אין מצב שאתה מצליח לעלות לטונים שלו בקטע של dont you shiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr רק תדקלם את הטקסט עם רגש גם WS יכול להיות טוב בעצם לא כי זה טוב רק אם היא הייתה פעם חברה שלך ונפרדתם בקיצור תמצא מה לעשות אני לא יועץ זוגיות
אני מקווה מחר לראות אותה שוב עם לא אני רציני אקפוץ מהחלון אנשים אני מכיר אותה אולי רק כמה ימים זה הכל ואולי מהיופי שלה אני נמס חח קוראים לה מאי שם חמוד לא? חחחחח וחבר שלי יודע לנגן שיבר ויו דה וואן איי לוב אפילו חחחח אבל דווקא לפי דעתי היא פחות בקטע של קולד פליי כי היא קצת קטנה ממני חח אולי קצת הרבה אני בן 16 והיא עוד מעט 14 אני חושב...אבל בכל זאת אני אתמול חזרתי ב3 בלילה אחרי שאמרתי לה שאני לא בקטע רק כי התביישתי להסכים כי טונה חברים היו לידי אז חזרתי הביתה והתחלתי להרביץ לקיר כמו מפגר עד שהיד שלי נחתכה טוב חפרתי לכם אני מקווה שיהיה טוב...וברור שרק קולדפליי משאירים אותי עכשיו שפוי בלעדיהם הייתי שובר דברים בבית עכשיו....אז שיהיה לילה קולד חח....
תבוא אליה, תגיד לה שאתמול היית מטומטם ואתה מתחרט שלא הסכמת לה והאם מה שהיה הציעה עדיין בתוקף. זה יותר טוב מאהבה חד- צדדית, זה מה שבטוח (וזו שוב מיכל ממשתמש של חברה)