אבל חשוב...

youvall

New member
../images/Emo32.gifאבל חשוב...

אחרי 48 שעות שבהם נטבחו לנו 11 ילדים... 11 נערים בדמי ימיהם נקטפו! אחרי 1004 נרצחים בשלוש שנות אינטיפדה... היום זה כבר ברור... לא נמשיך לשבת בעזה לעולם! בסופו של דבר נצא משם... השאלה היא רק כמה אנשים ירצחו לפני זה... כמה נערים שיצאו להגן על המדינה והגנו על 7500 איש בלבד ימותו לנו בין הידים?!? בוא לעצרת למען יציאה מעזה ביום שבת, ה15/5/2004 בכיכר רבין.... מי שגר באיזור קריית אונו מוזמן לפנות אלי במסר אישי...אנחנו מארגנים הסעות לכיכר... ואם יורשה לי... אני רוצה לנצל את ההודעה הזו ע"מ להדליק נרות נשמה וירטואלים לזכרם של חללי ציר פילדלפי ושכונת זייתון ולמען עילוי נשמותיהם....

נברח מעזה, נברח מיו"ש,

נברח ונברח ונברח. כמה יהודוני מצדכם, כמה לא מפתיע. אם אתם חושבים שתברחו מהטרור והוא יניח לכם אתם טועים. הוא ירדוף אתכם עד שישיג אתכם, אם לא ברצועת עזה, אז ברחובות ת"א ובאוטובוסים בירושלים. אבל תמשיכו לפנטז על שקט אחרי הנסיגה.

youvall

New member
נישאר בעזה, ונישאר ביו"ש...

ואולי אולי..יקח להם רק 10 שנים להיות רוב בין הירדן לים.. ואז על מה תוותר? על הדמוקטיה כי תמשיך לשלוט בעם שמונה 10 מיליון איש בלי לתת זכות בחירה? על היהודית של המדינה כי תתן להם זכות בחירה ונהפוך למדינה דו-לאומית? או שאז תגיד ואללה אפשר לוותר על חלק מא"י אבל אז נצטורך לוותר על חלקים יותר גדולים? חייבים לצאת משם, לא להפסיק להילחם בטרור אבל חייבים לצאת מרצועת עזה-זה עושה לנו רק רע ואנחנו סובלים מזה מידי! גם כשאנחנו יושבים ברצועת עזה אוטובוסים מתפוצצים לנו בירושלים ובת"א, אז אפשר להגיד שגם הישיבה שלנו בעזה גורמת לנו להתפוצץ באוטובוסים במרכזי הערים המרכזיות שלנו...לא?

אבל מה שאתה עושה בבריחה

זה לא להקטין את מספרם בין הים לירדן, אלא להקטין את שטח השליטה שלך בין הים לירדן. משמעות הדבר היא שכך או כך, ממערב לירדן, יהיו בעוד 10 שנים יותר ערבים מיהודים. ואת זה אנחנו נצטרך לפתור בטרנספר, או שפשוט לא נהיה כאן. המציאות כואבת וקשה, אבל אין מה לעשות. מה תגיד כשהערבים בגליל יהיו רוב? וכשהבדואים בנגב יהיו רוב? אנחנו לא רחוקים מזה. אז מה תגיד אז- לברוח מהנגב? לברוח מהגליל? הרי זה יגדיל את שיעור האוכלוסיה היהודית באחוזים לעומת הערבית בתחומי המדינה- אבל מה כל זה שווה כשתחומי המדינה יצטמצמו בסופו של דבר לשטחי גוש דן? איפה ההיגיון, לעזאזל...

youvall

New member
זה שהם יהיו רוב בין הירדן לים...

זה כבר ברור... השאלה תחת שליטת מי הם יהיו..שליטתינו ואז הוא שניתן להם אזרחות ולא ניהיה מדינה יהודית או שלא ניתן להם אזרחות ואז לא ניהיה מדינה דמוקרטית(אגב גם טרנספר נוגד את הדמוקרטיה).... לנגב אני רוצה להעביר את המתנחלים מיהודה ושומרון שנפנה ולגליל את המתנחלים מגוש קטיף וככה לשמור על האיזון הדמוגרפי.... גם תחשוב שאחרי הקמת המדינה הפלסטינאית חלק מערביי ישראל יעברו לשם...ואלא שלא יעברו לשם ויעסקו בטרור נוכל לגרש אותם(לא את כל הערבים, את מוחמד אל איברהים שעסק בטרור ולא את כל משפחת אל איברהים) איפה ההיגיון בהתאבדות של מדינה שלמה בשביל 7500 מתנחלים עם תפיסה משיחית?!?

