אופי:)

פלייליסט של ההופעה:

מפורום אביב פה בתפוז עברי לידר 1.ניסים 2.יום טוב 3.האנשים החדשים 4.בתי קפה 5.מתחמם 6.אדוני-יאללה,ביצוע יפהפה 7.זכיתי לאהוב 8.ואולי 9.לאונרדו 10.על קו המים 11.הכוס הכחולה 12.חולצת פסים 13.מרי לנצח 14.בוא- היה מטורףף אביב גפן 1.זוהרים 2.חלומות גדולים 3.גאולה+מיליארד טועים 4.הלב שכואב לך 5.השיר שלנו 6.המכתב 7.עצוב בלעדייך 8.מלאך-התרגשתיייייייי 9.הכל מתפורר 10.צלקות 11.שנינו שווים 12.עם הזמן 13.שיר התקווה 14.סוף העולם אביב+עברי (זה לפי הסדר) 1.מקסיקו-בביצוע של שניהם 2.יותר טוב כלום מכמעט-שניהם 3.כמה כוכב-אביב 4.האם להיות בך מאוהב-עברי 5.זה לא אותו הדבר-אביב 6.מחר-עברי 7.Heroes-שניהם

../images/Emo15.gifהיה מדהיםםםם וצילמתי גם :}

דייי איזה מלכים כמה נהנתי... פלייליסט מעולה והייתי שורה ראשונה ושנייה ברוב ההופעה חח :)) איןן היה שולט (5 תמונות סתם כאלה בבלוג שלי-67425)

אנבלייי

New member
וואי.

אני מצטערת שאני פותחת נושא כול כך טעון. אני יודעת שעדיף להמנע מלפתוח את זה, כי בסך הכל זה יכול רק לפגוע. אבל אני לא יכולה להבליג.. בפורום הארי פוטר נפתח גם כן שרשור לזכרו של אליהו אשרי. בהרבה מאוד מהתגובות, במקום פשוט להתאבל עליו, אנשים התחילו ממש לפתח תעמולות שלמות, ולכתוב דברים בסגנון- "הערבים הזונות האלה, אמן כולם ימותו, אמן ישרפו הכלבים האלה כולם" ואני נשבעת שפשוט התחשק לי לקחת את המחשב ולזרוק אותו על הראשים של האנשים האלה. אני יודעת, כל אחד עם הדיעות שלו. אני לא מנסה לשדל אף אחד לדבוק בעמדה שאני נוקטת. אבל איך אפשר להיות כל כך אטומים, לעזאזל?! איך אפשר להכריז על דברים כאלה, כשלרוב הילדים שם אין מושג על מה הם מדברים בכלל? שמעתי אפשהו ש-"הערבים הם חיות, האסלאם מעודד אלימות, והם כולם כלבים מרושעים מטבעם". מישהו מהם בכלל טרח לברר על ההסטוריה של העם הזה? על האסלאם? (חוץ מזה, אני מקווה שאפילו הם מבינים שמעצם היותו של מישהו ערבי לא הופך אותו למוסלמי).(וכן, זה קשור.) אנחנו כל הזמן שומעים ורואים את כל מה שקורה בצד שלנו. אני לא מצדיקה בשום אופן שום מחבל, שום פיגוע, או שום דבר אחר שארגוני הטרור עושים. אני רואה בהם מעשים נבזיים וזוועתיים. אבל ארגוני הטרור, לא מייצגים את האוכלוסיה הערבית. כל כך לא. אחת החברות הכי טובות שלי ערביה. אני מכירה אותה, את המשפחה המורחבת שלה, גרתי תקופה מסוימת בבית של סבתא שלה בנצרת. וזה פשוט כול כך מעצבן ומכאיב לי לראות ילדים בני אחת עשרה, שמכריזים שהם שונאים את כל הערבים ושאמן ימותו, על בסיס- כלום. על בסיס סוג של שטיפת מוח שהם עברו מצד ההורים שלהם (וההורים שלהם- אני כבר לא יודעת. למרות שאני לא מסכימה איתם, ייתכן ולהם יש סיבות משלהם, ואני מניחה שבתור מבוגרים יש להם ידע רחב יותר על כל הסוגייה הזאת). ולילדים האלה לא נותנים הזדמנות ללמוד את הנושא קודם ולהחליט בעצמם. [וכשאני אומרת את זה, אני מדברת על זה שגם אצל השמאלנים המאוד מאוד קיצונים, האנטי דתיים, הרבה פעמים זה פועל כך והם מחנכים את הילדים שלהם מגיל מאוד קטן להיות אנטי דתיים. בלי ללמוד ולבחור לבד צד.] אני מודעת לזה שכל הסוגיה הזאת, והנושא הזה, מאוד מורכבים, ומושפעים מכל כך הרבה דברים שאין לי אפילו מושג עליהם. שברור שבחירת צד הרבה פעמים כרוכה בהשפעה של אנשים הנמצאים בצד מסוים עלינו. אבל בכל זאת, נורא רציתי לשפוך את זה איפשהו. אני מקווה שלא פגעתי באף אחד.

