אמ..

orw93

New member
כלכךXD../images/Emo205.gif

זה פשוט לדלג על חצי מההודעות בפורום חחח

Emergency Exit

New member
גםאני מחכה לניו מון!!!!

אבל אנלא סומכת על החראות האלה מהאינטרנט או מסטימצקי אז אני מחכה שזה יצוץ איפהשהוא. |מת|

orw93

New member
זה יצוץ ביחד עם המשיחXD../images/Emo205.gif

אולי תזמיני ואז יתקשרו אלייך? זה כזה גאוני! חח

Emergency Exit

New member
אבל אמרו שאפילו לחנויות קשה להשיג../images/Emo69.gif

אבל כן זו המטרה, כשאני אהיה בקניון אני אזמין.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif בקשר לMS [אין ספויילר]../images/Emo168.gif

הספר מספר על טווילייט רק מנקודת המבט של אדוארד לא? יש שם פרטים על ספרים אחרים או רק על טווילייט? אפשר לקרוא את זה לפני שאר הסאגה נכון? [כי קראתי רק את T בינתיים]

sweet shir

New member
זה רק על T, אבל יש דברים שלא תביני באותה

בהירות אם לא תקראי את האחרים. זה לא רלוונטי יותר מדי, אבל אני אישית העדפתי לא לקרוא לפני שסיימתי את הסאגה. גם בדיעבד. ^^

Orange Sky

New member
כן יש בMS קצת ספוילרים לסאגה(אין ספ' בהודעה)

לא מהותיים אבל דברים קטנים שניסינו להבין מלא זמן ובאקליפס ובריקין דאן מתברר... מידנייט סאן נכתב בסוף הסאגה, הוא אמור להקרא בסוף, ואדוארד מדבר שם בהנחה שגם אנחנו מכירים את כל הדמויות וכל סיפורי החיים של הקאלנס לכן הוא לא מקשיר ומפרט הרבה, אז מי שלא קרא את כל הסאגה הייתי מציעה לו כן לקרוא לפני מידנייט סאן.XD

orw93

New member
זה לא באמת מפריע../images/Emo205.gif

אני כבר לקראת סיום של מידנייט סאן (סופסוף!), ויכול להיות שהיו ספוילרים בדרך, אבל כנראה שהאי ידיעה לא בדיוק הפריע לעובדה שזה קשור לספרים העתידיים

Orange Sky

New member
אוקיי למשל../images/Emo58.gif לאקליפס

שרוזלי מגלה לבלה למה היא שנאה אותה בהתחלה (כי אדוארד אף פעם לא נמשך לרוזלי וזה תסכל אותה, ופתאום הוא נשמך סתם לבחורה אנושית רגילה) אז היא מגלה לה את זה באקליפס ואדוארד מדבר על זה במידנייט סאן...אז כנראה רצו שנגלה את זה רק באקליפס ולא ישר על ההתחלה חח היה נחמד לנסות להבין למה היא שונאת את בלה. ואני זוכרת שהיו עוד כמה אבל אין לי כוח עכשיו לבדוק..נראה לי היה גם משהו לברייקין דאן..

sweet shir

New member
גם על... ../images/Emo58.gifE

ההיסטוריה של ג'ספר, והחברים האלו שלו שברח לי השם שלהם חח שהצילו אותו ממריה. אם לא קראת את אקליפס אתה לא תבין במה מדובר שאדוארד מספר שהם באים.. ובכלליות לא ידעו שג'ספר לוחם לפני אקליפס אאל"ט.

Black Inside

New member
^אם כבר פייסבוק שכל אחת תכתוב את שלה../images/Emo3.gif

[למי שיש כמובן] שלי- Maytal Fishbain

למעלה