אוף לסופ"ש

האגוש

New member
../images/Emo32.gifאוף לסופ"ש

נא לשרשר את כל ההודעות שלא קשורות לעברי או שלא מצריכות נצל"ש או הודעה חדשה-לכאן. שבת שלום

dabnir15

New member
אופירי יצאה שישי שבת:)

יאאא:) רוצים לראות תמונה על מדים:):)
תהני מהסופ"ש!!

TauberiT

New member
אני ראיתי ואני ראיתי ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

היא כזאת מושיתתתתתתת

Naych

New member
צ'אט שישי בצהריים ../images/Emo11.gif!!../images/Emo70.gif

כנסו
לא כולל הדס, מורן רן, ודוריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןיות למיניהן :]

B a 7 a K

New member
לגמרי.

היא חושבת שההומור העצמי שלה נורא מאאאאגניב.
LOL. ולאן נעלם הצ'אט? אוף.

Naych

New member
../images/Emo41.gif חשוווווווב- בנוגע למצב ../images/Emo41.gif

חברי פורום יקרים, קבלו משהו מאוד חשוב!! עצומה לתמיכה במהלכי הממשלה! אני ממש מבקש מכולכם להיכנס ולחתום עליה. זה חשוב- בשביל המורל. הצביעו לתמיכה בממשלה
עוד משהו- מן נושא לדיון...
אמרו אתמול באולפן שישי (ערוץ 2) בערב בסיכום של עשרת ימי הלחימה משהו שממש הסכמתי איתו. משום מה, אנחנו תושבי המדינה וכל החברות הגדולות בארץ מתייחסים למצב בו המדינה נמצאת בתור משהו שאנחנו צריכים לשרוד, משהו שאנחנו צריכים לעבור ושקשה לנו איתו. לדעתי- כמו לדעת הפרשן בחדשות זו תפיסה מוטעית, זה משהו שנותן לנסראללה (יימח שמו
) כוח... סוגשל לגיטימציה- זה אומר לו שהוא מצליח להפחיד אותנו, להלחיץ אותנו... אל תבינו לא נכון- אני לא חושב שלא צריך לחזק את תושבי הצפון ובכלל את העם... אני פשוט חושב שזה נעשה בדרך מוטעית. זה צריך להיות חיזוק מותך כוח ולא חיזוק מתוך חולשה! אנחנו באים ואומרים אנחנו נהיה חזקים, יוצאים סטיקרים כאלה "ישראל חזקה", תולים ברחבי הארץ שלטי חוצות עם הסיסמאות - כל זה במקום להגיד דברים כמו אל דאגה(
), ו"אנחנו ננצח" או משהו כזה. דוגמא טובה להרגעה של העם הייתה של הרמטכ"ל אם אני לא טועה שאמר ש"חיל האוויר משתמש רק ב-20% מהכוח שלו" כרגע- מראה על חוזק, אולי אפילו מפחיד את נסראללה... מה שטוב לנו, לא? אז חפרתי.
בכל מקרה, מה דעתכם?

האגוש

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו צריכים לנצח במלחמה הזאת מכיוון שזאת אולי המלחמה הראשונה שאנחנו צודקים בה! אנחנו לא אשמים במצב הזה, לא "התחלנו" אותו. לא הייתה שום סיבה לחיזבאללה להתחיל במלחמה חסרת הטעם הזאת. אבל הם עשו את זה. בגלל זה אנחנו צריכים להשיג את המטרות שלנו: להחזיר את השבויים הביתה, להרחיק את חיזבאללה מהגבול, ולחסל את הארגון הזה סופית. זה מצויין שאין פילוג כרגע בעם, כי אם היה, בחיים לא היינו מנצחים, לא משנה כמה כוח יש לצה"ל. אנחנו צריכים להיות חזקים, וכמו שאמרת, חיזוק מתוך כוח ולא מתוך חולשה. אנחנו לא חלשים הפעם, ואילו רק בגלל שאנחנו סוף סוף מאוחדים.

../images/Emo45.gifמסכימה איתך..

זה נהדר שאין פילוג בעם,זה רק גורם לכולם כאחד לרצות את הסוף של המלחמה הזאת יותר והכי חשוב-עם חיוך. כזה כיף לשמוע על משפחות מהמרכז שמארחות אנשים שהן אפילו לא מכירות רק בגלל שהן שייכות לאותו העם,וזה פשוט מחמם את הלב לשמוע משפטים כמו:אם אנחנו לא נעזור להם,מי יעזור להם?אנחנו אחים! סוף סוף לא שומעים בחדשות את המילים ימין ושמאל.

dabnir15

New member
../images/Emo45.gif

מסכים מאוד. וגם אני ראיתי את הסיכום הזה שעשו באולפן שישי.

B a 7 a K

New member
מחזק אותך- חתמתי. ../images/Emo45.gif

"מלחמת אין ברירה" היא המינוח המדויק. ברור שהייתי מעדיף שלא נצטרך לעשות את זה, וחבל לי שאנשים שאין להם שום נגיעה למצב באופן אישי נפגעים, אבל ככה זה בשני הצדדים, והפעם באמת באמת אין לנו ברירה. אם אנחנו לא נפגע, יפגעו בנו. נותר לי רק לבקש שייגמר מהר. חיתמו!

אהמ אהמ...

אני נוסעת ל12 ימים ו11 לילות לירושלים לקורס קיץ של להקת ורטיגו. אני אתגעגע המון המון.

למעלה