FOBgirl

New member
צודקת לגמרי.../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

פשוט כל ארגוני הטרור האלה מבינים מהקוראן שצריך להרוג יהודים ובלה בלה. זונות. (החמאס וכל אלה באמת זונות.) תומכת בך

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי...

בגרך כלל זה בא ממה שההורים אומרים, הילדים פשוט מושפעיםממה שכולם אומרים

Karin917

New member
את צודקת, אבל..

היה לנו השנה סמינר ערבים-יהודים שבמהלכו חלקם אמרו לנו את אותו הדבר. אומנם לא במילים האלה ולא בצורה הזאת, אבל במשך כל הסמינר הם האשימו אותנו בכל מיני דברים וחלקם אפילו אמרו שהם היו רוצים להתאבד בעתיד וכו'.

8ar8ie

New member
...

זה שיש גם אנשים אטומים בצד השני לא אומר שככה צריך להיות...

o0Invisible0o

New member
אממ..../images/Emo4.gif

אני מסכימה איתך בקשר לחלק מהדברים, אבל אחרי תקופה של לדעת יותר מדי..אני לפעמים מוכנה להכנע ולהגיד "תהרגו את כולם, אפילו שהם חפים מפשע" כי את יודעת, זה פשוט יותר קל.~.~ אבל זה באמת, רק כי כבר..אממ..אני יודעת.
לא משנה. זה לא באמת מייצג את דעתי.*O* זה בשעות שאני כבר רק רוצה לישון.
הילדים, לא יודעים על מה הם מדברים..וגם ההורים. וזה עצוב, והכי עצוב זה שאנחנו כל הזמן אומרים את זה עליהם [היית במוזיאון הטרור? זה נותן תמונה די ברורה על מה הפלשתינים חושבים עלינו, שוב..לא כולם.] אז זה מעצבן שאנחנו מאשימים אותם שהם מחונכים לזה מגיל קטן, ואנחנו בעצם אותו הדבר לכיוון השני.
אה, ורק משהו אחד, מבחינה חוקית..כרגע החמאס שהוא ארגון טרור כן מייצג את האוכלוסיה הפלשתינית, כי הוא בשלטון. אבל תכלס, זה לא מייצג את דעת העם הפלשתיני..וזה מה שניסיתי להגיד, נכון?
אמ. אוף. הודעה מבולבלת למדי. קיצר, המצב קשה..
ואני יודעת מה זה, יש לי חברה שלא מבינה מהחיים שלה וגם כן חושבת שכל הערבים צריכים למות, אבל באיזשהו מקום זאת אשמת המדינה שלנו..שלא מחנכת ומבהירה יותר טוב שזה לא כולם. בקיצור, לא רק אשמת האנשים הבורים.
בלה, כן. אני עייפה..להתעלם.^^

FOBgirl

New member
אני חייבת להוציא את זה איפשהו><

אתמול התנשקתי בפעם הראשונה עם חבר שלי.
אההההההה זהו הוצאתי>< עכשיו אני מתרגשת נורא כי אנחנו הולכים לעיר בעוד 3 דקות. (פאק לא התארגנתי.) מזלטוב?><

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמזל טוב../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif

איך היהD:? אמרו לי שבפעם הראשונה זה מוזר.. יו איזה חמודים^^^ מזל טובDDDDD:

FOBgirl

New member
תודה../images/Emo9.gif

כן זה די מוזר. הקטע הוא שהגענו לאיזה 10 פעם. בכלמקרה, זה בא בטבעיות. ^^" איכ אני נזכרת בלשון. כמו שרשמתי בבלוגי: נומה, אני לא רגילה שהלשון של חבר שלי תקועה לי בפה.>___< תודה שוב

למעלה