אוףףףףףףףףף

crazy4AJ

New member
אני יודעת שאנחנו בפורום אנג'לינה

אבל פשוט עשיתי התערבות ואני צריכה את עזרתכם: אם רק תואילו לענות על השאלה- מי יותר פוסטמה: פריס הילטון או ג'סיקה סימפסון? אני מאוד אעריך את זה...

love1beyonce

New member
סתם משהו..../images/Emo8.gif

אממ קראתי בארכיון שלכם, שאתם עושים כל מיני משחקים ונראה לי שפעם מישהו מכם עשה את זה,
כל אחד יגיד 5 דברים עליו, שהוא חושב שלא יודעים עליו פה בפורום...
----------- הנה שלי: 1. אני מאוד אוהבת לצייר ובדרך כלל אני מעתיקה או יותר נכון עושה מעיין קריקטורה על בן אדם כלשהו, עשיתי כבר על עצמי בהווה ובעתיד, על דסטניז צ'יילד ועכשיו על אנג'לינה, אז הנה זה |שמאלה|, עשיתי את זה שלשום בלילה, וצבעתי דרך הפוטושופ, מקווה שאהבתם...;] 2.אני חושבת שאנג'לינה היא אחת הנשים היותר סקסיות בעולם [כנראה לא משהו חדש לכם, אבל לא נורא..]
3.יש לי בבית ארנב בשם "מיני" , לאחר ארנב קודם שקראו לו "רון", מת, חרם על היפיוף...:\ 4. היה לי גם תוכי בשם "ג'יגה" , השם בא מזה שקנו לי באותו היום מחשב, וגם שאהבתי תשם, אבל לצערי גם התוכי עף, בגלל שאבא שלי גרם לו להיות תוקפן,
5.מה שבאמת אני הכי רוצה עכשיו, זה רצון שיש למבוגרים ממני, וזה ילד, ואל תקחו קשה, ואל תקפצו שאתם מוכנים לעזור, חחח... אבל, כן, זוהי המשאלה שלי, אולי ליותר מאוחר אבל לביינתים יש לי את "מיני"...
6. [אקסטרה] אני ממש ממש מקווה שלא שיעממתי אתכם בסיפורי המעשיות שלי...
חחח....
אהה ושכחתי, הכוונה שיש על הציור "SJ" זה SuperJolie...:]

The Lost Girl18

New member
אין יותר פוסטמות מהן...

אבל אני אשער שפריס הילטון יותר סתומה, כי ג'סיקה סימפסון עוד הגיעה לאן שהיא הגיעה דיי בכוחות עצמה..ו-וואלה מגניב לה, אבל מין פריס הילטון פשוט נולדה עם כפית זהב בפה והיא כל כך טחונה שהשם ישמור.. אבל בשורה התחתונה שתיהן פוסטמות פצצוווווווווווווות..ותהי בלונדינית וסתמי ת'פה זה משפט ששתיהם יישמו בצורה מטורפת

¥EleVatioN¥

New member
שרואים למי הולך הכסף..../images/Emo129.gif

במקרה של פריס פשוט בא לבכות בתאדם כל כך טיפשה ויש לה כל כך הרבה כסף ><

Nielle

New member
טעות !!!

ג'סיקה סימפסון תמיד היתה עשירה, אחרי זה היא עשתה קריירה לא רעה והרוויחה עוד כסף משל עצמה אבל בוא נגיד שאף פעם לא היה חסר לה כסף.

¥EleVatioN¥

New member
ואיי יו זו שאלה קשה../images/Emo129.gif

כל כך קשה לי להחליט כי בדיוק את שתיהן אני הכי שונאת
אבל בטח פריס הכי פוסטמה...לג'סיקה עוד יש קול..אבל פריס סתם טחונה כי לסבא שלה היה שכל ועכשיו לה אין כי הכסף גודל בשבילה על העצים... זה כל כך עצוב! יש לה כלב צ'יוואווה והיא מלבישה אותו! וקונה לו תיק תואם כדי שהיא תוכל לסחוב אותו ממקום למקום :| עצוב! מיותר

