LETS BALAGANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
היה כ"כ מדהים! לא חשבתי שסימון יכולה להיות כ"כ הרבה יותר יפה מתמונות, אבל מסתבר שכן! לא יאומן! היה כ"כ נפלא, פגשתי מלא פורומיסטים, ואפילו אלכס בחצאית סקוטית שהחזיר אותי הבייתה

נגעתי בסימון ברוב המקומות שהיה אפשר להגיע אליהם
*הולך לכרות את היד* ווע אני לא מעכל פשוט. היא פשוט התכופפה אלינו וליטפתי אותה לאיפה שהגעתי, שזה הידיים והשיער, וגם מארק עשה אותו דבר, והגיטריסט הגמד

SENSORIUM! שיר 2!!!!! התחרפנתי כמו מטורף, לחלוטין, אני כולי כואב וכמעט התייבשתי מרוב חוסר שתייה, ופוגואים! ואני יזמתי הרבה מהם עם איזה מתולתל גבר אחד שהיה לידי ולא הפסיק לצעוק שמות של פוקימונים. ואז לאסט קרוסייד, ומאד'ר אוף לייט, ובקריסטאל מאונטין בכלל התחרפנתי, ובבלאנק אינפיניטי, דיייי אני מאושר. אה כן, היו קטעים נהדרים שם, כל הקטע שצעקנו שמות של פוקימונים ופינגפורן
ובכלל, מארק שתה שוקו וסימון שתתה תה, איזה כלים! כליםםםםםםםם!!!!!!!!! ואני הפלתי את מארק! אז כל מי שחיבקה אותו אחרי ההופעה - זה בזכותי^^ LETS BALAGANNNNNNNN, ואז לאסט קרוסייד, אההההה
והיו לידי שני אנשים ממש מגניבים שאין לי מושג מי הם או איך קוראים להם, אבל פאקינג שיט! היה פשוט מעולה, אני ממש אוהב את הקהל שהיה שם. זה היה הדבר הכי טוב שהייתי בו בחיים בלי שום פאקינג ספק, סימון המדהימה הזו, ובכלל, הם כולם ממש אהבו אותנו! וצעקתי על הקלידן שלהם לא לעשן והוא ענה לי ^^ כולכם מוזמנים לקומונה שלהם עכשיו
ואיך לי תמונות, או חתימות, אבלללללל יש לי מפרט של הבסיסט, אהווווווווווווא, בכלל, הדבר הכי מדהים בעולם. זה היה הדבר הכי טוב אי פאקינג פעם שעשיתי בחיים, וואוווווווו, אני כ"כ מת שהם יחזרו לארץ *אופטימי* הם דווקא נורא אהבו אותנו, וסימון הזו מדהימה יותר מהכל. בלי קשר לפנים המדהימות שלה, היא פשוט מתוקהההההה, אוי, כפרעליה, איזו בובה. ג'ינג'יות זה אלוהי, ואין מה לעשות. REALITY IS SOMETIMES, STRANGER THAN FICTION, WHATEVER HAPPENDS IN MY DREAMMMMMMMMMMMMMMMM. אני הכי מאושר עלי אדמות, בטוח. הם פשוט הנגנים הכי מגניבים שיש. הצעד הבא - טסטמנט, מי בא? ^^