אוח סעמק

חח כן....

חחחח בגלל ששרתי! חחחחח אני ודותן שרנו גינת ההפתעות אז הוא הוציא אותי. והוא אומר שאני גם מדברת יותר מדי ח

הוא דווקא לא נראה מאיים!

כולם אומרים שהם מפחדים ממנו אבל הוא נראה חביב למדי
סתם אבל הוא חרא בטח.... הוא רק רשפים נכון? או גם אלפ"ים?

../images/Emo32.gif אוח סעמק

ככה: היום יום שישי ואז התחלתי ב9 וציפיתי ליום נחמד...ושעה ראשונה באמת היה נחמד. סתם עשו יומולדת למישהו מהכיתה שלנו... (חחח הוא ממש ממש זוף ועם שיער חום ועיניים שחורות -ואחותו בלונדינית לבנהה עם עיניים כחולות!) הקיצר שעה שנייה המורה למתמטיקה הוציא אותי מהכיתה! ואז אחרי ביתצפר הורידו לי את הריבועים ויש לי ......פלטה! אני לא יכולה לדבר בכלל! אני מדברת כמו אוטויסטית! סעמק! מוות לרופאי שיניים!

MajorGad

New member
בגדול..הוא מלמד א' ורשף

אבל בתקופה של אחותי הוא גם לימד 3 יח"ל..אבל זה היה כשמחזור ע"ה היו שישיסטים. אותי הוא מלמד מכיתה ט'. בכיתה ט' הייתי הקבצה א'..סיימתי עם הציון הגבוה בכיתה.. 91
איזה הישג זה היה מבחינתי אז. את כיתה ח' סיימתי עם 56-60 במתמטיקה. אח"כ הוא לימד אותי בכיתה י' ורק ליעל ולנגה היו ציונים גבוהים משלי. בכיתה י"א התחלתי ממש לככב והוא הגיש אותי על ציון מגן 100. והשנה הוא גם כנראה יגיש אותי על ציון מגן 100..את זה אני אדע רק ב29 במאי..אבל אני מאמין שכן..כי יש לי ממוצע שנתי של 100 (100 בשלושת הרבעונים של י"ב) ויש לי מאה במתכונת הראשונה כשזה הציון הטוב משתי המתכונות.

מזל-טוב ../images/Emo13.gif!

ועם הפלטה - יש אנשים שאולי מיתרגלים לזה, אבל אני אחרי איזה שנה עדיין לא מצליחה לדבר איתה נורמלי
!

למעלה