אמ..

../images/Emo63.gif אני??? רגישה???? חחחח

רק התכוונתי שהיא כתבה ספויילרים לקטעים בספר שעדיין לא הגעתי אליהם. וזה כבר לא ממש משנה, כבר נתנו לי ספויילר ע-נ-ק בקשר לספר הזה עוד כשהתחלתי את NM. ויש רק נושא אחד בעולם שאני רגישה אליו. וזה בכלל לא קשור לפורום האמת כך ש...........

Orange Sky

New member
הסבר-../images/Emo58.gifBD בלי להרוס לך כלום חח

האמת אין לי ממש ספוילר להגיד לך, יש הסבר ללמה היא התקשרה לרוזלי ולא לאליס, והקטע שהם חופרים רק על הלהקת זאבים זה ממש טיפה בהתחלה ואז משפחת קאלן נמצאת די כל הספר של ג'ייקוב ורואים בדיוק מה קורה ותביני הכל די בקרוב חח וגם אני חשבתי כמוך, שלא מעניין אותי ג'ייקוב ואני חייבת לדעת את ההמשך מנקודת המבט של בלה ואני לא אבין כלום מג'ייקוב אבל הספר שלו ממש מדהים ותמשיכי לקרוא ותביני...

noam270

New member
אוווו..../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gifNM....

אווח... בלה ואדוארד
גייקוב
אדוארד
טוב עכשיו אני ממש בסוף של הספר כבר, הם כבר בתוך המקום הזה של הוולטרי....
הקטע שהיא רצה ומגיעה אליו ואז הוא חושב שהוא מת והוא בגיהנום או בגן עדן או מה שזה לא יהיה, הקטע הזה היה כל כך אדיר!!!!!

Orange Sky

New member
וואי..../images/Emo58.gifNM

את הולכת לקרוא את אחד הסיומים ה"חזקים" בואי נאמר חח בסוף אחד הפרקים הקרובים כשהם אצל הוולטרי. (לא הסוף של הספר, רק פרק)

shaharory

New member
שמעו משהו הזוי

היום היה שיעור אנגלית וזה, מקריאים ספר וכל הדברים הרגילים שעושים בדוברי, רק שבספר הזה המורה החליטה שאנחנו בונים את החדר שיש בו בכיתה >< אז שני שולחנות מחוברים זה השולחן המרובע שם ו-8 שולחנות מפוזרים זה המיטות שם ומי שמקריא צריך לשחק את הדמות ו.. לא חשוב חח. אז לפואנטה- כזה מתישהו שישבנו בשולחן הזה אז שמתי את היד על השולחן איפה שהיה שמש וזה נראה כאילו היא נצצה חחחח ושנה הסתכלתי על היד והציפורניים שלי נראו בצבע מוזר כזה. אבל זה סתם האור של השמש, לא התחרפנתי חחחח

Emergency Exit

New member
חחח כן, זה מצחיק כי..../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif

הם לא התחילו לצלם וכבר באתר הזה של הסרטים באינטרנט (אתר מפורסם) רשום לטיילור, קריסטין ורוברט ברשימת סרטים שלהם "New moon" וכשנכנסים יש תקציר לסרט כיאלו הוא כבר עוד שניה יוצא חחחחח

../images/Emo63.gif מה זה הדבר הזה???!!!../images/Emo6.gif

זה גירסה שנייה לסרט? לא מובן בכלל........ אה, וoh baby....הגבר החתיך שלי נמצא שם
אז זה יפה בכל זאת... אבל עדיין - וואט דה הל.....

xXx Lilo xXx

New member
חברה שלי ראתה....../images/Emo29.gif

בקולנוע. היא ממש התלהבה מהסרט. אני לא ממש יודעת אם זה שווה אבל היא מנסה כל הזמן לשכנע אותי ללכת

למעלה