אבל חשוב...

מסכימה../images/Emo45.gif|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אין יל המ להוסיף..יש להם 21 מדינות ערביות..שילכו לשם
יש לנו מדינה אחת קטנה,קטנטנה,למה הם נטפלים דווקא אלינו?!

לשמאל יש בעיה קשה

והיא להכיר במציאות, ובהמצאותן של אידאולוגיות אחרות במזרח התיכון. יש להם אידאולוגיה מאוד יפה והומאנית, לשמאל, אבל הם לא תופסים שיש אנשים שאשכרה רוצים להעיף\להשמיד אותם רק כי הם יהודים. פשוט קשה להם לעכל את זה, אז הם לא מאמינים וחושבים שהבעיה היא בנו. נחכה שיבינו.

בע.|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

לפעמים זה מעצבן..אנשים מתים בשביל שנמשיך להיות בהתנחלויות ובעזה ובמקום זה אנחנו יוצאים משם
תמיד אנחנו מנסים לפרש את זה כאילו שצריך להוציא כי אחרת עוד יומותו,אבל שחושבים על זה,רק אלה שבאמת רצו למות בשביל המדינה מתו בשבילה..

youvall

New member
באמת?

למות למען המדינה...אוקי! למות בשביל ש7500 מתנחלים פאנטים קיצונים יוכלו לשבת להם על שליש שטח, כשאת השני שליש האחרים חולקים 1.5 מיליון אנשים? לא! אם אני אשלח לשרת ברצועת עזה-אני אשרת! אבל כל עוד לא נקראתי לזה...אני אעשה כמיטב יכולה וכמה שאני רק יכול כדי שמדינת ישראל תצא מדרום לבנון 2 הזה! אנשים מתים, כדי שתישאר מדינה יהודית ודמוקרטית! לא בשביל שישארו התנחלויות ברצועת עזה וביו"ש!

youvall

New member
תודה רבה...

אנחנו לא מחוברים למציאות... אנחנו הזויים... אנחנו בטוחים שכולם רוצים להרוג אותנו.. מה פתאום, אנחנו לא פרנואידים! תכיר בעובדות, רוב הערבים ויתרו על הרעיון של חיסול מדינת ישראל(ע"ע ירדן, מצרים, מרוקו, ואפילו סוריה....) אנחנו נשב בעזה עד שאתם תבינו מה זה עושה חברה שלנו, למדינה שלנו... כמה זה מחסל לנו את הדמוקרטיה, את הסיכוי לשמור על המדינה הזו! אנחנו נמשיך ונשלוט בעם אחר עד שהוא יהיה פה רוב ואז העול יפיל אותנו לברכיים ויהפוך את המדינה היהודית למדינה דו לאומית! או, שאתם תתחברו למציאות, תבינו שאי אפשר להמשיך לשלוט בשטחי 67' ולהישאר מדינה יהודית ודמוקרטית...ותבינו שעדיף לוותר על חלק מא"י כדי להשאיר מדינה ליהודים!

הערבים, בהזדמנות הראשונה

שתינתן להם, ישמידו את מדינת ישראל. אתה יכול לקרוא לזה פרנויה, אני קורא לזה הסתמכות על ניסיון עבר. אם לא היה לנו צבא חזק ונשק אטומי [ושאר אמצעי הרתעה שונים]- מזמן כבר לא היינו כאן. הבעיה נוצרת כאשר מתחילים להווצר סדקים בחוסן שלנו, ולאו דווקא הצבאי, אלא החברתי. הרוב הערבי ממערב לירדן, גם עם הכיבוש וגם בלעדיו, יושג בסופו של דבר. השאלה היא אם אתה רוצה לחיות פה בביטחון [אבל להיות קצת פחות מוסרי], או למות צודק. אני לא רוצה למות צודק. אני רוצה לחיות בארץ שלי בבטחון, וכשהפלסטינים בסביבה, זה פשוט בלתי אפשרי.

youvall

New member
הישארות=התאבדות!