אם השלמת עם הרוב הערבי

באותה נשימה השלמת עם חורבנה של מדינת ישראל. תבין שמקום המדינה, והתעוררות יצר הנקמה בקרב הערבים, עברו רק 56 שנים. במונחים היסטוריים זה שומדבר! טיפה בים. אז או שתרחיק את חבית הנפץ ממך, או שתקרב אותה אליך, תתן לה מעמד קבע בתור מדינה ריבונית, ותחכה שמגורשי ונמלטי 1948 יחזרו לדרוש את בתיהם שבאשקלון, חיפה, יפו וכו'... בסה"כ בוא נסתכל על המצב בהיגיון- אתה אומר שצריך לקחת את המתנחלים, לפזר אותם בנגב ובגליל, ובכך לשמור על האיזון הדמוגרפי. אבל תכל'ס- מספרם לא השתנה ביחס לערבים, ככה שדמוגרפית לא שינית שומדבר! שינית רק ת'הגדרות אבל לא את המספרו הכמות. ולשטחי המדינה הפלסטינית העתידית- מי יכנס? הפליטים הפלסטינים שיושבים בלבנון, ובסוריה, ובירדן...מה איתם? גם הם מגורשי ונמלטי 1948! ובאם נתת להם לחזור הנה, ולשוב לשטחי המדינה הפלסטינית, בעצם הגדלת במו ידיך את מספר הערבים בארץ ישראל המערבית לעומת היהודים. ככה שהדיבורים על איזון דמוגרפי הם שטויות וקישקושים- עובדתית מדינה פלסטינית תוביל להגדלת הרוב הערבי על חשבון היהודים. מה זה משנה תחת איזה שלטון זה יהיה? מבחינה עובדתית, ומספרית, יותר ערבים ידחסו לשטח שבין הים לירדן, מאשר יהודים. ואז הדרך לחורבן המדינה שלנו קצרה מאוד, כי אלה פשוט הזיות וחלומות בהקיץ לחשוב שהם יסתפקו ב-5860 הקמ"ר המסכנים של יהודה ושומרון. אני מעדיף לנקוט בשיטת הדמוקרטיה המתגוננת [שמעת על זה בשיעורי אזרחות, אני מאמין] ולטרנספר את האוכלוסיה הפלסטינית, מאשר לא להציב גבולות לדמוקרטיה. ההיסטוריה מוכיחה שאם לא מציבים גבולות לדמוקרטיה- דווקא הדמוקרטיה עצמה מביאה לחורבנה שלה. ככה היטלר עלה לשלטון בגרמניה. אז אני מעדיף לחיות כאן ולהיות קצת פחות הומאני, מאשר לא לחיות כאן בכלל.

youvall

New member
אתה לא יכול להגיד שאתה דמוקרטיה

ולבצע טרנספר למיליוני אנשים! זה נוגד אחד את השני! בא"י המערבית יהיה רוב ערבי בתוך 10 שנים ואין מה לעשות כנגד זה! השאלה היא, האם הרוב הזה יהיה תחת אחריותך, ותחת אחיותי, ותחת אחריות מדינת ישראל או שהרוב ההזה יהיה לו מדינה עצמאית! אני רוצה שהאיזון הדמוגרפי היהי לטובת היהודים בשטח מדינת ישראל!!! הפליטים יחזרו לפלסטין, לא למדינת ישראל. על זה אין בכלל ויכוח! אתה חייב להבין, אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות היום, אם אנחנו רוצים להמשיך להיות מדינה דמוקרטית ומערבית, שימנע את הרוב הערבי בא"י המערבית! הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות זה למנוע רוב ערבי בשטח מדינת ישראל הריבונית והעצמאית!

פלסטין|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

בשבילם לא מסתכמת בעזה והתנחלויות,פלסטין היא תל אביב אשדוד אילת וגם איםה שאתה גר,וירושלים.העיר הגדולה הזאת,ירושלים,שככ הרבו מתו עליה.אז בואו נחזור ונהיה כמו ב48',רק זכרון וראש פינה..אני בטוחה שיהיה סבבה.ואז תגיד תודה אם לא תהיה שוב שואה.

youvall

New member
לא אכפת לי מה הפלסטינאים רוצים....

הגבול המוכר הוא הגבול של 67' ויותר מזה הם לא יקבלו! זה לא מעניין אותי מה הם רוצים... לי אכפת שיהיה שקט במדינה הזו, ואנשים יוכלו לחיות בשלום, גם אם זה אומר שהמדינה שלנו טיפה יותר קטנה!

