איזה יום חרא

natalyrst

New member
../images/Emo32.gif איזה יום חרא

הייתה לי היום בגרות בקולנוע וכל יום אני מגלה בחדש עד כמה המורה שלי לקולנוע דפוק. שיהיה רע, שיהיה קשוח אבל למה הוא חייב להיות כזה אידיוט
הייתה שאלה בבגרות על איזה מנגון של המצלמה כל הכיתה שלי רשמו איזה מנגנון, ובסוף התברר שההתשובה הייתה מנגנון שאפילו לא למדנו, וכששאלנו את המורהעל זה הוא ממש צחק לנו בפרצוף ואמר שכן למדנו. דף אחד במחברת אין לי על המנגנון
זה לא חדש שאני לא מסתדרת איתו, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה הוא אידיוט עכשיו אמא שלי תעשה בעיות מה גם, שהם נתנו לנו בכלל מבנה בגרות אחר לגמרי ממה שהיה. וזה דפק אותי כי נאלצתי לענות על 2 שאלות שאפילו לא למדתי ולא ידעתי עליהן כלום
רשמתי סתם דברים שאני יודעת ב-100% שהן לא נכונות. אוףףף אני רוצה לעבור כיתה.

../images/Emo32.gifהודעה חשובה בקשר אליי...

יש לי אי סי קיו חדש
תוסיפו אותי:243897071

מסכנולה...../images/Emo24.gif

אל תדאגי נתלי! אם כל הכיתה שלך טעתה בזה וההורים יעשו רעש אולי תצליחו לסדר את זה... ואל תהיי בטוחה שמה שכתבת זה לא נכון! כי זה לא מתמטיקה ואי אפשר לדעת! אל תתני לזה לדכא אותך! יהיה בסדר!

Dawson girl

New member
../images/Emo45.gif

אם תעשו בלגן אין ספק שהמנהלים והמורים יימו לב לזה, כי מניסיון, הם מנסים לטייח הכל אז אם הדברים יעלו על פני השטח, יזוזו דברים.. תתחילו לכתוב או להתקשר אל משרד החינוך, או לדרבן את ההורים להתלונן. אל תדאגי, יהיה בסדר!!! לא להיות עצובה.. זו לא אשמתך. אמרת בעצמך שזו אשמת המורה הדפוק שלך. אז לא להיות עצובה בגללו! אני בטוחה שהכל יסתדר...
!! נמש

LillipooT

New member
מסכימה..../images/Emo60.gif

נתלי יקירתי אל תתבאסי.. את באמת לא יכולה להיות בטוחה שמה שכתבת לא נכון ב-100%.. יכול להיות שתקבלי בכל זאת חלק גדול מהנקודות.. תחכי ותראי, אולי תופתעי לטובה
וזאת גם באמת לא אשמתך אז אל תוותרי.. תלחמו

natalyrst

New member
../images/Emo24.gif

תודה אנשים
אין לי כוח לדכא אותכם, אבל רק שתדעו שאני יודעת שנכשלתי... בכל מקרה היום ראיתי דוסון, והאמת היא שזה היה אחד הפרקים הפחות טובים. לא??

LillipooT

New member
מצטערת.. ../images/Emo60.gif

בלאדי הל.. אם רק הייתם יודעים כמה קשה לי למחוק שרשורים..
לא זכור לי מתישהו שמחקתי שרשורים שלא היו קשורים להורדות בלתי חוקיות... הייתי צריכה למחוק את השרשור הזה הרבה לפני ואני מצטערת שלא עשיתי את זה. פשוט קיוויתי שהמסוכסכים יוכלו לפתור את הבעייה - אך המצב רק החמיר. בבקשה אנשים.. אין טעם לריב, במיוחד עכשיו שהמצב של הפורום נהייה טוב יותר מיום ליום
אז יאללה... כולם לשים את הריב הזה מאחוריהם

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif כל הכבוד לי...../images/Emo45.gif

החלטה נבונה למחוק את השרשור, מבחינתי העניין הסתיים...

elior15

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

לא נחמד מצידךך אני כתבתי הרבה דברים שהיו לי להגיד! היא העליבה ואני רציתי להגן על שמי הטוב!

LillipooT

New member
.. ../images/Emo60.gif

אליאור ראיתי שהשקעת בהודעה שלך והבנתי שזה עלול להיות בעייתי- אבל באמת שלא הייתה לי ברירה אחרת.. הדיון היה ממשיך וממשיך. רציתי לעצור אותו. אז בואו נעצור

elior15

New member
):השתדל

טוב מבין אותך יש צדק איפה שהוא טוב לילה טוב לבנתיים(אתם בטח תראו את ההודעה בבוקר אז אני כותב אותה בלילה מאוחר בגלל זה כתבתי לילה טוב לבנתיים)

טוף!

כל הכבוד לי!! עשית את המעשה הנכון!! ואני באמת לא רציתי לריב.... ואני מקווה שכולם הבינו את זה... בה ביי לוב יו...

למעלה