אבל חשוב

Kiru

New member
כן, התכוונתי לארגונים

לגבי הסטודנטים עצמם, כמו שאמרת, אין הבדל פה ביניהם לבין שאר עם ישראל. אתה צודק, אנשים פה לא אקטיביסטים (לא שאני אחר).

ננדין

New member
גם אני לא אבל אני באמת מנסה להשתנות

לדוגמא - היום קניתי חולצה של צ'ה גווארה...

shlomym

New member
זה לא נושא מדיני...זה נושא חברתי חשוב...

וראוי ,שלפחות יראו סוג של סולידריות. להראות שלפחות אכפת. ארגוני הסטודנטים בעולם,ממזמן מייצגים מעבר לאינטרסים הסטודנטייאלים,רק פה לא. והאמת,שהם דיי מראה(mirror)חברתית,גם הארגון וגם אלה המשוייכים אליו. נהיינו חברה אגואיסטית,קפיטליסטית,תחרותית,שממשיכה קדימה בלי להסתכל אחורה או לצדדים. חברה שלא תתמוך ,בחוליות החלשות שבה,דינה להחרב. זה תלוי בכל אחד מאתנו,השינוי מתחיל מהיחיד. ודיי כבר עם התירוצים מלחמה חברתית,בסופו של דבר ,היא מלחמה של כולנו,גם אם מצבנו טוב יותר היום. חשיבה מעבר לקונכיה שלנו,תצור לינקים שיחזקו אותנו כשלם ככלל. בוקר טוב אנשים

Kiru

New member
גם העלאת שכר המינימום זה נושא חברתי חשוב,

וגם גיוס לכולם ועוד הרבה דברים. לא בשביל זה בחרתי נציג מסוים לאגודה, אין לו מושג מה הדעות שלי חוץ מבעניינים סטודנטיאליים ואין לי שום כוונה לתת לדבר בשמי בשום עניין אחר. כל הכבוד למי שתומך במאבק הזה ואני מקווה שהוא יצליח, אבל שהתומכים יעשו את זה בשם עצמם בלבד.

shlomym

New member
זה בדיוק הראש הישראלי הקטן

תגיד לי ידידי למה אני צריך לממן לך לימודים? אני את שלי,שלמתי מלא,במכללה פרטית,בלי עזרת הורים? אני באסטיונר,יושב כל היום עם אבטיחים ,ושר "רק היום",לא למדתי ולא רוצה ללמוד למה שאממן לך לימודים אתה רוצה ללמוד,תשלם וכו' וכו ' ההסתכלות לצערי היא צרה,כל אחד לשלו. אני מקוה שיום יבא וזה ישתפר

Kiru

New member
1. מי אמר שאני לא מסכים לגבי שכר הלימוד?

2. אין לזה שום קשר למה שאמרתי. לא אמרתי שלא טוב לתמוך במאבק של ניצולי השואה אלא שלא אגודות הסטודנטים צריכות לעשות את זה.

shlomym

New member
בקיצור,אני חושב שהאגודה כן צריכה להיות מעורבת

ואתה חושב שלא. מקובל לא חייבים להסכים

shlomym

New member
../images/Emo45.gifהרבה יותר חשוב מאפקטיבי או לא ../images/Emo8.gif

למעלה