אבל חשוב

ganbarimasu

New member
הם מגש הכסף

שעליו קמה המדינה שזורקת אותם למות על קרחון!

shlomym

New member
../images/Emo46.gifאגב ננדין ,בהקשר לכך ,איפה הסטודנטים?

למה הם ,לא עוזרים או תומכים במאבק הצודק הזה? למה פה הם אינם נשפכים על הכביש? איפה הם? המאבק הנ"ל חשוב הרבה יותר,ובכל זאת ארגוני הסטודנטים כלא היו. ידידי ,זה לא אישי כמובן פשוט שמת קליפ בהקשר לא מזמן השאלה היא לכולם כמובן

grizzly

New member
הממ..

לא יודע כמה שמת לב אבל ארגון הסטודנטים לא בדיוק עשה חיל בזמן האחרון.. את הפדיחות שלו הוא עשה בשביתה האחרונה שלא הניבה שום דבר קונקרטי חוץ מלחץ נוסף על הסטודנטים. אני לא מציין את זה עכשיו כדי לפתוח פה דיון לגבי מאבק הסטודנטים האחרון (לא חושב שפה זה המקום הרלוונטי) והלוואי שהיה לנו הנהגה טובה יותר (מדבר בתור סטודנט) אבל ראשות הסטודנטים הוכיחו אך ורק אינטרסנטיות במאבקים האחרונים שלהם ולכן אני לא מתפלא שהם לא מתעוררים לעזור לאחרים. שוב, אני לא מתכוון להרגיז אף אחד אלא רק מביע את דעתי האישית מאוד. הלוואי וזה היה אחרת.

ננדין

New member
הסטודנטים מתברר, גם לא דואגים לעצמם...

(ראה מה היו תוצאות השביתה...) ואני מסכים איתך שזה ביזיון שסטודנטים לא יוצאים לרחובות כי בכל מדינה מתוקנת סטודנטים מהווים כוח חברתי מאוד חזק! אגב, באם תהיה הפגנה נוספת, אני אהיה שם...ניפגש?

Boogieman

New member
בכל מדינה מתוקנת...

הסטודנטים לא טוחנים עבודה בכל דקה שהם לא בלימודים, כי הם יכולים ללמוד גם בלי זה.

Boogieman

New member
אף פעם לא הפסקנו עם התירוצים.

אבל האמת, זה מעצבן. מאבק מתחיל, תמיד, במה שכואב לך, אישית. ובמדינה הזאת, אף אחד לא קם להילחם כשדופקים אותו, אבל חושבים שהסטודנטים צריכים להילחם את המלחמות של כולם. למה? בגלל שיש לנו איזו תדמית רומנטית של הסטודנט המהפכן סטייל מאי 68? הסטודנטים ההם היו ילדים בני 18 בלי דאגות פרנסה בשיט, וה"מהפיכה" שלהם התחילה בגלל שאסרו על הבנים להכנס למעונות של הבנות. עם הזמן, מטרות המאבק התרחבו, כמו שקורה לכל המאבקים וכמו שקרה גם במאבק הסטודנטים האחרון שהופסק, כצפוי, מוקדם מדי ע"י עסקני האגודה מוצצי הבואשים האלה. אז חלאס עם קלישאת "איפה הסטודנטים", הם אזרחים כמו כל אחד אחר, מעורבים יותר מרובם, אבל לא בשר הפגנות ולא קבלני ביצוע של אף אחד.

shlomym

New member
בגלל מילים כאלה,צפיתי בקליפ שננדין שם פה

לא מזמן,או לחילופין,בחדשות ,על הפגנות הסטודנטים,ולצערי זה לא הזיז לי במאום. מהסיבה הפשוטה ,של מה שכתבת לעיל.

Boogieman

New member
ברור.

