אוףף

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלהלהלה.

שישי שעבר עשיתי פן
אחרי שנתיים שלא עשיתי..ויצא מגניב
[וזה גם הוסיף לשיער כמה ס"מ לאורך, אז מי אני שאתנגד..^^] הייתי עם הפן שבוע שלם..עד היום בצהריים..נסחפתי קצת, ידוע XD אז החלטתי להתלהב ולשים תמונה. תתמודדו
[וחוצמזה, אני לא עושה פן כל יום. או מרגישה צורך מיוחד לפרסם תמונה ~שלי~. אז מותר לי
].

o0Invisible0o

New member
אוף.../images/Emo10.gif

כמעט הלכתי לשוק מעצבי העיר..עד שאבא שלי פשוט החליט לא לתת לי את האוטו "כי לא לוקחים סתם סיכונים" סיכונים? לנהוג בגשם? איפה הוא חי..? והוא בכלל לא יודע אם יהיה גשם..ואיזה גשם יהיה. וכאילו שזה לא קורה, לנהוג בגשם. מה נסגר איתו?
זהו, עכשיו סתם אין לי מצברוח.

Damn it

New member
הומ.

שיט, כמה זמן לא כתבתי פה. טוב. לא נורא, אתם עדיין אוהבים אותי, נכון? :] בלעח, בזמן האחרון יש לי מערבולות מוזרות בבטן של כל מיני רגשות מעורבים. ולא, זה לא קשור למחזור
. איזה כיף זה להתחיל חודש עם מחזור, הא? [: כיפגדול. NOT. אבא אתמול הפתיע אותי וקנה לי שני ג'ינסים של קרוקר, שהם די נחשבים. נראלי. כאלה סקיני.
. ושניים ביחד עולים בערך 800-900. חה. אבל הוא לא שילם מחיר מלא. להלה. אז מחר אני אלך עם אחד מהם ואראה לעולם כמה אני כוסית. NOT. :S. ועכשיו אני צריכה לבחור תיכון. כי, יש את אורט שבו יש את המגמה שאני רוצה. אבל כולם אומרים שזה לא כזה טוב ללכת לשם ואז באה אמא ואומרת שהיא יכולה להשיג לי פרוטקציות לרבין, למגמת קולנוע ותקשורת. שזה סוווווו מגניב. וצריך התנהגות א', וציונים טובים. והדרישות הן יכולת כתיבה וראיון אישי. וזה רדיו עיתונות וטלוויזיה. שזה די מעניין ומגניב, לא? אזזזז... מה עושים, לעזאזל? נראלי שאני אלך על רבין. גם אומרים שהוא התיכון הכי טוב. עזרההההההההה. אה כן ופספסתי טופמודל. חראחרחארחאחראחרחאחראחרא! רר.
.

../images/Emo80.gifOO

היום, כיתה, הפסקה. שעמום, ילד מהכיתה מציק לי בזמן שאני מציירת. *הצקות כגון גניבת עפרון, מחק, מקלל וכד'* כמו שאמרתי: אני: להלהלהללה. *מציירת* היא: "רואים שאתה אוהב אותה" הוא: "מה לעשות" *הודעה חסרת טעם, פשוט די שומם פה :S*

shanchan

New member
נו טוב, אם כולן כתבו על תעודות...

גם אני אכתוב.
תולדות [אומנות]- 90. ספרות- 96 (בבחן ומבחן קיבלתי 95, היא העלתה לי נקודה
) ספרות מורחב- 90 (קיבלתי במבחן הראשון 75 כי ברוב חוכמתי שכחתי חצי שאלה
, במבחן השני קיבלתי 95 והמורה אוהבת אותי
). ציור- 95
(אני אחת היחידות שקיבלו יותר מ90, המורה שלי שונא את כולם). גרפיקה- 80 (הגשתי רק 2 עבודות מתוך 4...
). תעבורה- 85 (בבוחן קיבלתי 85 ולא עשיתי שומדבר אחר כי הייתי חולה חודש). תנ"ך- 86 (נו, שיהיה, גם ככה לא הקשבתי בשיט). לשון- 92 (זה עצוב כל כך
בגלל המבחן ההוא שאין לנקוב במספרו ירד לי הממוצע ביותר משתי נקודות.. [אני לא באמת כזאת פרפקציוניסטית, רק בלשון]) מתמטיכס5- 62 (תתעלמו
) אנגלית5- 95 (הוריי
) ספורט- 80 (אני לא מבינה אותה! היא בחיים לא נתנה לי מתחת ל85! :| מרושעת.). הסטוריה- 86. (! עשיתי עבודה שקיבלתי בה 90 ומבחן של 85, ובמבחן השני הייתי חולה בשני המועדים
) רישום- 90. (נחמדי) תעודה נחמדה בסה"כ, חוץ ממתמטיכס. אבל אנחנו נבליג.

o0Invisible0o

New member
..

"Your'e miserable!" "And your'e just HAPPY HAPPY HAPPY!"​
האוס זה כ"כ מצחיק. אני מכורה קשות!! ראיתי שלושה פרקים היום..ועוד לא עליתי להתקלח.

למעלה