שמע גיבה
בתכלס זה פורום דיי גדול, אפילו גדול מאוד, ועם מגבלת ה15 הודעות לדף של תפוז, אי אפשר שתיהיה פה פריצות לגבי הודעות. אם איזה בחור נחמד נגיד, כותב איזה ביקורת, שלא תקבל הרבה תגובות, אבל נגיד שאותי או מישהו אחר זה היה מעניין. עכשיו הוא מפרסם את זה בלילה, אני מתעורר בבוקר, קופץ לבית ספר, אח"כ לאיזה בחורה, אח"כ יוצא עם חברים לאנשהוא, בכל אופן, אני חוזר ככה באחת בלילה הבייתה ובא לבדוק את הפורום, ועד אז, בפורום מקפיצים איזה 10-12 הודעות ומופיעות הודעות חדשות של "אני חדשה פה בת 13 מנתניה", "אתם אוהבים את אירוסמית?", ו-"מה אתם חושבים על דפ לפרד?". למי אכפת? יופי להם, הם פתחו הודעה חדשה ולא מעניינת ואני לא אראה את הביקורת שכבר יצאה לפנסיה בדף הבא. בתכלס, הפסד שלי. לא רק שההפסד שלי, אלא שום רווח למישהו אחר. כל פעם שלמישהו יתחשק אז נצתרך להגיד את אותם הדברים על אותם להקות? -מטאפורה- בעקבות המגן באזרחות בממשלה קואליציונית אי אפשר להספיק לעשות דברים כי מתעכבים יותר מדיי על דברים שוליים ואופ-סיידים. בגלל זה המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית. תשמע, אני מבין שהם לא מתכוונים להרגיז, אבל בתכלס רובם כותבים פעם פעמיים ושוכחים מהפורום. ומה עם מנהל הפורום היקר שלנו - אני לא יודע אם הפרוצדורה של להעביר שרשור קשה, אבל אני בטוח שזה הופך למייגע אם עושים את זה יום אחרי יום, כמו מחיקת דואר זבל. ותשמע, כמה מאיתנו גילינו, שאם לא אומרים להם להפסיק, אז הם לא יפסיקו וימשיכו עוד ועוד. אם הרוכסן שלך היה פתוח ליד קהל גדול, לא היית מעדיף שיגידו לך, למרות שזה יגרור צחקוקים ואי נוחות? אז אם זה כלכך אכפת לך, תכתוב איזה מאמר על שרשור האופ ואני בטוח שהניבלוגים יוסיף אותו לקטגוריית כללי התנהגות במאמרים. תוסיף על זה ותתחיל לכוון אנשים להודעות קודמות מלפני חצי שנה על אירוסמית ולהסביר פעם אחר פעם מהו שרשור האופ ולמה לא צריך לפזר הודעות שאת בת 13 מנתניה. בהצלחה!