Ma E

New member
פריס הילטון בהחלט../images/Emo70.gif

איןןןןןןןן יותר סתומההההה ממנהההההההה יש לה פרצוףףףףףףףףף גררררררררררררררררררר
פשוטטטטטטטטטטטט לבעוווווטטטטטטטטטט בההההההה פרצוף חסר שכל פשוט אני שונאת אותה

oh l0rd

New member
חח מאי צודקת אין יותר סתומה מפריס

היא כזאת סתומהההההההה וההוכחה הכי טובה לכך זו התוכנית שלה החיים הפשוטים. היא והחברה שלה כל כך אבל כל כך פוסטמותתתתתתתתת ברמותתת כמה שהיא עשירה, ככה היא טיפשה

crazy4AJ

New member
תודה על התגובות

אני מסכימה איתכן רק בגלל העובדה שג'סיקה נהייתה סטארית מכלום והשנייה מרוויחה כסף רק מלהראות את הפרצוף שלה (מה שנשגב מבינתי כי היא לא כזאת יפה). עכשיו לשאלה שתראה דבילית לרובכם (אבל מה לעשות, כמה שאני חכמה מחשבים זה לא הצד החזק שלי...): מה זה לשרשר, למה זה טוב, איך עושים את זה ומתי?

Im The Sun

New member
אני אוהב את ג'סיקה../images/Emo42.gif

בגלל שהיא סתומה, אבל סתומה בצורה חמודה!
פאריס מרגיזה וסתומה ברמות. אז פאאאררריייססס...

painapple

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifקצת ../images/Emo32.gif

למרות שאני בכלל צמחונית.. היי אנשים? מה קורה? שנייייים שלא הייתי פה, מצטערת. רק רציתי לעדכן טיפונת: 1- עברתי טסט!!!!!
|מאושרת|
2- ביום ראשון אני יוצאת להכנה לקצונה
אבל למי איכפת, עברתי טסט!!!
או גאד. *מאושרת* לנשום. אז.. מה שלומכם?

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo41.gif../images/Emo73.gifמזל טוב../images/Emo70.gif

pinoki

New member
מגניב........ ../images/Emo140.gif

1. מזלללללללל טוב............ 2. למה יש פרצוף עצוף שיוצאת לקצונה?! זה לא מה שרצית... חוץ מזה באיזה תחום
3. שובבבבבבבבבבב מזל טוב............

painapple

New member
תודה../images/Emo13.gif

פרצוף עצוב כי רציתי את זה בהתחלה, ועכשיו כבר לא אבל מאוחר מדי.. וסתם, יותר מדי דברים קורים. בתחום התקשוב.

היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

סופשבוע אימוץ חתולים בתפוז אנשים
מבצע הצלה מיוחד להצלת חתולים מן "העמותה למען החתול" יתקיים ב-blogtv החל מהערב בשעה-22:00 ועד יום ראשון. בעמוד המיוחד תוכלו להכיר את החתולים, לקבל תשובות של מומחים בנושא אימוץ והתנהגות חתולים, ולשמוע "סיפורי חתולים" של מיטב האמנים שהצטלמו במיוחד לצורך המטרה הזאת: עופר שכטר, גיא לואל, מיכאל מושונוב, ירדנה ארזי, רוני סופרסטאר, ערד ניר, אסי עזר, אפרת רייטן, יוסי אזולאי, ריקי בליך, עומר ברנע, מרגלית צנעני ועוד רבים רבים אחרים.... 30 הגולשים הראשונים שיגיעו לעמותה למען החתול ויאמצו חתולים יקבלו ערכה חתולית" מיוחדת במינה: אוכל מתנת חברת פיורינה וחול וארגז חול מתנת חברת "רויאל קניין" ו"פגז עולם החי".
דוד רוטנברג, עורך המוסף קולות שבעיתון החרדי "בקהילה" יתארח בפורום חרדים היום בשעה 13:00 ויענה לשאלות הגולשים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=818&msgid=55795922
מתכוננים למכביה - הערב בשעה 18:00 אתם מוזמנים להשתתף בחידון המכביה הגדול בפורום אולימפיאדה וספורט הישגי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1039
בואו להשתתף במשחק הפוסטרים הגדול של הקיץ! אין לכם במה לקשט את קירות החדר שלכם? זה הזמן להכנס למשחק ולזכות! לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=34548

למעלה