איפו שירה????

קוקיטה

New member
../images/Emo32.gifאיפו שירה????

שירהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ראית?!?!?!?!?!?! איזה מתוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווק ילדות...אם אתם לא מחבבות אותו עכשיו אז משו לא בסדר!!! ואמא אני מצטערת!! הייתי חייבת!!!!!!

shira245

New member
ברורר!!!!!אחחחחחחחחח../images/Emo32.gif

איזה מתוק..ובאמת בלי קשר למראה..הוא פשוט מתוק! אני ואחותי רואות את זה וכזה"אנחנו ניקח אותך!!!!!" חחחח בכל מקרה,פשוט מגיע לו לעלות. אההה וראית איך הוא ניסה לנשק אותה הויא כזה דחתה אותו?לא יפה... אוייי הלוואי שהיא תבחר בו!!.פשוט חמוד!
ובשביל שאמא לא תכעס-איזה פרק יפה של דוסון היה היום!!!!!!!!!! אחד הפרקים הכי שולטים של העונה ה5......
כשדוסון וגן צחצחו ביחד שיניים הם היו כאלה חמודים!!!!!!! ושבסוף כולם היו ביחד..אחחח שלא ייגמר לעולם!

קוקיטה

New member
הכינו את השק!!

לא ראיתי......
פשוט הייתי צריכה לטוס לקניון לקנות מחברות!! אבל הקלטתי ומחר כשאינ אחזור מבצפר- נשמע מוזר להגיד את זה! אני אראה! אפילו פעמים בשבילכם!

Dawson girl

New member
תקשיבו רגע...

באמת, נראה לי שזה עובר כל גבול. עד עכשיו התאפקתי אבל זה כבר מוגזם. זה לא פורום רודריגו או "קחי אותי שרון" או משו כזה. זה פורום "דוסון קריק"! אז אני מבקשת... די לדבר עליו פה. זה פשוט לא לעניין כי זה בכלל לא הנושא של הפורום. בשביל מה יש מסרים? אתן סתם עושות ללי עבודה מיותרת, וחבל. בלי כוונה לפגוע או לעצבן.. אבל תחשבו על זה.

shira245

New member
צודקת לחלוטיייייין נמש!!!

בגלל זה כתבתי בהודעה שלי על הפרקקקקק. אבל כדי לכפר על התנהגותי האיומה נהפוך את השרשור הזה בשביל להגיב על הפרק שהיה. סולחת???בבקשה בבקשה בבקשה!
*מבט מתחנחן*

shira245

New member
../images/Emo41.gifשרשור עח הפרק שהיה היום../images/Emo70.gif

אוקיי זה רק אני שנורא נהניתי מהפרק היום?!? כולללם היו בפרק הזה,כל אחד וה"סיפור" שלו,לפעמים הסיפורים השתלבו(דוסון וג'ן,אודרי ופייסי,אודרי וג'ואי).זה היה פרק מקסים! דוסון וג'ן היו כאלה מתוקים כשהם צחצחו שיניים ביחד.דוסון היה ממש חמוד שהוא אמר לג'ן שהוא יחזור והוא לא מתכוון לעזוב אותה.. ופייסי..
עצבן אותי שהוא חזר לבלונדה כל כך מהר! זה נראה שהיא מחזיקה ממנו איזה טמבל חסר שאיפות בחיים.כמו איזה נער שעשועים שלה..הוא ואודרי היו חמודים ביחד. ג'ואי גם היתה מקסימההה,זה היה מוזר לראות אותה הולכת עם הבחור הזה..לא יודעת למה.. וג'ק.....כל הכבוד לו!!האחווה לא עלתה לו יותר מדי לראש.. קיצר,פרק מצויין אחד מהיותר טובים בעונה ה5..נהניתי

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifנמש את הולכת לכעוס עליי...

אבל לא אכפת ליייייייייייייייייייי...
ווואי הוא היה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...
אנשים תקלטו שהקלטתי את התכנית בשביל לראות אותו...
סיימתי לראות לפני כמה זמן... וואי איזה שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט...
הוא חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד...
אהמ סיימתי להתלהב...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאמא הוא חמווווווווווד...

אני רוצה את רודריגוווווווווווווווווווווווווו...
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... ראיתי אתמול את Freddy VS Jason עם מוניקה קיינהההההההההההההה...
וואי היא שיחקה פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםם...
תרוצו לראות את הסרט...
כולם צעקו " דוסון קריק " כשראו אותה בסרט בהתחלה...

אני דוקא שמעתי...../images/Emo105.gif

שהיא שיחקה גרוע!!! אמרו לי שהיא ממש שיחקה בצורה מגוכחת...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifממש לא...

היא כמובן שונה מהדמות של אבי מורגן... אבל היא משחקת מצויין...

למעלה