../images/Emo32.gif
טוף היום נסעתי ליפו ולתל אביב עם אמא שלי... קניתי פול דברים- הנה הסיפור. הלכתי בעיקרון במטרה לקנות נעליים, כי אני מידה 35 ואין נעלים נורמליות במידה הזאת בשומקום
חוץ מבקאיה ביפו. אז הלכתי ומדדתי כל מיני נעליים ובסוף גם נעלי בובה אדומות יפות, אבל רציתי בצבע שחור אז הזמנו ויהיה עוד שבועיים
. אח"כ הלכנו לציפי, מדדתי מלא דברים, דיברנו עם המוכרות וזה, בסוף קניתי באגיז חומות יפות
, וכתבתי סתם משו חפיף כי לא היה לי כח להשקיע...
אז הלכנו לחייט שיקצר לי את המכנסיים כי אני קטנה... הוא קיצר, לא הרבה ככה שהמכנס עדיין מתרחב
וזה היה מוכן תוך כמה דקות.. אחר כך הלכנו לגן העיר ואמא שלי מדדה בגדים ודברים במקס אנד קו, לא קנתה כלום בסוף, ואז נשארנו שם קצת להסתובב. הלכנו ל'תולעת ספרים' [זו חנות ספרים
עם בית קפה בפנים] ואני אכלתי טוסט ואמא שלי אכלה סלט יווני, והסתכלנו על ספרים והיה ממש נחמד...
אז הלכנו לדיזינגוף סנטר ונכנסנו להוניגמן- מדדתי בערך את כל החנות עד שלבסוף קניתי באגיז אדומות יאפות
עם חולצה שחורה-אדומה יפנית
יאפה וגופיית קשירה לבנה-אדומה נחמדת. אז הלכנו לאיזה חנות ספורט וקנינו לי נעלי ספורט בצבע כחול ותכלת של ניו באלאנס, רק מדדתי אותן ועוד זוג לבן עם דברים ורודים וישר החלטתי שאני רוצה את אלה וזה היה מהיר... אז הלכנו ליריד ספרים והחלפנו ספר שאמא שלי קנתה לי לפסח ['נעמת לי מאד'. אני באמצע שלו אבל עד עכשיו הוא אחלה. מומלץ], אבל קיבלתי אותו גם מהעבודה של אבא שלי כשהייתי שם. התלבטתי בין להחליף ל'זה בסדר יש לי תחתונים ממש גדולים' [רציתי את 'אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות', שזה הספר הראשון בסדרה אבל לא היה להם], בין 'אחוות המכנסיים הנודדות' לבין 'יומני הנסיכה' ואז אמא שלי הסתכלה כזה על המאחורה של 'תחתונים' והיה כתוב שם משו על אליל מין אור וואטאבר אז היא כזה 'אמממ.... יומני הנסיכה נראה לי נחמד!!'... זה היה משעשע... בסוף לקחתי את יומני הנסיכה למרות שהעדפתי את התחתונים, למרות שהעדפתי בכלל את אנגוס כי זה הספר הראשון אבל לא היה. *לנשום* אז הלכנו לאודם וקנינו סתם גומיות, וזהו נראה לי. אה, לא אח"כ הלכנו ל'לחם ארז' וקנינו לחם שיפון הביתה כי זה כל מה שנשאר, ואכלנו מאפין שוקולד ושתיתי ברד לימונדה ואמא שלי שתתה קפה. ואז נסענו הביתה. עכשיו זה לא נשמע הרבה אבל זה בהחלט היה מסע קניות מפרך ומוצלח.
.
טוף היום נסעתי ליפו ולתל אביב עם אמא שלי... קניתי פול דברים- הנה הסיפור. הלכתי בעיקרון במטרה לקנות נעליים, כי אני מידה 35 ואין נעלים נורמליות במידה הזאת בשומקום