איזה כיף
!

דיתוּש

New member
../images/Emo32.gifאיזה כיף../images/Emo13.gif!

בעודי צופה באחת מהתוכניות האהובות עליי ("המגן"), מתחיל להתנגן שיר מוכר... אחרי שנייה הבנתי שזה Till Kingdom Comes (אחסוך את התרגום לעברים
)! והשיר נוגן באורכו המלא לאורך כמה דק' של הסדרה. וזהו זה היה נחמד וחשבתי לשתף. ראיתם קולדפליי בעוד סדרות?

sok777

New member
נצל"ש ../images/Emo45.gif

היי! יש לי יצירה חדשה בבמה חדשה. 'צריך לחשוב פעמיים' זה שם היצירה והיא הוקלטה אתמול באולפן הביתי שלי. אני אשמח אם תאזינו לה. אם יש לכם שאלות/הערות/הארות/בקשות רק תגידו. אני אשמח אם תגיבו כאן ובאתר על היצירה. ביקורות ומחמאות כאחד יתקבלו בברכה. תודה, סער.

Mrs Berryman

New member
בסקראבס

(שזאת סדרה ממש טובה =]) שמתי לב לפעמיים שהם שמו שירים של קולדפליי- fix you ועוד אחד נדמה לי trouble אבל אני לא בטוחה +המלצה לשיר שהיה בסקראבס: sooner or later - Michael Tolcher

steelwater

New member
גנבת לי../images/Emo13.gif

Fix you היה בעונה החמישית, מתי היה Troublue? היה גם את Don't panic בסרט של זאק בראף(ג'ידי מסקרבס) "Garden State". אם את רוצה עוד המלצות לשירים מסקרבס יש לי הרבה. יש בסדהר הזאת שירים פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!! התאהבת בכל -כך הרבה להקות בגלל הסדרה הזאת. את נמצאת בפורום סקרבס? אם לא, את מוזמנת להצטרף!
כמה המלצות: Lazlo Bane - Superman The Shins - New slang The Fray - How to save a life Hawksley Workman - Stop joking around Colin Hay - Overkill Leroy - Good time Keane - Everybode's changing Gary Jules - Something else ויש עוד המון! אני אבדוק את שלך, תודה על ההמלצה. מאיזה עונה ופרק השיר הזה?

Mrs Berryman

New member
חח ../images/Emo9.gif

לא לתפוס אותי במילה, אני לא זוכרת אם זה היה trouble אבל היה עוד שיר שלהם... אממ אולי Everything's not lost? זה היה בפרק שבא איזה רופא (שחקן מפורסם, קומיקאי, לא זוכרת שם) שהוא כזה אובססיבי ואני זוכרת שרואים אותו שוטף ידיים וJD עומד מעבר לחלון של הניתוחים ומסתכל עליו והיה את השיר ברקע. ואני קוראת לפעמים בפורום אבל לא מגיבה כי אין לי מה לכתוב. סתם מתעדכנת על דברים חדשים על הסדרה (הצבעתי כשהיה סקר מי הזוג הכי טוב וברור שג'ורדן ופרי... אין כמו ציניות מרושעת) אני אוהבת את סופרמן. שירים אחרים- אני אבדוק +קניתי דיסק Goo Goo Dolls- Let love in והוא ממש יפה- ממליצה =] וזהו. לילה טוב

Mrs Berryman

New member
בדקתי ו..

זה Everything's not lost והשחקן אורח הוא מייקל ג'יי פוקס. ידעתי שהוא מוכר לי (ובטח רק לי, הוא מצליח בארה"ב, לא נראה לי כ"כ מחוץ לה) פרק 10, עונה שלישית (ושמתי תמונה של השחקן)

steelwater

New member
תודה רבה

אני גם מכירה אותו ונראה לי שהוא שחקן מאד מוכר. הוא שיחק ב"בחזרה לעתיד" ובסדרה "ספין סיטי" בין השאר.

steelwater

New member
הגו גו דולז נחמדים

תודה על המידע. ואת מוזמנת גם לכתוב בפורום חחח.

sf59

New member
היה גם בעונה הראשונה של המגן...

בסוף העונה הראשונה,כשעוד צפיתי בסידרה,היה קטע שויק חזר ומצא שאישתו עזבה עם הילדים,ואז היה trouble וזה ממש התאים,יש את זה ביוטיוב וגם בסידרה מיס מאצ' שהייתה בערוץ 3 ,היה קטע יפה עם השיר the scientist קליפ מהמגןhttp://www.youtube.com/watch?v=bswHv8jR6HI&search=coldplay%20trouble

daylighter

New member
נצל"ש

תגידו איפה אני יכול לפרוק עצבים חוץ הקיר כי הידיים שלי כבר כואבות... אני הילד הכי מטומטם בעולם אתמול ויתרתי על ילדה יפה שחשקה בי ועד עכשיו אני לא מפסיק לחשוב עליה! לפעמים אני כזה טמבלללל חחח דפקתי את הראש בקיר עד שהתחילה נפיחות והפסקתי יש לכם עוד רעיות?

sok777

New member
קפוץ מהחלון!

סתם לא. די לרחם על עצמך. מהר תדבר איתה!

sf59

New member
../images/Emo13.gifרעיון טוב! לדבר איתה ולהסביר...

Coldplayist

New member
כל זה נשמע לי כמו...

אוי אוי אוי וויתרתי על ילדה יפה אוי אוי אוי הקיר עשוי מגבס אז זה לא אפקטבי... ונחזור לשפיות... לך דבר איתה, אם היא "חושקת" בך ובאהבתך לקולדפליי אני בטוח שהיא תקבל אותך בברכה נער עלם שכמותך

Roy1232

New member
פשוט תשמע קולד../images/Emo3.gif

זה הפתרון הטוב. ואז דבר איתה

jony543

New member
העלת לי אסוציאציה לwarning sign

שהיא הייתה על אי והחמצת אותה שמע לפי WS הסוף אומר שאתה crawl back into her open arms לעזזל מה הפירוש המדיוק של crawl? אני מבין מה זה אומר... אבל מה המילה המדוייקת בעיברית? היא חסרה לי נורא עכשיו
אולי להתכרבל? :-S

aviGODFATHER

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifEverything's Not Lost

אם היא רוצה אותך תאמין לי היא לא תשכח אותך תוך יום. דבר איתה כמה שיותר מהר...

jony543

New member
יש לי רעיון מעולה

תיקח גיטרה תעמוד מתחת לחלון שלה ותשיר את shiver

למעלה