אוף לסופ"ש

crazystav

New member
יעלי ../images/Emo23.gif

כולי אתגעגע מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלאמאלמלא תהני

TauberiT

New member
יעלי כפרעליך../images/Emo23.gif

תהני המון, אני בטוחה
מתה עליך.. כבר מתגעגעת

B a 7 a K

New member
בואו לצ'אט מיד!

עושים שם בלאגן.
כל בעלות היותר משלוש אותיות זהות רצופות בשמן לא מוזמנות.
תודה.
עכשיו- בואו!!11

B a 7 a K

New member
מה, לקח לי 4 דקות לכתוב את זה? ../images/Emo12.gif

אני כתבתי לפניה!

עצוב לי מעט.

"ושוב מתאהב ארמונות באויר מוות בטוח זה מוות מהיר" אוף. נכנסתי לחדר, גלגל"צ היה פתוח ובדיוק היה את לאונרדו. בשורה הזאת התחלתי לזמזם ביחד עם עברי, ואז הבנתי, זה כל כך מתאים למצב שלי עכשיו. אוף. בא לי למות. \= ובנוסף להכול, אני עובדת מחר. בעע!

../images/Emo222.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo104.gif

מחר בשעה 9:00 תתארח זוהר כרמי פעילה בתנועת "נשים קוראות ללדת" ורכזת מידע על הכנה ללידה בתנועה ותענה לשאלות הגולשים בנושא הערכות בתי החולים וחדרי הלידה בזמן המלחמה בפורום הריון ולידה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=82594466
תפוז נותנת לכם עזרה נפשית האם קטיושה נחתה ליד הבית שלכם ואתם לא מצליחים להשתחרר מהחרדה? האם אחד מהקרובים שלכם נפגע ואתם חייבים לדבר עם מישהו? האם אתם מרגישים צורך בעזרה נפשית בעקבות המצב? תפוז רוצה לעזור לכם, אנא שלחו לנו מסר לכינוי צוות חדר מצב המתאר את מצבכם (כולל מספר טלפון להתקשרות) ואנו ננסה לחבר ביניכם לבין פסיכולוג/ית שיעזרו לכם
רוצים לשדר לנו Live מהשטח? תפוז מזמינים אתכם, גולשי הצפון שנשארו בבית, לדווח לשאר המדינה מה קורה אצלכם ברגעים אלו. מהבית, מהמקלט ומהחדר המוגן ישירות ל BlogTV- גם אם אין לכם מחשב במקלט או מצלמת רשת בבית, אנו נדאג לספק לכם את הציוד הנדרש. כל שעליכם לעשות הוא לשלוח מסר לכינוי צוות חדר מצב או מייל לכתובת המייל הבאה [email protected] עם הפרטים המלאים שלכם, ואנחנו כבר ניצור איתכם קשר.
לבקשת גורמים בצה"ל ולביטחון כולנו, אנו שבים ומבקשים מן הגולשים להמנע מלפרסם באופן פומבי נתונים מדוייקים אודות מיקומי נפילת טילים.

B a 7 a K

New member
../images/Emo12.gif

לא יודע מה איתכם, אבל החלום שלי מאז ומתמיד היה שיעשו ממנו דגל גאווה אנושי.

../images/Emo122.gif

היה לי משעמם אז ניסיתי לעשות משהו עם עברי[עם התמונות
] אז זה מה שיצא, אני יודעת שזה מכוער...

עוד נצל"ש

[אם אסור פשוט תמחקו] הקומונה על השחקן והיוצר המוכשר שי קדימי, שמוכר לרובנו כאלונה באלופה, וגם כמניה בהצגת היחיד שהוא מעלה. קמה לתחיה, ואתם מוזמנים לקחת חלק בקומונה ולעזור לה לחיות...

אני רוצה להבהיר מס' דברים..

אכן יש לי בלקסיקון מילים שנשמעות לחלקכם מוזרות.. אז לכל התוהים שבכם..: 1.נמשי (NEMSHI חח אני לא יודעת איך מנקדים במחשב.
) =נסיך, מתוק, חמודי וכו'.. 2.נשמאמי= נשמה+מאמי. 3.כפרת= הרבה יותר מסתם "כפרה" חח

ובשביל זה צריך שרשור חדש?

עזבי, לי לא אכפת איך סגנון הדיבור[הכתיבה
] שלך, וגם לך לא צריך להיות אכפת מה אנשים חושבים על זה. הכושי אמר את שלו, הכושי הולך, לכושי משעמם

למעלה