לי חולצה והוא רוצה שהיא תחתום עליה אני אומר לה "Simone can you please sign the shirt for my friend?" והיא עונה לי "Uh but I dont have a pen..." ואני עושה כזה אה... והיא עושה לי "awwwwwwww" חחחחחח ואז הצטלמנו
God Bless Simon../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
חוץ מזה באמת אחלה הופעה הייתה! כל שיר ושיר וConsign to Oblivion... היה = את כל ה119 ש"ח על הכרטיס וגם הMoonskin האלה היו נחמדים. ד"א, למישהו יש מושג איך קוראים ללהקה + אלבום שכל הזמן השמיעו בRepeat - משהו מהיר ועצבני שהשמיעו לפני ואחרי כל אחת מההופעות הנ"ל?