אפיקה!

Itay Simons

New member
האיש השמן הזה מחץ אותי!

(באמת לא יפה להגיד את זה אבל...מה לעשות) הייתי מאחוריכם, ליד מדרגה כזאת גבוהה, והוא בא לידי ופשוט ניסה לדחוף אותי, ולא קלט שאין לו לאן כי זאת...מדרגה!
וניסיתי להזיז אותו בכל דרך אפשרית וזה לא עבד
וזה היה דווקא בסנסוריום :(

הוא *נפל* עליי, תאמין לי, זה לא

יותר טוב. ארג, שונאת אנשים כאלו...
(לא אנשים שמנים כמובן, אנשים שחושבים שמגיע להם הכול ולא אכפת להם מי יפגע בדרך)

Blade Of Fire

New member
הקטע עם השוקו קרע אותי

אני קולט עובד במה רץ ברחבי הבמה עם שתי כוסות מלאות שוקו וכוס תה על התופים.... עאלק להקת מטאל

Itay Simons

New member
יו, סיון כוסית! ../images/Emo99.gif

היה כל כך מדהים! לא נהניתי ככה אף פעם! Let's BALAGANNNN! לחצתי את היד למארק ולאד
ועזרתי בהורדה של מארק מהבמה ^^ אני עוד לא מאמין שזה היה! או כמו שורד אמרה: "זה כמו אחרי שאתה בחו"ל, אז כשאתה במטוס אתה עוד לא מעכל את מה שהיה" חחחח אין דרך יותר טובה לתאר את זה!!#

Blade Of Fire

New member
פאקינג שיט...

הייתי פשוט פקצה למשך חצי הופעה... קודם כל כמובן סימון המדהימה, שפילרטטה עם הקהל כל הזמן, עם הקול שלה שפשוט גרם לי להרגיש... לא שם... ואין-הופעה מדהימה, אנרגטית, וכוס אמא של אנשים טיפשים שעושים פוגו לא במקום... היה מקרה אחד שבו לעידן (הבעלים של "וולווט גות' פשן" ז"ל) ואחיו פשוט התעצבנו על כולם ודפקו מכות לכל אלו שעשו פוגו מסביבם... זה היה די מבדר... בכל מקרה-הסאונד היה קצת מעאפן אבל הם נתנו את הופעת השנה... והמזכרת מההופעה הזאת-רשימת השירים שנקרעה מהבמה והיד הארוכה שלי שתלשה אותה.... אגב אם תהיתם: Hunab k'u dance of fate sensorium the last crusade seif al din facade to reality quietus solitary ground blank infinity crystal mountain (death cover) mother of light cry for the moon the phantom agony היה רק חסר לי feint...

Aragollum

New member
רשימת שירים ששמרתי יצאה קצת שונה../images/Emo12.gif

1. Hunab K'u (A New Age Dawns - Prologue) 2. Dance of Fate 3. Sensorium 4. The Last Crusade (A New Age Dawns - Part I) 5. Seif al-Din (The Embrace that Smothers - Part VI) 6. Façade of Reality (The Embrace that Smothers - Part V) 7. Solitary Ground 8. Blank Infinity 9. Quietus 10. Crystal Mountain (Death Cover) 11. Mother of Light (A New Age Dawns - Part II) 12. Cry for the Moon (The Embrace that Smothers - Part IV) 13. The Phantom Agony 14. Encore - Consign to Oblivion (A New Age Dawns - Part III)​
זה רק אני התבלבלתי או שהם באמת הזיזו את Quietus שני שירים קדימה
וכע, חשבתי שFeint יהיה בהדרן

LETS BALAGANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

היה כ"כ מדהים! לא חשבתי שסימון יכולה להיות כ"כ הרבה יותר יפה מתמונות, אבל מסתבר שכן! לא יאומן! היה כ"כ נפלא, פגשתי מלא פורומיסטים, ואפילו אלכס בחצאית סקוטית שהחזיר אותי הבייתה :) נגעתי בסימון ברוב המקומות שהיה אפשר להגיע אליהם
*הולך לכרות את היד* ווע אני לא מעכל פשוט. היא פשוט התכופפה אלינו וליטפתי אותה לאיפה שהגעתי, שזה הידיים והשיער, וגם מארק עשה אותו דבר, והגיטריסט הגמד :) SENSORIUM! שיר 2!!!!! התחרפנתי כמו מטורף, לחלוטין, אני כולי כואב וכמעט התייבשתי מרוב חוסר שתייה, ופוגואים! ואני יזמתי הרבה מהם עם איזה מתולתל גבר אחד שהיה לידי ולא הפסיק לצעוק שמות של פוקימונים. ואז לאסט קרוסייד, ומאד'ר אוף לייט, ובקריסטאל מאונטין בכלל התחרפנתי, ובבלאנק אינפיניטי, דיייי אני מאושר. אה כן, היו קטעים נהדרים שם, כל הקטע שצעקנו שמות של פוקימונים ופינגפורן
ובכלל, מארק שתה שוקו וסימון שתתה תה, איזה כלים! כליםםםםםםםם!!!!!!!!! ואני הפלתי את מארק! אז כל מי שחיבקה אותו אחרי ההופעה - זה בזכותי^^ LETS BALAGANNNNNNNN, ואז לאסט קרוסייד, אההההה
והיו לידי שני אנשים ממש מגניבים שאין לי מושג מי הם או איך קוראים להם, אבל פאקינג שיט! היה פשוט מעולה, אני ממש אוהב את הקהל שהיה שם. זה היה הדבר הכי טוב שהייתי בו בחיים בלי שום פאקינג ספק, סימון המדהימה הזו, ובכלל, הם כולם ממש אהבו אותנו! וצעקתי על הקלידן שלהם לא לעשן והוא ענה לי ^^ כולכם מוזמנים לקומונה שלהם עכשיו
ואיך לי תמונות, או חתימות, אבלללללל יש לי מפרט של הבסיסט, אהווווווווווווא, בכלל, הדבר הכי מדהים בעולם. זה היה הדבר הכי טוב אי פאקינג פעם שעשיתי בחיים, וואוווווווו, אני כ"כ מת שהם יחזרו לארץ *אופטימי* הם דווקא נורא אהבו אותנו, וסימון הזו מדהימה יותר מהכל. בלי קשר לפנים המדהימות שלה, היא פשוט מתוקהההההה, אוי, כפרעליה, איזו בובה. ג'ינג'יות זה אלוהי, ואין מה לעשות. REALITY IS SOMETIMES, STRANGER THAN FICTION, WHATEVER HAPPENDS IN MY DREAMMMMMMMMMMMMMMMM. אני הכי מאושר עלי אדמות, בטוח. הם פשוט הנגנים הכי מגניבים שיש. הצעד הבא - טסטמנט, מי בא? ^^

את קוראת למנהל פסיכי?../images/Emo6.gif

חח, אני די משוגע, מה לעשות, לא כל יום יש דבר כ"כ, מדהיםם

למעלה