אמ..

orw93

New member
טננה../images/Emo205.gif

Or Weinshtein אבל אני חייבת להזהיר שלאחרונה הוא לא ידידותי במיוחד

דינדש

New member
זבל! הוא לא פרסם תהודעה שלי! ../images/Emo11.gif

כתבתי שזה שם משפחתי מזה 18 שנים ו-12 יום XD עלק פטריוטית, אפילו לצבא אני לא רוצה ללכת

xXx Lilo xXx

New member
חחח יש איזה 3 בנות עם השם שלך../images/Emo29.gif

או ששלושת הבנות האלו הן אן XD

אמ, אני יודעת שיש 2 שלי, כי פתחתי מזמן..ואז

שכחתי את המספר.XD לגבי השלישית, אמ, אולי.
בכל אופן, הוספתי אותך.

עזרה בקשר ל../images/Emo58.gifBD מי שלא קראה-לא להיכנס

לאן נעלם השרשור שאלות פור קריינג אאוט לאוד!!! אני חושבת שאני הולכת להשתגע.........בחיי מה הקטע הזה שבלה מגלה שהיא בהריון, אדוארד מתחיל לארוז, היא מתקשרת לרוזלי שתעזור לה, אני הופכת את הדף ומגלה ש....זהו????????????? התחלתי לקרוא את Book 2 של ג'ייקוב, אבל גאאאאאאאאאאאאאאאאאאד זה פאקינג כל כך לא מעניין אותי, החתיכת מונרגל הזה!!! (איך שאדוארד קורא לו....) מישהי יכולה להסביר לי מה קורה שם? ורק בבקשה בלי יותר מדי ספויילרים, רק התחלתי את החלק של ג'ייקוב..... והאמת, התאכזבתי. עד עכשיו מאוד נהניתי מהסדרה, אבל מאוד רציתי לדעת את ההמשך עם בלה, ומה רוזלי בדיוק עשתה....אה, וגם, מה היה הקטע להתקשר לרוזלי - אם כבר אז לאליס שהיא לפחות אוהבת את בלה......... חבורת הזאבים המטופשת לא מעניינת אותי בגרוש!

AlexOnFire

New member
כל הקטע ../images/Emo58.gif BD שאנחנו רואים את ההתמודדות של בלה ושל כולם ולמה היא התקשרה לרוזלי דרך העיניים של ג'ייקוב...

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif לדעתי - זה אחד החלקים ../images/Emo58.gifBD

הכי טובים בסאגה. חחח הרג אותי הבדיחות בלונדיניות ("את יודעת איך הורגים תאים של בלונדיניות? - לא צריך, הם מתים לבד.
) והקטעים עם סת'.
("אימא הפילה אותו הרבה שהוא היה תינוק". - "על הראש".
) שזה נגמר אני כזה 'אוח, שוב בלה החופרת'.

למעלה