אני רק שאלה .......

3שרונית

New member
../images/Emo32.gif אני רק שאלה .......

שמתי לב שרוב השירשורים הופכים בסופו של דבר לקשקשת. אז השאלה היא - למה לא לפתוח את הצ'אט ולהתקשקש שם ???

MaYcHuK

New member
../images/Emo46.gifאוףףףףףףף נמחקה לי התשובה

אני רק תשובה..... כשאנחנו מגיעים לקשקשת אנחנו לא מתכננים זאת. להפסיק את הדיון פה לעבור לצאט מונע מאיתנו להיות ספונטניים. מתחילים דיון יש כאלה שמוצאים בו משהו מצחיק, מכעיס, מעציב, מזדהיים, מתעצבנים כי אנחנו כמה בני אדם - קשת של דיעות, קשת של תגובות וכו'. אף אחד לא מתכנן להפוך את השרשור לקשקשת ולפעמים באמצע הקשקשת אנחנו "חוזרים לעצמנו" וחוזרים לדון. לפעמים אנחנו מעלים נושאים חדשים בעקבות אותו שרשור. לא כולם אוהבים צאטים, ואם נעצור דיון ונתחיל להגיד מי בא לצאט - נתחיל דיון על זה ולצאט לא כולם יכנסו. לכן אני אומרת תזרמו, הפך קשקשת ורוצים לחזור לרצינות - לא חייבים לצחוק ולהיפך.... אני אתמול הפכתי שרשור שלא התאים לי שיהפוך לקשקשת - ביקשתי וכיבדו אותי לא הפכו אותו לקשקשת.... הכי פשוט נראה לי.... אגב התשובה הקודמת הייתה יותר ברורה אבל היא נמחקה!

גם אני חשבתי

שכל המטרה שלך זה להכנס לצ'אט בשביל הכיף :) אבל זה הדליק כצפוי כמה רוחות. בסדר, טבעי, כל אחד וטעמו אני אישית נהנית פה מהכל מרצינות, משטויות, מסקרים דבילים, ומכל דבר כמעט ומה שלא מעניין אותי או מהנה אותי, יש קסם כזה, שמאפשר לפסוח

חחחחחחחחח

וברצינות... לכל שאלה בדרך כלל אנשים עונים מהמקום שבו הם נמצאים מי בחיוך מי בעצב מי בציניות ולדעתי זה כל היופי...

נכון

סך הכל מדובר בחבורה של אנשים, שבמידה מסויימת מכירים אחד את השני, ומרשים לעצמם מי יותר מי פחות, להיות פשוט הם ואם זה לא היה מדבר למספיק אנשים, אז לא היו נוצרים השרשורים האלו.. אז אתה בסופו של דבר אומר שזה לא בגלל "ההוא"?

3שרונית

New member
דרך אגב

מוחה בתוקף על הפנית החיצים כלפי "ההוא" או כל אחד אחר, כולנו שותפים לעניין מי יותר ומי פחות.

3שרונית

New member
כצפוי....אכן צפוי.....

אני אומרת בכייף בששון ובשמחה, כל אחד מגיב כמו שנראה לו לנכון, אבל עדיין, לטעמי בלבד ולא מבקרת או שופטת אף אחד, לפעמים זה קצת מאבד מהטעם הטוב...... אי לכך ובהתאם לזאת....מתחילה ללמוד קסמים......

נכון

אבל אני שמה לב שהקשקשות ה"מוגזמות" נוצרות בדרך כלל בלילה, ממש בלילה, בשעות מאוחרות, ואף אחד לא מקפיץ שרשורי ענק באמצע היום ומפריע לשרשורים רציניים... אם זה היה קורה גם באמצע היום באופן קבוע, ומפריע למהלך הסדר, זה היה מובן אם היתה מתעוררת התנגדות אבל לדעתי, כשבאמצע הלילה חבורת אנשים נכנסים לראש טוב ולהפוך את צרות היום יום שלהם, להומור , זה נחמד, וגם מגבש ומחדד את ההכרויות.

MaYcHuK

New member
נימשי! לא יפה! גם את לפעמים הופכת

שרשור לקשקשת... כולנו כאלה לא להיתמם. הכול תלוי בנושא ובאנשים שמשתתפים בו .... ואם הכול היה רציני היינו נורא משעממים לא?

נימשון

New member
אז אסור שזה יסקרן אותי../images/Emo35.gif

ותבדקי שוב, לא תמצאי אף שירשור בו שיתפתי פעולה עם הקשקשת מעבר לתגובה אחת או שתיים במקרה הטוב, אני פשוט לא רואה לנכון לעשות את זה וכן רואה בכך זילזול בכותב ההודעה הראשית. אף אחד הוא לא שוטר כאן ולכן אף אחד לא צריך להגן על השירשורים של עצמו ולבש כי לא יהפכו לקשקשת, אחת הסיבות בגללן הפסקתי להעלות נושאים לדיון היא הקשקשת הזאת. אני לא מדברת על תגובות שקשורות לנושא ההודעה הראשית שזה כמובן לגיטימי ביותר אלא לדיונים ומשפטים קצרצרים חסרי כל תוכן בעל הקשר למקור. מאי יקירתי, כל אחד עושה מה שטוב עבורו. ברגע שהפורום חוזר להיות זירת קרב וקשקשת כשם שהיה בזמן האחרון אני פשוט לוקחת צעד אחורה. אף אחד לא צריך לשנות את הרגלי הכתיבה שלו בגללי אבל אולי כן שווה לחשוב על זה ולראות למה בקושי נפתחים פה נושאים לדיון...

MaYcHuK

New member
זירת קרב גם אני לא אוהבת

וגם אני אמרתי שלא כיף להיות כשההרגשה היא כסאחים אחד עם השני אבל כשכולנו מחייכים ומשרשור אחד עולה עוד נושא ועוד נושא אז אני חושבת שזה אחלה זה יותר מעניין, ואני לא חושבת שבקושי נפתחים פה נושאים . זה לא נכון . כל יום כמה פעמים ביום נפתחים המון נושאי שיחה פה . לא צריך לראות שחור או לבן יש גם אפור והאפור הוא יפה . לגבי כסאחים - את זה אני לא אוהבת ושימי לב תמיד מנסה להרגיע או ולהפוך את הכסאח הזה להומור, להוציא את "הרוע" את הארס ממה שנאמר

נימשון

New member
אני רואה הרבה מאוד אפור

ובהחלט לגיטימי שלא נסכים ושכל אחת תשתתף במה שמתאים לה

צרות עין

אין שדה קרב, כבר כמה זמן שלא ראיתי פה שדה קרב, יש מחלוקות לגיטימיות בין אנשים, כמו בחיים האמיתיים בחוץ. לאחרונה אני רואה המון אחווה , המון צחוקים, "קשקשת"שזה אחלה וכייף, גם דברים רציניים, גם לא רציניים, זה קיים בכל מקום וזה סבבה נחמד ולי אין שום בעיה עם זה. ההיפך

למעלה