או

giba70

New member
ג'י, ניבלונגים, לנון...

אני מוכן לסכם בקצרה שיש איזו חשיבות לשרשור
, אני לא אוכל לשנות את הרגלי הפורום הזה. מה שכן אני מרגיש חובה לשנות זהאת היחס שמקבלים כאן אנשים חדשים ואורחים לרגע ששואלים שאלות "בטלות" שאולי עם יחס אחר אליהן היינו יכולים לצרף לשורת הפורום הזה. גם כשאני נכנסתי פעם ראשונה לפה ולא הכרתי כמעט פורומים לא הבנתי בכלל מה זה שרשור
, לכן אפשר לתת הסבר, מה שאותו שואל (ששאל אחר כך גם על ג'נסיס) לא קיבל. אז נא לשנות את הגישה אם זה לא קשה, ואני יודע שזה לא אתה ניבלונגים אלא מתי מעט, אבל מה לעשות שהם עטים על ההודעות הנ"ל כצבועים על גופת אנטילופה במישורי שמורת סרנגטי...

yon2k

New member
שמע גיבה

בתכלס זה פורום דיי גדול, אפילו גדול מאוד, ועם מגבלת ה15 הודעות לדף של תפוז, אי אפשר שתיהיה פה פריצות לגבי הודעות. אם איזה בחור נחמד נגיד, כותב איזה ביקורת, שלא תקבל הרבה תגובות, אבל נגיד שאותי או מישהו אחר זה היה מעניין. עכשיו הוא מפרסם את זה בלילה, אני מתעורר בבוקר, קופץ לבית ספר, אח"כ לאיזה בחורה, אח"כ יוצא עם חברים לאנשהוא, בכל אופן, אני חוזר ככה באחת בלילה הבייתה ובא לבדוק את הפורום, ועד אז, בפורום מקפיצים איזה 10-12 הודעות ומופיעות הודעות חדשות של "אני חדשה פה בת 13 מנתניה", "אתם אוהבים את אירוסמית?", ו-"מה אתם חושבים על דפ לפרד?". למי אכפת? יופי להם, הם פתחו הודעה חדשה ולא מעניינת ואני לא אראה את הביקורת שכבר יצאה לפנסיה בדף הבא. בתכלס, הפסד שלי. לא רק שההפסד שלי, אלא שום רווח למישהו אחר. כל פעם שלמישהו יתחשק אז נצתרך להגיד את אותם הדברים על אותם להקות? -מטאפורה- בעקבות המגן באזרחות בממשלה קואליציונית אי אפשר להספיק לעשות דברים כי מתעכבים יותר מדיי על דברים שוליים ואופ-סיידים. בגלל זה המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית. תשמע, אני מבין שהם לא מתכוונים להרגיז, אבל בתכלס רובם כותבים פעם פעמיים ושוכחים מהפורום. ומה עם מנהל הפורום היקר שלנו - אני לא יודע אם הפרוצדורה של להעביר שרשור קשה, אבל אני בטוח שזה הופך למייגע אם עושים את זה יום אחרי יום, כמו מחיקת דואר זבל. ותשמע, כמה מאיתנו גילינו, שאם לא אומרים להם להפסיק, אז הם לא יפסיקו וימשיכו עוד ועוד. אם הרוכסן שלך היה פתוח ליד קהל גדול, לא היית מעדיף שיגידו לך, למרות שזה יגרור צחקוקים ואי נוחות? אז אם זה כלכך אכפת לך, תכתוב איזה מאמר על שרשור האופ ואני בטוח שהניבלוגים יוסיף אותו לקטגוריית כללי התנהגות במאמרים. תוסיף על זה ותתחיל לכוון אנשים להודעות קודמות מלפני חצי שנה על אירוסמית ולהסביר פעם אחר פעם מהו שרשור האופ ולמה לא צריך לפזר הודעות שאת בת 13 מנתניה. בהצלחה!

giba70

New member
אז תעבור לדף הבא!

