אדם אדם טוב.

Don Nirtin

New member
../images/Emo32.gif אדם אדם טוב. ../images/Emo267.gif

לידיעתכם, אדם מתגעגע מאוד ומת מצער על כך שהוא לא יכול להיכנס למייפל שלנו. הוא גם לא יכול להיכנס לפורום מסיבות מוזרות שהבינה שלי אינה מסוגלת להתמודד עימה כרגע. כל המעוניין אנא לתפוס אותו בפייסבוק ולהזכיר לו אהבת פורום מהי.
ובנימה זו- כל דבר שאינו קשור לפורום (דהיינו, המשחק הממכר והמטורף מייפל סטורי) מתבקש להשתרשר לכאן. שיחות מסן אייסיקיו סקייפ ושות'- אפשר לשרשר לכאן.......
אדם, אנחנו איתך

gate11Maccabi

New member
גם אני באנגליה :)

מיום חמישי השבוע עד לשישי הבא אני באנגליה, תענוג תענוג תענוג! רק שאני נוסע לראות משחק של מכבי ולא לטיול :)

Don Nirtin

New member
PQ למוות?../images/Emo267.gif

זה ממש קשה כשנאי לא מנהיג בדם........ אתה יודע את זה.

gate11Maccabi

New member
אתה יכול גם היום וגם מחר

וגם כשאני אהיה באנגליה כי יש לי את הלפטופ שלי ואת המשתמש שלי שהוא קיים מאז הבטא

Don Nirtin

New member
../images/Emo267.gif כשיהיה לי כוח אתחבר.....

אבל בהחלט יש לי מוטיבציה

Don Nirtin

New member
אין לצב הזה חוקיות../images/Emo267.gif

הוא יכול להופיע בהתחלה או בסוף.......... מה נטפלת לצבושוקון שלי

Don Nirtin

New member
אז הנה משהו שלא ידעת../images/Emo267.gif

דון הכוונה אדון. נירטין.......... ובכן, זה כבר סיפור מעניין בפני עצמו. קיצר- NIRTEEN...... יעני ניר צעיר...... אז הנה משהו.

ANG3Lina

New member
../images/Emo79.gif למה אבלללללללל! ../images/Emo46.gif

תפסידו וזה,ביי

מצבניק

New member
אולי תקפוץ לבקר?

נחמד פה ומזג האויר נפלא לאן אתה הולך מנצ'סטר? אם כן אז אני שם. אולי נעשה לנו איזה מפגש פורום חח וניר, אני לא כזה נואש חח ותודה

gate11Maccabi

New member
אני אהיה בלונדון וסטוק און-טרנט

שהיא במרחק של 45 דק' ממנצ'סטר, אבל שם אני אהיה רק למשך 4 שעות למשחק של מכבי וישר חוזרים באוטובס ללונדון

TheParrot

New member
אם הממשלה תאשר

ישחררו את גילעד שליט סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר, סוף-סוף הוא יחזור הביתה! אבל הבעיה היא שישחררו 1,000 מחבלים....זה הרבה...מאוד. מצטער על ההודעה הלא קשורה (למרות שזה שירשור OFF)...אני פשוט מאושר [=

למעלה