שטחי יש"ע

מסתכמים בכ-6000 קמ"ר. שטחה הכולל של מדינת ישראל כיום [ללא השטחים האלה] הינו כ-21,000 קמ"ר. חישוב פשוט מעלה שמדובר פה, בקירוב, בהעברה של 30 אחוז משטחי המדינה לידיים פלסטיניות, וזה כולל נקודות אסטרטגיות ראשונות במעלה. במילים אחרות, אתה מתכוון לוותר על שליש משטחי המדינה, שקטנה גם ככה. ממש לא "טיפה". עד לפני כ-20 שנה גם לגבי השארת השטחים המשוחררים בידינו היה קונצנזוס. אף אחד לא העלה בדעתו, אז, לתת להם מדינה על השטחים האלה. אז היום זה כבר לא קונצנזוס, והשאלה המזעזעת היא לא "האם ניתן להם שטחים?", אלא "כמה שטחים ניתן להם?" אז אם הידרדרנו כ"כ מהר למצב שאנחנו דנים במספר ולא בשאלת הפינוי עצמה, אני מאמין שבעזרתכם הנדיבה נוכל להידרדר גם לדיונים על דרישת השיבה של הפליטים הפלסטינים, ולעוד דרישות הרסניות שכאלה.

טרנספר פעמים רבות דווקא נמצא

כפתרון הטוב ביותר לסכסוכים שהדמוגרפיה בצדם. אין קשר בין זה לבין דמוקרטיה- טרנספר הוא פתרון כמו כל פתרון אחר. הפתרון שלך- לא כולל טרנספר? הוא בהחלט כולל עקירת יהודים מבתיהם וישובם במקום אחר [וחסוך ממני את הבולשיט הזה של "רק מחזירים אותם הביתה"...כי בתכל'ס, איך שלא תסובב את זה, אתם עוקרים אותם], כלומר, הפתרון שאתה מציע גם הוא כולל טרנספר! אתה לא יכול להגיד שאתה דמוקרטיה ולבצע טרנספר למאות אלפי אנשים! מצלצל לך? מוכר לך מאיפשהו? אז בסופו של דבר נצטרך להגיע להכרעה. קצב הריבוי הטבעי של הערבים בארץ ישראל המערבית הוא מהגבוהים בעולם. בתוך 15-20 שנה, להערכתי, נצטרך להגיע להחלטה- או טרנספר של יהודים, או טרנספר של ערבים. אני מעדיף את הסוג השני, ואתה?

לפי דעתי צריך לפנות שוב ושוב ת'התנח

לויות ביו"ש עד שיימאס לחרדים שמה ויעברו לירושלים.... ולפי דעתי זה רק עניין של זמן עד שנהרוג את ערפאת... עכשיו קוראים ליו"ש מלחמת לבנון רק בעזה... נ.ב-עוד 3 שבועות אילת!!!!!

כמה חבל שאתה לא יודע פרט "קטן"

ו"שולי"- החרדים בהתנחלויות ביו"ש מהווים רק אחוז קטן יחסית מכלל המתנחלים. באריאל למשל, רק 5% [!] מהתושבים הם דתיים. מה שהופך את החרדים לפלח קטן אפילו עוד יותר. במעלה אדומים הרוב הוא חילוני. גם בגוש עציון. המיתוס האידיוטי שנוצר בנוער הרקוב של השמאל הוא שמתנחלים=חרדים, מעיד בדיוק על ההבנה שלהם במצב.

לא מסכימה...|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אם נצא מעזה,וניתן להם להיות ככה חופשיים אתה לא מבין שת"א תתחיל לקבל את כל הפצצות שעכשיו קרית שמונה לא מקבלת?!תקשיב..לי היתה יותר סיבה להגיד לך עכשיו "וואלה,אחי,אתה צודק.." אחי בעזה,אחותי שומרת ביש"ע,תאמין לי שאני דואגת לא פחות,אני מפחדת להסתכל בשמות,למצוא שם את השם שלהם,למרות שאני יודעת שהיו מודיעים לי לפני זה..אבל אם ניכנע ונברח,אתה חושב שהם יעזבו אותנו?!כי הם לא.ואם נעזוב תהתנחלויות,תבין שת"א תהפוך להתנחלות,כי היא תהיה מטר מכל כפר ערבי שעכשיו קיים בתור יש"ע..

youvall

New member
אבל...

את אותה נבואת זעם על פצצות על ת"א וחיפה ואשקלון נשמעו כשברק אמר שצריך לצאת מלבנון...וזה לא קרה! הנבואה ניתנה לשוטים אמרו חכמינו....והם צדקו! אנחנו לא יכולים לדעת מה יקרה בעתיד אם נצא, אנחנו כן יוכלים לדעת מה יקרה אם לא נצא... או שתתבטל הדמוקרטיה הישראלית(כי הפלסטינאים יהפכו לרוב ועדיין לא ניתן להם זכות הצבעה) או שתתבטל היהדות של המדינה(כי החלטנו כן לשמור על המדוקרטיה, נתנו לפלסטינאים זכות הצבעה והפכנו למדינה דו לאומית או ערבית).... זה מה שאנחנו יודעים שיקרה אם נישאר... אני חושב שאין לנו ברירה אלא לצאת מעזה וגם מיו"ש(יש"ע=יהודה שומרון ועזה) כי אחרת אנחנו מבצעים התאבדות המונית של כל העם ושל המדינה בשביל 7500 מתנחלים מאנטאים משיחיים.... העובדות ברורות: 4 שנים מאז היציאה מלבנון-11 הרוגים! 48 שעות בתוך עזה- 11 הרוגים! תסיקו את המסקנות לבד!

