אוףףףףףףףףף

crazy4AJ

New member
משעמם לי בטירוףףףףף!!!!!!!!

אנשים, תצילו אותי אני כבר מטפסת על קירות מרוב שיעמום... יש פה מישהו??

Ma E

New member
חזרתי עכשיו מהבארבי בת"א..

הייתי בהופעה של 'יציאת חירום' מישהו מכיר? אחלה להקה אני מתה עליהם
תנסו... לא תצטערו

crazy4AJ

New member
תקשיבו חבר'ה,

מרוב שמשעמם לי אני נכנסתי לפורום של בראד פיט ורק שתדעו שרוב הבנות שם (לא נראה לי שהיו בנים) בעד השידוך בראנג'לינה, ויש הסכמה גורפת שהם צריכים להיות ביחד, הדעות שלי חלוקות בנושא כי כמה שבראד זה שיפור עצום (!) לעומת כמה וכמה מהמחזרים הקודמים (אהמ אהמ בילי בוב אהמממ) לא נחמד לחשוב שהם היו ביחד עוד כשהיה נשוי אז... זאת דעתי בכל אופן... (מה אתם רוצים? משעמם לי!! אין פה אף נשמה בודדה לשעשע אותי, איפה כולם? מה אתם הולכים לישון כ"כ מוקדם?!).

Im The Sun

New member
חזרתי עכשיו מסיבוב בחיפה../images/Emo42.gif

קפה דיזל אם מישהו מכיר. אמממ... זוג יפה אבל לא יודע אם מתאימים. אולי עכשיו יותר בגלל שבראד יותר מוכן מבחינה אבאית והוא עוזר לנזקקים וכאלה. קיצר, מה אכפת לי? שתעשה מה שבראש שלה

E

Elektra Natchios

Guest
אהה.. אני כאן...

את עדיין חיה

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo9.gif את גורמת לי להסמיק../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

crazy4AJ

New member
פשוט אני אסביר לך:

עברתי ניתוח לא מזמן ועכשיו אני לא יכולה לצאת לשומקום אז אני ישנה כל היום (בגלל המשככי כאבים) ואז אני מתה משעמום בלילה! כל סדר היום משתבש לי!! זה כדי שלא תחשבי שאני מטורפת או משהו...

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo3.gif לי הוא משתבש מבחירה.

אני ישנה בחופשים עד 3-4 בצהריים... אז אני לא ממש מצליחה להרדם בשעה נורמלית. אמרת ניתוח
משהו רציני

crazy4AJ

New member
לא סתם, להסרת כתם לידה במותן

השמאלית... לא סיפור גדול אבל זה כואב, את יודעת, סכינים וזה...

crazy4AJ

New member
את שומעת היום שישנתי היה לי סיוט:

חלמתי שפגשתי את AJ והיא הזמינה אותי לבקר בבית שלה ושיחקתי עם מדוקס והיה סבבה, ואז לפני שחזרתי לארץ אמרתי לה שתבקר אותי בישראל כי מלא אנשים רוצים להכיר אותה... עד כאן בכל טוב ויפה, נכון? אבל כשהיא באה לארץ לקחתי אותה לכל מיני מקומות ואז היינו באיזשהו מקום הומה ונזכרתי ששכחתי משהו באוטו אז אמרתי לה לחכות לי שנייה... ברגע שאני מגיעה לאוטו (שהיה די רחוק) אני שומעת פיצוץ ענק!! ואז אני מסתובבת ורואה מלא חלקי גופות וזה ונכנסתי להיסטריה ורצתי ממקום למקום בטירוף וחיפשתי אותה... ואז התעוררתי עם דמעות בעיניים ורגשות אשמה... אז עכשיו אני מפחדת לחזור לישון...

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo12.gif ואוו,

זה חתיכת סיוט. בצורה מפתיעה, אני אף פעם לא חלמתי על אנג'לינה! אני אנסה לעודד אותך (דגש על אנסה) -> אני אף פעם לא חלמתי חלום פעמיים, ואף פעם לא היה לי המשך לחלום. ואף פעם לא שמעתי על מישהו שכן. (ועכשיו הקטע שאני צריכה להגיד משהו רע.) - אבל כמובן שאני לא מכירה כל כך הרבה אנשים / מדברת עם הרבה אנשים על החלומות שלהם :p

crazy4AJ

New member
איזה כיף לך...

אני אם אני חולמת סיוט, רק מהפחד שאני אחלום אותו שוב אני חולמת בסוף על זה (את יודעת מה שאומרים- אתה חולם על הדבר האחרון שאתה חושב עליו...). דרך אגב, ראיתי יום רביעי "אוהבים ברובע ברונקס", באמת סרט מטומטם אבל היא נראית כ"כ קטנה שם והיא כ"כ מצחיקה כשהיא צורחת עם המבטא הזה...

למעלה