ואז תענה שם על ההודעה שנראית לך והיא תוקפץ לדף הראשון. גם אני כשאני לא נמצא יותר מיממה ברשת אני בודק דפים קודמים. חוץ מזה כבר אמרתי כל מה שיכולתי והעניין נסגר.

giba70

New member
חשבתי שההודעה שלך הייתה קצרה

הקטעים בסוף נראו לי כמו חתימה. אז עכשיו קראתי הכול ושוב, אני מודה כמו שעשיתי קודם, שיש חשיבות לשרשור ה
אז אין לך מה להסביר עוד. אני שוב מדגיש את עניין היחס שלך ולא משנה לי כמה אנשים נכנסים, כל אחד נכנס פעם אחת וזה היחס שהוא מקבל עוד לפני שהוא יודע מה זה בכלל
. זה שאתה עונה לו בצורה כזאת לא ידחוק את ההודעה שלו לדף הבא. אתה יכול להסביר לו מה הטעות שלו ואם לא בא לך אל תגיב בכלל. שום תועלת לא תצמח מכך שתענה לאנשים כמו שענית לקומנדריקר, שאפילו לא הבין מה רצית ממנו.
מה הוא רצה ממנו באמת?

yon2k

New member
אין לי חתימה

ברור שאתה צודק בקשר לעניין היחס, ומן הסתם הייתי צריך שלא להגיב אבל הדברים הקטנים מעצבנים הכי הרבה. וחוץ מזה, בנאדם בא לפורום, לפני שיתחיל לכתוב בו, קודם כל שיסתכל סביבו וייקח פרופורציות לגבי נושאים של הודעות ובכלל מה הלך הרוח של הפורום, והכי חשוב זה שייקרא את חוקי הפורום. אי ידיעת החוק לא פותרת אותך, אתה יודע(כן אני מגזים). וידיעת החוקים מראש הייתה מונעת הרבה בעיות מיותרות(ר"ע סינגפור)

giba70

New member
../images/Emo45.gif יש אייקון ללחיצת יד?

אתה צודק בקשר לכך שיש להכיר את הפורום לפני שנכנסים עם הודעות כנ"ל. יש כאלה מהסוג של "רק שאלה קטנה" ואין מה לעשות, הם נכנסים להרבה פורומים בלי להכיר אותם קודם. שמח שאתה מסכים איתי לגבי היחס. שבת שלום

yon2k

New member
../images/Emo24.gif יש חיבוק

למרות שאני לא אוהב להחצין את הצד הנשי שבי. שבת שלום גם לך

John LennonS

New member
אני מסכים לחלוטין עם ג'יבה 70

הוא אומר פה דברים נכונים. למה אנשים מסויימים צריכים לשים הודעה באוף טופיק ולא לקבל תגובות עליה? למה צריך לאמר שהמשפט :"מה דעתכם על...?" הוא סתם זריקת שמות? כלומר למה כל כך הרבה ביקורת על אנשים שיש להם פחות ידע אולי ואהבה אחרת למוסיקה. אני לא מבין למה זה פסול. אם אנשים ירצו לענות על השאלה הם יענו, ואם אין להם מה לאמר על זה היא פשוט תתנדף מעל דפי הפורום לבד, כי היא לא תעניין אף אחד, אבל לפחות לכל אחד תיהיה הזדמנות שאנשים יחשפו למה שיש לו לאמר, גם אם זה לא דברי אלוהים חיים... וג'יבה 70- אני חושב שטוב שעמדת על שלך ואמרת את ליבך, אני תומך ב-100% בך. חוץ מזה אני רוצה להתייחס למשהו שמאוד צרם לי ולא הגבתי עליו עד עכשיו: זוכרים את הילדה ההיא שכתבה משהו על זמרים מתים וכולכם כמעט הרגתם אותה...? אני באמת לא מבין מה אתם רוצים ממנה. אני לא מסכים עם הדברים שלה, אבל מפה ועד מטומטמת כמו שכינו אותה פה יש מרחק גדול. היא פשוט רואה את הדברים אחרת מאיתנו. היא אוהבת לגעת בזמרים, לקבל חתימות ולראות בהופעות חיות את הזמרים. היא לא רואה מוסיקה כמוכם וכמוני. בשבילה ההנאה לא נובעת כנראה ממוסיקה בלבד, אלא מעצם ההתעסקות סביב הזמרים, אבל לא כמו שאנחנו מתעסקים, אלא קבלת חתימות לשמוע אותו, לראות אותו לדעת שהוא כאן ועכשיו. בשבילי היא פשוט החמיצה את הנקודה, אבל היא לא מטומטמת, ממש לא, אלא חושבת אחרת ממני. אני ממש לא מבין למה הגעתם למצב שאם מישהו אומר דברים שלא מתאימים להתקפת העולם שלכם אתם יורדים עליו כל כך כבד...

