אופי(:
ג גינגימניה New member 30/6/06 #2 מישהו צריך מנקה,בייביסיטר? בתשלום.. מהאיזור מגדל העמק/עפולה. צריכים??
B BiDriL New member 3/7/06 #189 ../images/Emo176.gifהייתי מזמינה אותך.. אבל אני לא מאמינה למישהו יהיה כח לנקות את החדר שלי עם אציטון. וחוץ מזה את לא באיזור שלי P:
../images/Emo176.gifהייתי מזמינה אותך.. אבל אני לא מאמינה למישהו יהיה כח לנקות את החדר שלי עם אציטון. וחוץ מזה את לא באיזור שלי P:
B behind the masc New member 30/6/06 #3 ../images/Emo210.gifמישו קרא ליD:? נו מה כל העולם קורא לי אופי;; לצ'אט עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O_O משעמם לי. כל כך.=[
../images/Emo210.gifמישו קרא ליD:? נו מה כל העולם קורא לי אופי;; לצ'אט עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O_O משעמם לי. כל כך.=[
B behind the masc New member 30/6/06 #5 ../images/Emo210.gifפאקק../images/Emo12.gif? #$%אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבבבבבדדדדדדדדדדדדדדדגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג רגע מה בא אחרי ג' שחכתי? אהה ד' דדדדדדדדדדדדד ההההההההההההההההההההה וווווווווווווווווווווווו זזזזזזזזזזזזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טוב ויתרתי משעמםםםםםםם לייי תצילו אותי ולא, אני לא יודעת למה אני נטפלת אלייך[קארין[ה?]]
../images/Emo210.gifפאקק../images/Emo12.gif? #$%אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבבבבבדדדדדדדדדדדדדדדגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג רגע מה בא אחרי ג' שחכתי? אהה ד' דדדדדדדדדדדדד ההההההההההההההההההההה וווווווווווווווווווווווו זזזזזזזזזזזזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט טוב ויתרתי משעמםםםםםםם לייי תצילו אותי ולא, אני לא יודעת למה אני נטפלת אלייך[קארין[ה?]]
K Karin917 New member 30/6/06 #11 לא,פקק. חזרתי אתמול מהמסיבת סיום ונתקענו בפקק והיה מ-ש-ע-מ-ם אז כתבתי הודעה בפורום. וזה כתוב באנגלית כי הפל' שלי לא כותב בעברית.
לא,פקק. חזרתי אתמול מהמסיבת סיום ונתקענו בפקק והיה מ-ש-ע-מ-ם אז כתבתי הודעה בפורום. וזה כתוב באנגלית כי הפל' שלי לא כותב בעברית.
B behind the masc New member 30/6/06 #6 ../images/Emo210.gifעזרה בקשה=]../images/Emo41.gif פתחתי בלוג, ויש ברשימות מקום שכותבים "אני" ואז או שאתה כותב על עצמך או שהחברים וכזה מצטטים נגיד- ***:"אופיר היא ילדה מנומשת עם תחתונים" O___O אניוואי,X: אם אתן יכולות רק לכתוב משפט קצר;; זה מאוד יעזור סורי על הצומי
../images/Emo210.gifעזרה בקשה=]../images/Emo41.gif פתחתי בלוג, ויש ברשימות מקום שכותבים "אני" ואז או שאתה כותב על עצמך או שהחברים וכזה מצטטים נגיד- ***:"אופיר היא ילדה מנומשת עם תחתונים" O___O אניוואי,X: אם אתן יכולות רק לכתוב משפט קצר;; זה מאוד יעזור סורי על הצומי
B behind the masc New member 30/6/06 #7 ../images/Emo210.gifיש לי בלוגD:../images/Emo122.gif הו עכשיחו אני ישרא מאגניבה קשוחה ואפלה זהב מה שעושים כשמשעמם בעשרה ל4 בלילה*__________________& http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=265019
../images/Emo210.gifיש לי בלוגD:../images/Emo122.gif הו עכשיחו אני ישרא מאגניבה קשוחה ואפלה זהב מה שעושים כשמשעמם בעשרה ל4 בלילה*__________________& http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=265019
L lady from the hell New member 30/6/06 #12 ../images/Emo221.gif חחחח תתחדשי וברוכה הבאה למשפחת ישרא D:
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/6/06 #8 אופיר י'משועממתXD../images/Emo96.gif חזרתי עכשיו מההופעה של אביב ועברי, היה כ"כ טובבבבבבבב אההה עברי עברי+אביב היה כזה שווהD:, במיוחד מחר וזה לא אותו דבר:} אההההההההההההההההההההה
אופיר י'משועממתXD../images/Emo96.gif חזרתי עכשיו מההופעה של אביב ועברי, היה כ"כ טובבבבבבבב אההה עברי עברי+אביב היה כזה שווהD:, במיוחד מחר וזה לא אותו דבר:} אההההההההההההההההההההה
י יש לי את הכוס הכחולה New member 30/6/06 #9 ../images/Emo45.gif ראיתי אותך.. הביחד שלהם היה כל כך יפה..ארר.
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/6/06 #21 Tההה, ראית אותי?:|../images/Emo96.gif מה לבשת? איך נראת? אולי ראיתי גם אותך:] כןכן
י יש לי את הכוס הכחולה New member 30/6/06 #41 לא נראה לי שראית אותי.. לבשתי חצאית מעטפת שחורה וחולצה סגולה,אבל כשראיתי אותך את בדיוק יצאת ואני ישבתי במדרכה..
לא נראה לי שראית אותי.. לבשתי חצאית מעטפת שחורה וחולצה סגולה,אבל כשראיתי אותך את בדיוק יצאת ואני ישבתי במדרכה..
B behind the masc New member 30/6/06 #10 ../images/Emo210.gifזונההה!!!!!../images/Emo2.gif!!!!!11111 אאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבייייייייייייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב האעאעאהאהענהאעה תמונות? אוף כיף לך מה אביב שר? ואני לא משועממת, אני חסרת חייםD:
../images/Emo210.gifזונההה!!!!!../images/Emo2.gif!!!!!11111 אאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבייייייייייייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב האעאעאהאהענהאעה תמונות? אוף כיף לך מה אביב שר? ואני לא משועממת, אני חסרת חייםD:
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/6/06 #25 לא צילמתי../images/Emo96.gif אממ, לא זוכרת ממש מה הוא שר אבל היה שם סוף העולם, השיר שלנו, בוא ננסה ואממ, נו שחכתי את השם של השיר ("תני לו ללכת..") היה נחמד:]
לא צילמתי../images/Emo96.gif אממ, לא זוכרת ממש מה הוא שר אבל היה שם סוף העולם, השיר שלנו, בוא ננסה ואממ, נו שחכתי את השם של השיר ("תני לו ללכת..") היה נחמד:]