אופי:)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

את יודעת מה? כשאני אבוא אלייך[ואני אבוא!!!!!!!!111111111] אני אביא לך גורD:!!!

000יובל000

New member
יאא מזל טוב!

גורי אוגרים נכון? (אני זוכרת שיש לך אוגרים). אני כל כך אוהבת גורים! הם חמודים נורא.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifהעירו אתי ב11

"אי אפשר לישון כ"כ הרבה"

../images/Emo212.gif../images/Emo65.gifעוד שבוע מומולדת!../images/Emo151.gif

אני חושבת שיארגנו לי מסיבת הפתעה^_^ לא כמו שנה שעברה... =_= ולפני שנתיים ולפני שלוש
ולפני ארבע וכו'... )-: אבל השנה כן! (אני חושבת...)

FOBgirl

New member
לי עשו מסיבת הפתעה השנה^__^

בעוד-שבוע יומולדת, בעוד-שבוע יומולדת, בעוד-שבוע יומולדת לילדת-השוקולד-המקוריתD: DDDDDDDDDDDDDDDDD:
מייזל טוב וסימן טוב וסימן טוב ומייזל טוב וכך הלאה>< ------------------ Phantom of the opera של נייטוויש זה שיר יפה.^^"

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifמשעמם לי ><.

ומה היא עכשיו רוצה ממני?? ‏ הכי יפה שיש(‏PM‎ ‏03:40)‏ : היי מה קורה שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:41)‏ : מי זאת ? הכי יפה שיש(‏PM‎ ‏03:41)‏ : שמי יעל שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:41)‏ : יעל.. באיזה כיתה ? הכי יפה שיש איזה מזל שיש ילדה נחמדה בעולם הזה וזו את אני מתכבנת.. שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:42)‏ : אבל מי זאת @?!?!?!?!?~!?!? יאללה יבי הכי יפה שיש[[אני לא כותבת שעה כי זה לא נותן לי להעתיק:p] אני אולה ל...ה שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:42)‏ : את ב-ד'? גמני !את מהנגב. ? שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:42)‏ : ? שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:42)‏ : טוב קיצקץ' את מכירה אותי או לא שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:42)‏ : ? הכי יפה שיש יפה הכי יפה שיש לא.. הכי יפה שיש את בבית ספר עתיד? שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:43)‏ : אז מה את רוצה ממני? לאא. הכי יפה שיש: כלום ..רק להיות חברות רוצה?או שאת כמו כול המגעילות? אני:[אין לי וכח לכתוב ת'כינוי כי זה לא מעתיק ושכחתי לשים קודם] אני לא מכירה אותך עדיף שאני אצטרף למגעילות. הכי יפה שיש: רוצה שנהיה חברות או לא? שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:45)‏ : את בתפוז? הכי יפפה שיש לא צריך ..אני הקרתי אלף ילדות חמודות אבל את לא אחת מהם אז ביייייייייייייי שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:46)‏ : מה את רוצה ?? אני לא מכירה אותך בכלל00 הכי יפה שיש: אבל גם הילדות האלה לא הכירו אותיייייייייייייייייי שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:46)‏ : מה עעכשיו חברות ? שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:46)‏ : תסבירי .. תפרטי חברות באיסי[?] הכי יפה שיש אצלי מחוברים 28 וילדים 198 שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏03:47)‏ : אז..? הכי יפה שיש: לא משנה עזבי ביי/

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif. המשך

שירוששל'ה:]‏ (‏PM‎ ‏04:02)‏ : לא הבנתי מה את רוצהה .להרגיע-_. כאילו אני חייבת לך טובה יאללה עזבו סתם משעמם ליי

ינקיפנק

New member
אני עוזבת.

למחנה קיץ!!! יאי. יחד עם מירי מו, אנחנו נוסעות מחר למחנה מגע ואסטרונומיה בכנרת. מאגניבליP:

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifטריגר. או שלא.. לא יודעת כבר.

אין לי פשוט איפה להוציא דברים, וחברים שלי הם לא בדיוק הכי תומכים אז.. Here goes nothing יש לי דיי...בעיה, יש לי משיכה לאנשים בלתי מושגים, ומה זה אומר? פעם - זו הייתה המורה שלי לתיאטרון(למי שתוהה היא בת 30) וכרגע - מדובר במישהו, בן 18. זה התפתח בעבר לאובססיות, ודברים מטורפים שאני לא מסוגלת לשים את האצבע שלי על איפה כל דבר התחיל, כי מדובר כאן בתהליך (ציטוט מדור הפרוזאק) "בהדרגה, ואחר-כך בפתאומיות" עברו שנתיים מאז האובססיה הראשונה שלי, שדעכה כבר ממזמן, ובמקומה הגיע מישהו..חדש? בן 18. הוא מדהים כל כך, הוא לא מהעיר שלי, פגשתי אותו בישראבלוג אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו, והדבר שהכי כואב זה...שפשוט אין לי סיכוי איתו. אני בת 14. ולא ייתפתח מזה כלום. אין לי למה לצפות, אני מודעת לזה. וזה לא הולך להפסיק, ואני פשוט חושבת עליו כל הזמן וכל הזמן מתרוצצות לי בראש המלים "אולי" "ובכל זאת" "ויש אפשרות" אני פשוט... כל כך רוצה אותו כאן, לידי, שיחבק, ואין אפשרות או מצב שזה ייקרה. אני לא יכולה לדבר איתו על זה, מחשש שזה יהרוס את הקשר ויטריד אותו ואני פשוט...תקועה. אין לי מה לעשות במצב הזה, ושום דבר גם לא ייתפתח מזה שאני יישב בחיבוק ידיים. הרי תחשבו על זה, כשאני אהיה בת 16 - הוא יהיה בן 20. המחשבה הבלתי נסבלת הזאת לא עוזבת אותי, ופשוט נמאס לי להתאהב בבנאדם הלא נכון, בזמן הלא נכון. וכל כך רואים שאין לו כלום כלפיי, ושאני סתם עוד אחת.. אני כל כך רוצה שהוא יהיה כאן ושנתנשק. כי..הוא פשוט..מדהים הוא אלוהי. סליחה על הרגשנות, חשבתי שאולי כאן יעזרו לי

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif.

קודם כל..את בת 14
? הייתי בטוחה שאת בת 16 או משוX: תקשיבי, משו כזה[בערך] גם קורה עם חברה שלי, ואם הוא באמת הבנדם הנכון, אז לא יהיה אכפת לו מהגיל שלך, את בוגרת, בכלל לא היה לי מושג שאת בת 14..את נראית יותר. בכל זאת, אתם ידידים טובים? תמיד מסוכן להרוס קשר כזה, אבל תחשבי..את רוצה יותר מזה, ומ הטעם להשאר ידידה שלו כשזה בעצם לא מה שאת באמת רוצה? כמה זמן אתם מכירים? כמובן שאת לא יכולה סתם לבוא ולהגיד לו שאת אוהבת אותו..או משו, אבל תנסי לפתח את זה למערכת יחסים..אכשהו. ובאמת לא צריך לתת חשיבות כל כך לגיל, בכל זאת...באהבה אין חוקים, לא ככה?

FOBgirl

New member
גם חברה שלי כזאת,

אני חושבת שכדאי שתוותרי עליו. אני יודעת שקשה, אבל אם הוא לא יהיה מעוניין תלך כל הידידות הזו. עדיף לחכות לאחד הנכון מאשר לרוץ אל ידיד שאת יודעת שאולי זה לא ילך.

למעלה