לא תיהיה מדינה יהודית אם נשאר בעזה וביהודה ושומרון!!! רק מטרופים שלא מבינים בגרוש מהחיים שלהם חושבים שאפשר יהיה להמשיך לשלוט בפלסטינאים כשהם יהיו 10 מיליון ולהמשיך לקבל הכרה מהעולם! העולם הוריד את דר"אפ לברכיים והיום השחורים שולטים שם....אנחנו, בשאמל הציוני, לא רוצים שהעולפ יוריד אותנו לברכיים בעוד 10 שנים ויתן לערבים את השלטון על מדינה דו לאומית! רק אנשים שאין להם מושג בביטחון יסכימו להשארת הסרטן הזה בגוף הלאומי ולתת לו לחסל את המדינה שלנו! לא נמות מחוסר יש"ע! עדיף מדינה קטנה וברת הגנה ומלא מדינה בכלל!

אתה מרשה לעצמך קצת יותר מדיי

אתה לא חושב? מתי הסמיכו אותך להיות נביא? מותר לך להביע את דעתך, אבל לפחות תציין שזו דעתך, תהיה פתוח לדיון ואל תתייחס לדבריך כאילו הם האמת היחידה והבלעדית. מתי קיבלת גישה לכל הפרוטוקולים של ישיבות המטבחון המדיני? מתי נחשפת לשיחות של הקבינט הביטחוני? מה אתה כבר מבין בביטחון, ומה גורם לך לחשוב שאתה מבין יותר ממני למשל? ההודעה שלך מתומכת ב-0 עובדות וב-100 אחוז דיעה אישית, שהדבר היחידי שהיא נשענת עליו זה הביטוי "סמכו עליי, אני צודק!"... ההשוואה לדרום אפריקה שגויה בבסיסה, שהרי בדרום אפריקה היה אפרטהייד [הפרדה ואפליה בתוך העם, כאשר לאזרחים של אותה המדינה ניתנו ונגרעו זכויות מסויימות רק בשל צבע עורם] וכאן אין מה להשוות- המלחמה בפלסטינים אינה על בסיס גזעני, והם כלל לא אזרחי המדינה. מסכים איתך לגבי המשפט האחרון, הבעיה היחידה היא שלדעתי, הדרך שלכם מובילה אותנו למדינה באמת קטנה, אבל בלי שמץ של הגנה.

shiroosh999

New member
למה שלא נפנה גם את... ../images/Emo85.gif

תל אביב ואשקלון ואשדוד, גם את זה הם ירצו מתישהו לא? אז למה לא לעשות את זה עכשיו ולמנוע מוות? תחשוב על זה ככה, יוצאים מעזה, נוטתנים להם את מה שהם רוצים, אנשים מתו חינם .נקודה.

הוא לא מבין|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אמרתי את זה אתמול לאודליה..ואני יגיד את זה לך: עידן מת.הוא מת בגלל אותה עיר,שכם.אני ילך וילחם,אני יהיה מתנחלת מה שאני בחיים אל רוצה להיות,גם אם יפנו את כל ההתנחלויות,רק כדי שהמוות שלו לא יהיה סתם.ולא אכפת לי מה יעשו לי הערבים,מצידי שיעשו לי לינץ' ברמאללה.אני לא יתן שהמלאך הזה ימות סתם.

youvall

New member
הם מתים עכשיו סתם!

למה צריך לשבת בלב אוכלוסיה עוינת? למה צריך לשבת 7500 איש בלב 1500000 איש?!? אנשים מתו ללא סיבה בעבר, אנחנו חייבים להפסיק את זה! שיצאו מהשטחים, שהחיילים יגנו על מדינת ישראל! היום הם מגנים על מתנחלים, על שטחים כבושים(!!!), על שטחים שהחוק שלנו לא מוכל עליהם, על שטחים שמפלים בין דם יהודי לדם ערבי! שירצו! הגבול הוא על בסיס קוי 67'! אנחנו לא יוצאים בשבילם...תפסיקו כבר עם הקו מחשבה הגלותי הזה שכולם רוצים להרוג אותנו ושאסור להראות סימן של חולשה! אנחנו יוצאים בשביל עצמינו...כדי שהחיילים שלא לא ימותו כ"כ הרבה על כ"כ מעט!כדי שהמדינה שהחיילים שלנו מתו עליה במלחמות ישראל תמשיך להתקיים כמדינה יהודית ומדינה דמוקרטית!!!

