איך זה לא באת בסוף? גם איתמר לא היה?
M Musta Susi New member 5/6/06 #92 ../images/Emo12.gifאיך זה לא באת בסוף?../images/Emo4.gif גם איתמר לא היה?
D DanieLushka New member 5/6/06 #96 לא רציתי S: לא ממש אוהבת אותם כבר\: יש כמה שירים מעטים שעדיין כן.. אבל.. דיי ירדתי מגות'. וכן, גם איתמר לא היה.
לא רציתי S: לא ממש אוהבת אותם כבר\: יש כמה שירים מעטים שעדיין כן.. אבל.. דיי ירדתי מגות'. וכן, גם איתמר לא היה.
M Musta Susi New member 5/6/06 #105 חחחח, אני רק התחלתי עם הGoth (זה אם את לא מחשיבה את Crematory, Paradise Lost וכו').
B bmango New member 4/6/06 #91 שאלה שאלה חשוב חשוב(בערך) למישהו יש מושג קלוש מי היו המארגנים של האירוע? הכוונה למי הזמין אותם לארץ וכו... אני אשמח לתשובה דרך צלחה
שאלה שאלה חשוב חשוב(בערך) למישהו יש מושג קלוש מי היו המארגנים של האירוע? הכוונה למי הזמין אותם לארץ וכו... אני אשמח לתשובה דרך צלחה
B black baba in the ni New member 12/6/06 #107 היה מדהים!!!!! אני הייתי דיי מאחורה אבל המקום קטן אז היה לא היה בעיה הכי מדהים בעולם היה מי שפספס נדפק היה מצויין אני דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו לי שגם קמלות אולי באים לארץ מי שיודע יותר שיגיד בבקשה......
היה מדהים!!!!! אני הייתי דיי מאחורה אבל המקום קטן אז היה לא היה בעיה הכי מדהים בעולם היה מי שפספס נדפק היה מצויין אני דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו לי שגם קמלות אולי באים לארץ מי שיודע יותר שיגיד בבקשה......