דקה,דקה..|דוד|../images/Emo15.gif../images/Emo28.gif

אתה אומר שההרוגים היחידם מאז היציאה מלבנון היו ההרוגים מעזה? איפה אתה חי? תסביר את עצמך.. ובקשר לנבואה..יודע מה..תחיה בהווה.אתמול עברנו דרך כפר ערבי בטיול..הדבר הראשון שראיתי היה ערבים שרואים אותנ ואוטומטי צועקים לנו שנמות..תדמיין לעצמך את זה..אהמ..אני בעצמי יודעת מה זה שפצצה נוגעת במקום הכי קרוה אליך..כי פעם גם נפלנ פצצה בטבעון..זה היה מוזר אבל זה קרה..ותסלח לי,אבל אותם מתנחלים נלחמים על הדעות שלהם,בדיוק כמו שאתה נלחם על שלך,אז למה דווקא הם,דווקא הדעות שלהם לא בסדר?

youvall

New member
לא לא לא לא...

אמרתי שמאז היציא מלבנון היו לנו 11 הרוגים! ב48 שעות של שהייה בעזה היו לנו 11 הרוגים! 35064 שעות ל11 הרוגם מול 48 שעות ל11 הרוגים! גם אני עובר בכפרים ערביים, ותאמין או לא, לי הם לא צועקים שאני אמות...תאמין או לא..יש אפילו ערבים שנאמנים למדינת ישראל, משרתים בצבא, מצביעים לכנסת, לא למפלגות הערביות, תתפלא![ רוצה לדעת מה זה כשפצצה נוגעת בך? חבר שלי, נוער העבודה, היה מוערב בפיגוע בירושלים... ידידה שלי, נפצעה, קשה, בפיגוע בדולפינריום... אז אני יודע איך זה מרגיש...תאמין לי! המתנחלים לא נלחמים על הדעות שלהם...הם כופים אותם עלינו! האם יש רוב בעם להמשך שהייה בעזה?לא! האם יש רוב בעם לא"י השלמה? לא! האם יש רוב בעם לצרון להגיע לאיזשהו פיתרון שלא כולל רצח או טרנספר של מיליוני אנשים? כן! המתנחלים הקיצוניים כופים עלינו את רוצנם! איך יכול להיות ששישה אחוז ממצביעי הליכוד, שהם כחמישית ממדינת ישראל(כל מצביעי הליכוד הם חמישית מישראל) יחליטו עבור כולם כן או לא להתנתקות? למה לא ללכת לבחירות, שהליכוד יציד את המצע שלו(א"י השלמה, לא זזים מגוש קטיף וכו') והעבודה תציג את המצע שלה...ונראה... אולי באמת רוב העם לא רוצה את השמאל... אבל הליכוד קיבל 40 מנדטים בגלל ששרון אמר שהוא הולך לויתורים כואבים! הליכוד היום בשלטון כי הוא אימץ הלכה למעשה את המצע המדיני של השמאל! צדיקים מלאכתם נעשת בידי אחרים...

ברור שיש כאלה טובים..

וברור שיש כאלה שעוזרים למדינה,אבל אם אתה לא שם
זה לא אלה שבעזה..ויש הבדל בינם לבינם.. ובקטע של שרון והכל,הויכוח לא על זה,אז רד מהנושא.

../images/Emo45.gifנסיגה=טירוף

בשלב הראשון זה עזה. בשלב השני זה כנראה יהיה יהודה ושומרון. ורק אנשים סהרוריים שאין להם מושג בביטחון ישאירו לעם שלנו רצועת חוף מסכנה בעובי 20 ק"מ, בין שטחי המדינה הפלסטינית העתידית לבין הים. רק אנשים הזויים שאין להם מושג בביטחון יתנו לערבים להשיג את המטרה שלהם, בשקט בשקט, לאט לאט, ולהשתלט בביס אחר ביס על שטחי המדינה שלנו. את עזה הם מקבלים. את יהודה ושומרון הם יקבלו. כאילו שיש לנו יותר מדיי שטח לחלק. פתחו אטלס ותראו מה גודל המדינה היהודית היחידה בעולם, לעומת גודל 21 המדינות הערביות שכבר קיימות. אז להקים עוד אחת ערבית על חשבון המדינה היהודית הקטנטנה? טירוף. [וואו. שיגעון]

למעלה