אבות במילואים

../images/Emo32.gif אבות במילואים

כמה שאלות שלא ממש קשורות לאבהות גם קצת האם קיבלתם פעם שחרור מהמילואים בגלל סיבות הקשורות לילדים? ילדים חולים היא סיבה לשחרור ??? איך אתם מקבלים את התשלום עבור המילואים ? דרך המשכורת או ישירות מביטוח לאומי? האם התשלום מהמילואים זהה למשכורת ? תודות רבות

shno

New member
כמה תשובות...

אז לגבי שחרור בגלל הילדה - לא. למעשה, ממש עכשיו אני במילואים, למרות שאישתי בחו"ל. אז אני נעזר בהורים. מה שכן, פעם אחת ביטלו לי מילואים בגלל שהם נפלו בדיוק על הסופ"ש של החתונה... אם אתה שכיר - תקבל את התשלום בגין המילואים דרך המשכורת. כלומר, תקבל פשוט משכורת רגילה, ומקום העבודה שלך מזדכה על השכר שלך בגין ימי המילואים מביטוח לאומי. אם אתה עצמאי או לא עובד - אתה מקבל את התמורה בגין ימי המילואים ישירות מביטוח לאומי.

dafgol

New member
../images/Emo207.gif מילואים ../images/Emo195.gif

אולי מישהו יוכל קצת לעזור לי.... הבעל שלי נמצא כרגע בחו"ל מטעם העבודה ( בפיזדיאמו בניגריה ) והיה אמור לחזור ארצה בשישי , בגלל ענייני עבודה החזרה לארץ נדחית לשבוע הבא -כנראה יום חמישי , אמאמה ברביעי הוא אמור להתייצב למילואים ( בפיזדיאמו בדרום...) מה אני צריכה לעשות מחר ? ליצור קשר עם קצינת קישור ולעדכן שהוא לא יהיה בארץ בזמן? צריכה ליצור קשר עם המ"פ שלו גם? אני לא רוצה שיהיה מצב שיגיע לארץ ויעכבו אותו בכניסה לארץ הקודש ושיחשב לעריק או נפקד או וואטאוור..... מישהו יכול להסביר לי מה אני אמורה לעשות ומה הפרוצדורה ?
לכל מי שיוכל לעזור. ותתחדשו על הפורום
דפנה.

אין לך שום בעיה.......

דבר ראשון צרי קשר עם המ"פ וקצינת הקיצור לא תהיה בעיה לבעלך להוכיחח שהוא שהה בחו"ל(חותמות כניסה ויציאה בדרכון) עריק =אי התיצבות 30 יום מזמן הקריאה

dafgol

New member
../images/Emo51.gif

על הבוקר אצלצל לקצינת הקישור, ואכן אין בעיה להוכיח שהייה בחו"ל. תודה דיבולו ויום טוב

למעלה