אני רק שאלה .......

אני רק תשובה

בד"כ זה ספונטני ולא מתוכנן זה מאפשר ליותר אנשים לראות את זה גם אם הם לא און ליין, ולהשתתף מאוחר יותר, כמו עיתון יומי :) זה סוג של במה, וכשזה לשם השעשוע זה נחמד לראות את זה מול העיניים יותר מאשר שורות רצות ונעלמות בצאט בסופו של דבר יותר אנשים יכולים להשתתף כי אין את המהירות של הצאט, וככה לא מתפספסת שום תגובה של אף אחד וגם עניין של העדפה אישית וטעם אישי. אני למשל לא אוהבת צאטים, נדיר שאני נכנסת וגם אם כן אני ממצה את עצמי תיק-תק, את הפורומים לעומת זאת אני מאוד אוהבת

shelly1975

New member
אוף איתך, אני מתה על זה כשזה הופך

לקשקשת, זה חלק מהכיף, שזה מתחיל בנושא ספציפי ואת לעולם לא יודעת לאן זה יוביל

אם זה מעניין..

לא נראה לי שזה יהפוך לקשקשת.. וכן מעניין אותי לדעת אם השינויי גורע או סתם עוד הודעה שלא צריך להתייחס..

3שרונית

New member
אמממ...אפשר הסבר???

" וכן מעניין אותי לדעת אם השינויי גורע או סתם עוד הודעה שלא צריך להתייחס.."

בטח...

זאת הייתה שאלה אלייך!!! ההתייחסות להודעה לא קשורה, גורמת לך לסלידה מתובנת השרשור? או סתם מוציאה אותך מריכוז?..

3שרונית

New member
תודה על ההבהרה...

עכשיו תשובה !!!!!!!! אמממ...יש לי נטיה כזו לא לסלוד מדברים,בטח לא מדברים וירטואלים שלא נוגעים אלי אישית. ולא זה לא מוציא אותי מריכוז..יש מעט מאוד דברים שיכולים להוציא אותי מריכוז........

3שרונית

New member
עכשיו תורי להבהיר??

לא אמרתי שיש בעיה שים לב לכותרת, בסך הכל שאלתי למה אנשים לא נכנסים לצאט במקום להתקשקש על גבי הפורום בתוך שרשורים שלא קשורים לעניין .. סה טו.

למה אנשים..

שואלים שאלות שלא קשורות להיכרויות? למה אנשים שואלים שאלות עוקצניות? למה אנשים מנבלים פיות בהתאם למצב רוחם? מאותה סיבה גם ההודעות הלא קשורות... רק שבאלו זה גורם להעלות חיוך וזה גם משתלם לפעמים..
זו רק דעתי..

למעלה