אוף
!

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif אוף ../images/Emo32.gif!

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, אתם יותר ממוזמנים לשרשר לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה: ספרו לי במה התחדשתם לאחרונה (כל דבר שעולה לכם בראש).

Don Nirtin

New member
אפצ'י../images/Emo87.gif

סט חדש של פלאפונים זה נחשב? וגם התחדשתי בנעליים. יאי.

sapir aloud555

New member
המפ, אוגרת?

לא ממש התחדשתי, הביאו אותה. אבל היא
. וכי אין לי איך לצלם - אז אני אגיד שהיא נראית בערך ככה (חיפוש בגוגל. יאיי.)

ווינגז

New member
סיבירית ../images/Emo99.gif

את האהבה שלי לאוגרים התחילה המחנכת שלי בכיתה ח', שהביאה לכיתה שניים בתחילת השנה (והחברות שלי ואני אוטומאטית לקחנו את האחריות עליהם). אחרי זה כבר קניתי שניים משלי, וגם אוגרת סורית מדהימה (נראתה ממש כמו בתמונה), שכמה ימים אחרי שהיא הגיעה המליטה איזה תשעה אוגרים קטנים ומקסימים.

O_O איזה כיף לך../images/Emo118.gif

ההורים שלי לא מרשים לי לקנות אוגר [התאהבתי בשל ספיר] כי הם מפחדים שאהיה אלרגי.
ולך היא עוד המליטה? ;-; זה בטח כזה פוצ'י. אני רוצה

הממ..

כפכפים, ג'ינס, לק, תמונה סופר מגניבה של הביטלס שכבר שבוע אני אומרת לעצמי שאני אתלה אותה. אה כן, תספורת מלפני עשר דקות
[הספר היה אמור רק לגזור לי קצוות, אבל.. נו, זה היה ברור שזה לא יקרה. אז יש לי שיער עד הכתפיים^^]

לבנדר א

New member
אוף

אין את פרק 6 באנימה של מייפל סטורי עם תרגום לאנגלית ביוטיוב. אני תקועה. ><

Don Nirtin

New member
אפשר את מה שכן מתורגם?../images/Emo87.gif

יעני את הפרקים שקיימים שכן מתורגמים?

לבנדר א

New member
בטח

http://www.youtube.com/watch?v=kWyhMBgxgho בצד ימין יש לך את הבאים. האנימציה ממש לא משהו, והעלילה גם די ילדותית, אבל אני מוצאת את הדמויות כובשות.

D amaged R oses

New member
מי רואה ביוטיוב :|

אני גמלתי את חברה שלי משם, שונאת את האתר הזה. כנסי לVEOH www.veoh.com רק שם אני רואה

ToryMaster

New member
אימיול!

אני שוקלת ברצינות תהומית לאמץ גור של השכנים, הואפשוט הדברהכי מצחיק שיש.

התמונות שלך תמיד מסנוורות אותי../images/Emo118.gif

משהו חדש? ספר המחזור.
שחצי שכבה חתמה עליו, ולצערי במועד ב' של מתמטיקה לא אמצא את חצי השכבה השניה כי 007 זה בסוף, אחרי שכולם הולכים ם_ם יאי.

למעלה