אפיקה!

Gaius Octavius

New member
../images/Emo32.gifאפיקה!

צריך שיהיה אחד מסודר, גם ככה הפורום יוצף מזה. סורי, ג'ימי
היה פאקינג מעולה
חוויות, הצפות וסתם "יו! סימון כוסית!" לפה.

forgottenangel

New member
גאד, סייימון כזאת מדהימה, וגם מארק

וכוווולםםםםםם והיה כל כך טוב, ונמחצתי המווון, אבל זה היה שווה את זה, ואה כן, אח שלי הביא לי מפרט^^ (ואני הולכת לעשות ממנו שרשרת מאאגניבה:p)

Beautiful Scar

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo199.gif

גאמני רציתי ללכת
אבל אני באיזה חור נידח
לא הוגן
לפני שבוע העתקתי כאן כתבה על אפיקה ועידן מחק לי 2 שעות של עבודה!

Gaius Octavius

New member
א. ג'ים מחק לך, עידן היה בצבא.

ב. אסור. זה עובר על זכויות היוצרים של הכתבה. ג. המון אנשים מחורים נידחים הצליחו להגיע.

Gaius Octavius

New member
לא../images/Emo122.gif

ביום חמישי היו לי כל כך הרבה טעויות לשון... וגם אמרתי זכוכית מגלטת

Beautiful Scar

New member
אה נכון../images/Emo122.gif אבלל...../images/Emo199.gif

רשמתי קרדיט.. אני בעפולה כל הכסף על הכרטיס היה הולך על הנסיעות =/

McBlack

New member
ידידים שלי הגיעו ממקומות נידחים יות

ר מעפולה... יבנאל ושרונה, אם את מכירה (אם אני זוכרת אז אפילו את כפר תבור את לא מכירה, בורה שכמוך
). אם באמת היית רוצה ללכת היית הולכת

Beautiful Scar

New member
לא הסכימו לי../images/Emo3.gif../images/Emo199.gif

כל מקרה לא היה לי מספיק זמן לשכנע את אמא שלי שאלך >< ואם הייתי באה הייתי הולכת לישון אצל ידיד.. =] כפר תבור אני מכירה
כל מקרה היו היה ><

avicooli

New member
היה מציון וגאד, סימון באמת כוסית

היא הרבה יותר כוסית במציאות

אוקיי, היה אדיר ומבדר בבת אחת.

ההופעה עצמה הייתה מעולה, הם הוכיחו שהמעמד שלהם בהחלט מגיע להם (ושהשמועה על השוקו נכונה!
) הלהקה הייתה מאוד אוהדת כלפיינו וזה היה נחמד, הם דיברו הרבה בין השירים, ולמרות שכל להקה אומרת בסוף "אנחנו עוד נחזור" היה משהו אמין באיך שהם אמרו את זה. גם הקטע המוזר עם האדרן, לקח להם ש-נ-י-ם לחזור לבמה, מה שיצר תחושה שכאילו השיר הנוסף לא תוכנן. מה שהיה קצת מוזר. סימון הזאת, כל מי שאי פעם ראה תמונה שלה או קליפ שלה, שישכח מזה. היא יפה פי אלף במציאות
היופי שלה כל כך לא הוגן!!! וגם מרק היה חתיך במיוחד, הוא היה כמה סנטימטרים ממני, והוא הוריד חולצה
היו רק כמה בעיות בהופעה, לקח להופעה של החימום שנים להתחיל וזה חרפן, כל הקהל השתעמם והתחיל לצרוח דברים כדי לשעשע את עצמו ("פיקצ'ו! פיקצ'ו!") ואחד הדברים שהכי הרסו לי את ההופעה זה כמה אנשים מרושעים במיוחד שדחפו ומעכו את כולם. המיוחד איזה שמן קירח אחד שהתנהג בהכי זנותיות שאפשר. הוא פשוט מחץ את כולם, הוא הגיע באיחור ונדחס לשורה הראשונה כשהוא מעיף את כולם, והוא ממש מעך ואתי ועוד כמה בנות, הוא היה ממש מיוזע ופשוט נדבק אלינו, זה היה מגעיל. אחר כך מישהו קרא לו והוא הלך אליו וכשהוא נעלם היינו כל כך שמחים שצעקנו "האיש השמן הלך!" בדרך כלל אני לא מתנהגת ככה, אבל באמת הגיע לו. ההופעת חימום הייתה לא רעה, לא בדיוק הסגנון שלי, אבל הם היו טובים :] הגיטריסט היה טוב, וכזה נחמד, באיזה שלב בהופעה הוא הסתכל אליי ישר לעיניים ועשה לי פרצוף כזה
היו רק יותר מידי זונות שצעקו "אפיקה! אפיקה!" בזמן שהם הופיעו, אבל הם לקחו את זה יחסית טוב ודיי התבדחו בנושא. הסולן ניסה לעורר אותנו ולעשות "היי היי היי" וכולם הצטרפו ואז הוא אמר "לא רע, דרוש שיפור"
אחרי שההופעה שלהם נגמרה כשאני ניר וורד חצי גוססים מצמא (נראה אותכם לא צמאים כשאתם סרדינים ודוחפים אותכם מכל כיוון) והגיטריסט המתוק הזה נתן לנו מים! הוא כל כך הציל אותנו... הייתי מתעלפת אני חושבת אם הוא לא היה מביא לנו את המים האלה. אחרי ההופעה שלהם שוב עברו שנים עד ההופעה של אפיקה התחילה, קצת מעיק, אבל בטח היו בעיות סאונד או משהו, וזה היה שווה את זה כי הסאונד היה נהדר לאורך כל ההופעה :] אפיקה ביצעו את השירים המפורסמים שלהם, ואפילו עשו קאוור לדת'. אני אהבתי במיוחד את הביצוע של סוליטרי גראונד ודה פאנטום הגוני. הם פשוט מלכים
סימון ממש ממש מפלרטטת עם הקהל והלהקה, זה היה חמוד :] היא חתיכת פרפורמרית, יש לה קול יפהפה ממש. לקראת סוף ההופעה התחלתי להרגיש ממש ממש רע (היה שם מישהו שכל הזמן דרך עליי ומעכו אותי ממש) אז החלטתי לוותר על המקום שלי (שורה שנייה שבמהלך ההופעה התדרדר לשורה רביעית) והלכתי לקנות מים ושם פגשתי את סמדי
אז התאוששתי קצת והמשכתי לראות את ההופעה משם, דווקא ראו דיי טוב ומשם יכולנו לראות את כל הלהקה :] בקרת נזקים: ממש נפרם לי הסרט במחוך, אני אאלץ להחליף אותו. פצע מדמם ברגל מהפוגו כמה סימנים כחולים ריח של סיגריות ושמפו של אנשים זרים (כל הזמן דחפו את השיער שלהם בפרצוף שלי *מקללת*) בשיער שלי ובבגדים שלי. (בשוק שהמגפיים שלי שרדו אחרי על הדריכות והקפיצות של המשוגע הזה) (סליחה על החפירה
)

למעלה