ואח"כ אתה בוכה שאין סולידריות. תעשה חיים מול הטלביזיה.

shlomym

New member
תשמע בוגימן,אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי

סטודנטים עם כל הכבוד,הם לא החלקים החלשים בחברה הישראלית. איני בוכה,כשמפריע לי משהו,אני עושה. אני טוען,ומדי פעם מנסה לעורר. לבא ולומר עלי " ואח"כ אתה בוכה שאין סולידריות. תעשה חיים מול הטלביזיה." אומר שאתה ממש לא מכיר אותי, כמו כן,תשובה שלא ממש מכבדת את בעליה. בהצלחה

Boogieman

New member
מצטער, אבל אני עומד מאחורי דברי.

אם היית מתייחס עניינית למה שכתבתי, היינו יכולים לדון בכך. מרגע שהחלטת "לעורר" אותי, אני לא מעוניין. קורות החיים שלי מלאות בעבודה בסחלה של החברה הישראלית, שאת רובה עשיתי בתור סטודנת תמורת פרוטות, ולפי התרשמותי מהמעט שנכתב, אתה לא תהיה זה שיטיף לי או יגיד לי אם אני "מתרץ" או לא. היות שבחרת בעמדה המתנשאת של שופט, במקום להתייחס לדברים הקונקרטיים שנאמרו לך, אני גם לא רואה בטענות שלך ערך שמעבר למילמול "תראו את הסטודנטים העשירים האגואיסטים האלה" מול הטלביזיה.

shlomym

New member
מר בוגימן ,לא פניתי אליך מלכתכחילה,אתה..

הכנסת את עצמך לדיון. המילה "תירוצים" היא אולי היתה שיפוטית,אך היא לא הייתה אישית אליך,ועל כך אני מתנצל. איני מטיף לך אישית,אמרתי את הדברים לכולם ,ולעצמי גם. מבחינתי,הסיבות שכתבת למה לא? הם הסיבות שכולם מדברים עליהם...ומה לעשות לא חושב שהן מהוות בולם ממשי. אני לא שופט,אני אומר את דעתי...ולא פעם אחת לגבי עניין הסטודנטים. לעולם לא אמרתי " תראו את הסטודנטים העשירים האגואיסטים האלה" אל תעוות. לעולם לא אשווה את מה שעשיתי למען החברה ללא כסף בכלל,אל מול שאתה עשית..זה טיפשי...ובנוסף אף פעם לא מספיק,לפחות לי. אני מאמין בעשייה בשקט שוב פעם מלמולים ...טלויזיה....אתה לא מכיר אותי עזוב....אתה צודק רק טוב ידידי

Kiru

New member
טוב מאוד שהם לא מעורבים

ארגוני הסטודנטים קיימים כדי לייצג את האינטרסים של הסטודנטים, בסגנון ועד עובדים. אין להם מנדט להתיימר לייצג את הסטודנטים בשום דבר אחר, בטח לא בעניינים עם נגיעה בפוליטיקה. למען הסר ספק, אני תומך לחלוטין במאבק של ניצולי השואה.

ננדין

New member
מי? הסטודנטים או ארגוני הסטודנטים?

כי אני מסכים איתך שטוב שאירגוני הסטודנטים לא יתערבו. למען האמת, אחרי השביתה האחרונה איבדתי כל אמון בהם ואני לא רוצה שום קשר אליהם...הם לא מייצגים אותי... אבל אני מדבר על הסטודנטים כאוכלוסיה, בדיוק כמו שאני מתכוון ללכת להפגנה הבא אני מצפה משאר חברי שיקומו ויבואו, לא בגלל שאיזה WANNABE פוליטיקאי אמר להם ולא בגלל שמישהו אמר שהסטודנטים צריכים לבוא אלה כי הם באמת מאמינים במטרה... ואגב, זה משהו שאני מצפה לא רק מהסטודנטים אלה מכל עם ישראל אבל כנראה שיש פה איזה בעיה רצינית אם כולם כל היום בוכים על המצב אבל אף אחד לא מוכן לקום ולעשות את המינימום של ללכת ולמחות על משהו שנוגד את מה שהוא מאמין בו... שלא לדבר על זה שיש לנו זיכרון קצר מאוד ואחר כך אנחנו בוחרים את אותם פוליטיקאים שכעסנו עליהם קודם ("הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם..."

למעלה