shiroosh999

New member
מתים סתם!??!? ../images/Emo85.gif

רואים כמה אתה מעריך את המדינה שלך, הם מתים בשביל שתחייה, אנשים קרובים אליך ואליי ולכל אחד בפורום אחר מתים בשבילנו! בשביל להציל אותנו! לא לפנות את השטחים! תבין שאנשים מתים בשביל שיהיה לך נוח לחיות, למה אתה לא מעריך את זה, רואים שאתה לא מעריךא ת זה, "הם מתים סתם", זלזול, תתבייש! זה כל מה שיש לי להגיד לך!

youvall

New member
גם לך, וגם לשני שהגיב...

כשאמרתי שהם מתים סתם כנראה שלא הבהרתי את עצמי... הם מתים סתם לטעמי בגלל שגרע הם מתים על שמירה על התנחלויות(נקודה). הם מתים סתם בגלל שהפור כבר נפל ואנחנו לא נשב בעזה תוך חמש שנים,וכל טיפת דם של חיילי צה"ל שנשפכת שם היא מיותרת לחלוטיין! אני מאוד מעריך את חיילי צה"ל שמתים, אבל המוות שלהם סתמי! הם מתים בשמירה על הנתחלויות קטנות ומבודדות, הם מתים כשהם נאלצים לצאת ללות אוטובוס של מתנחלים מההתנחלות המבודדת דרך ציר מסוכן לתחומי הקו הירוק... החיילים ששומרים בהתנחלויות לא מתים בשבילי, ואני גם לא רוצה שימותו בשבילי...אבל אני גם לא רוצה שהם ימותו סתם בשביל ש7500 אנשים יוכלו לשבת בחבל ארץ לא שלנו(לא סיפחנו מעולם!) ולהתנחל תחת כל עץ רענן.... ד"א, הרבה חיילים שמשרתים שם אומרים שהמתנחלים סמים עליהם זין וטיפת מים לא מציעים להם!

והרבה חיילים אומרים

שהמנחלים עוזרים להם ותומכים כל הזמן..אחותי מספרת יל על התמיכה שהם נותנים לה...תראה,אחותי שומרת בהתנחלות,ואחי בעזה,אני לא מפחדת עליהם?!אני כן,אבל יש דברים שחיבים לעשות,תבין.. אם נצא משם,ת"א תקבל כל יום פצצה אחת ויותר

shiroosh999

New member
בדיוק! ../images/Emo85.gif

עכשיו אח שלי שומר בציר פילדלפי, איפה שהחיילים מתו... אני מפחדת עליו, ודואגת לו, אבל אם יקרה לו משהו חס וחלילה חס ושלום, אני יודעת שהוא יתגאה בזה, שהוא מקריב את עצמו ומסכן את עצמו בשביל המדינה שלו! זה המדינה שלנו, וטהשטחים שלנו!!!!!! ואם אנחנו לא נשמור עליהם, מחר הם יכבשו את תל אביב, ירושלים וכו'! אם מישהו יבוא לשמור איפםה שאתה גר, איך תתייחס לזה? הוא שומר על המדינה שלו! וחי ומת בשבילה!

מתים סתם?מה?!|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אתה אומר שכל אלה שמתו מתו סתם,סתם?!איפה אתה חי?!אתה יכול להגיד על עזה או מה שבא לך,אבל אתה לא יכול להגיד שהם מתו סתם..זה ממש זילזול..

קודם כל..