GeForce 5

New member
אני ../images/Emo19.gif

תשמע הולדן... התנצלתי מולך אתמול, ועכשיו אני שב ומתנצל כאן מול כולם. אתה יודע שאני מתה עליך
, ובטח שלא אעשה משהו במטרה לפגוע... אז תחזור ומהר...(אני אפילו מוכן לשמוע משירי "ארץ לעולם לא")

Paranoid Y

New member
מה אל תעוד?!?!../images/Emo12.gif

בטח שיעודד... אנחנו רוצים עוד שירים!!! בבקשה!! we want more songs!!!!!

ThePiper

New member
הולדן.. עכשיו ברצינות

אתה יודע שאתה מאוד חשוב לפורום ואנחנו לא רוצים שתריב עם אף אחד, אז בבקשה תסלח למי שצריך ותחזור! הפורום לא יהיה אותו הדבר בלעדיך!
תחזור!

ganooov

New member
תראו, ../images/Emo13.gif

או שתסבירו לבד מה הולך כאן או שאני אסחוט מכם את המידע בכוח
. תראה, הולדן - אין לך סיבה להתנגד, זה מיותר... אתה לא יכול יום אחד לקום ולומר: "נמאס לי מלכתוב מאמרים לפורום", גם אם עלבו בך או אנא עראף מה
. הסקירות שלך קיבלו בסך הכל את מספר התגובות הגדול ביותר שקיבל בפורום גולש בודד (אם לא סופרים את הטורנירים של גרימבל), ואין לך על מה להתלונן בקטע הזה
. אתה אחד מהאנשים היותר מוערכים בפורום, בזכות ולא בחסד (אם אני מוערך כאן, זה בחסד גאדדדדדדדדדדדדדדדווווווווווולללללללללללללללל
). אז חבוב, שב עימנו כאן
. ואם תחליט שלא - אני אחזור למצב שבו הגרימבל אוהב אותי יותר, עם סמיילי עצוב שם למעלה, ליד האדום שלי
.

ThePiper

New member
אחרי קשיים רבים!

שמתי תמונה שלי סופסוף. אני חייבת לציין שהממשק בתפוז ממש לא נוח ולקח לי שנה לעשות את זה!

annagr

New member
מי אני בעצם

שלום אנשים! שלום לכולם, קוראים לי אנה והגעתי לפורות הזה רק בגלל ThePiper ומאז קראתי קצת תגובות וכאלה, ואני חייבת להגיד, זה פורום ממש נחמד. בעיקרון אני שומעת גאנס ופינק פלויד (כן כן, יש כאלה שיגידו שיש לי טעם לא משהו, אבל מה לעשות, זאת אני) וקצת לד זפלין.

annagr

New member
מי אני בעצם

שלום אנשים! שלום לכולם, קוראים לי אנה והגעתי לפורות הזה רק בגלל ThePiper ומאז קראתי קצת תגובות וכאלה, ואני חייבת להגיד, זה פורום ממש נחמד. בעיקרון אני שומעת גאנס ופינק פלויד (כן כן, יש כאלה שיגידו שיש לי טעם לא משהו, אבל מה לעשות, זאת אני) וקצת לד זפלין.

למעלה