לזכרם
עכשיו... כמה שתתווכחו על זה.. זה לא יעזור.. כל אחד והדעות שלו... אין דעה שגויה ונכונה... הדעה שלי היא שאנחנו צריכים לצאת מעזה ומהשטחים שפשוט לא שייכים לנו.. זה לא אומר שאנחנו נכנעים או משהו! זה פשוט הדבר הנכון לעשות.. שוב.. לדעתי. לא כל הערבים הם טרוריסטים וישנם המון חפים מפשע.. גם אצלינו לא כולם קדושים... ואולי לא מראים לך את זה בחדשות אבל יש המון קבוצות של יהודים שרוצים לרצוח ערבים לא פחות מהטרוריסטים שרק רוצים לפוצץ אותנו! אבל יש גם ערבים שרוצים שלום, שרוצים שקט בדיוק כמונו אבל הם צריכים לסבול את החיילים שלנו שנכנסים לבתים שלהם מתי שמתחשק להם.. הם פשוט שולטים בהם.. לדעתי כל מה שקורה זה פשוט זוועה! וצריך להפסיק עם זה! צריך לצאת מעזה ומהשטחים! מספיק! כמה עוד אנשים צריכים למות בשביל זה!? ואני לא מדברת על המתנחלים שגרים שם רק בגלל סיבות כלכליות תאמיני לי... התירוצים האלו שהם עושים את זה בשביל המדינה סתם בולשיט.. פשוט זול שם אז הם מתנחלים שם.. אם הם רוצים שישארו שם אבל אני לא מוכנה שישלחו לשם חיילים למות! זה פשוט לא הוגן! זה לא מתוך בחירתם האישית! כמה עוד צריכים למות? בשביל שסוף סוף נצא משם הא? הרי אנחנו נכנסנו לשם.. אנחנו כבשנו.. הערבים היו שם עוד מקודם וחיו את חייהם אז בואו נחזור לגבולותינו ונפסיק להתאבד כי זה מה שבעצם אנחנו עושים! התאבדות! אני בטוחה שיש כאלה שקוראים את זה ולא מסכימים וזאת זכותם.. זאת דעתי....

מספר שאלות\הערות\הארות

1. מי קבע שהשטחים לא שייכים לנו? 2. מספר היהודים שפגעו בערבים הוא מזערי, עד כדי אפסי, לעומת מספר הערבים שפגעו ביהודים. כמו כן, יהודים שנעצרו על חשד לפעילות טרוריסטית נעצרו ונכלאו לתקופות ממושכות, בעוד הטרוריסטים מהצד השני זוכים בדיוק לדבר ההפוך- תמיכה ועידוד. וזה ההבדל הבולט בין שני הצדדים. 3. אילולא היה טרור, לא היינו צריכים להגיע למצב שאנחנו שולחים חיילים להכנס לבתים של אנשים. שיגידו תודה שאנחנו לא מרימים מטוסים לאוויר ומפציצים שכונות שלמות ללא אבחנה, אלא רק מסתפקים בכניסה ממוקדת לבתים. 4. בגלל שהורגים לנו אנשים אנחנו צריכים לברוח? ממתי בריחה מהטרור גרמה לו להפסק? את יכולה לתת לי דוגמאות למקרים בהם בריחה מהטרור השתלמה? 5. רוב המתנחלים בעזה נמצאים שם מסיבות אידאולוגיות. נא לא לפלוט שטויות. 6. אנחנו כבשנו, אבל רק לאחר שמדינות ערב התקיפו אותנו. את העובדה ה"שולית" הזו כנראה "שכחת" [או שלא למדת, מי יודע מה מלמדים אתכם שם בנוע"ל..]. יהודה, שומרון וחבל עזה נכבשו במלחמת ששת הימים, שנכפתה עלינו מצד מצרים וירדן. את הכרזת המלחמה של מדינות ערב אפשר להמשיל להימור בקזינו; אפשר להפסיד ואפשר להרוויח. במקרה שלנו, מדינות ערב הפסידו בהימור, והפסידו שטחים. האם בנאדם שמפסיד בקזינו יכול לבוא ולדרוש למחרת את כספו בחזרה? לא. האם מדינות שפתחו נגדנו במלחמה, משהו השתבש להן בתוכניות והם הפסידו שטחים כתוצאה מכך- יכולים לדרוש את השטחים בחזרה? ממש ממש לא. שבת שלום לך.

למעלה